Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ziki začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st květen 24, 2006 9:34 pm Předmět: Jimm a vypínání mobilu |
|
|
Zdravím, měl bych takový dotaz. Poslední dobou, asi nějaký ten měsíc se mi u Jimma stává, že v průběhu připojování telefon pípne a vypne se. Na displeji jen zůstane startovní obrazovka jimma, která postupně mizí. Pokaždé když teď pouštím jimma, tak je to loterie, jestli se mi vypne telefon nebo ne. Dřív mi jimm fungoval vždy v poho, nevim přesně od kdy to začalo dělat.
Tohle vypínání mi hlavně dělá když se připojuju přes tarif odepiš, když přehodím simku (na greenkartě) za oskartu, tak se často připojím v pohodě, ale už i na oskartě to začíná vypínat....
Netušíte čím by to mohlo být? Původně sem si myslel, že mi nějak vodafon blokuje připojení jimma přes odepiš, ale když se to děje i na oskartě... Také jestli to nemůže být kvůli nějakým patchům, už nevím jestli to začalo dělat až poté co sem si tam nahrál nějaké patche, navíc kabel sem někomu pučil, takže nemůžu odstranit patche....
Netušíte někdo čím by to mohlo být? Mám M65ku fw50 a jimm 0.5 beta 33 (zkoušel sem i jiné, oficiální verze a u nich to blbne taky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|