Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PetrH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 26, 2006 10:36 am Předmět: M75 - diakritika mimo SMS |
|
|
Vím, že diakritika v telefonu M75 se tady rozebírala často, ale nikde jsem nanašel, jak psát např. příjmení v novém kontaktu nebo třeba názen nové složky s diakritikou. Když mám zapnutou T9, tak se mi doakritika zobrazuje jenom u slov, která jsou již ve slovníku uložena, pokud chci zadat nové slovo, jde to pouze bez diakritiky. Pokud je T9 vypnutá, tak je také vše bez diakritiky.
Mám FW 13 (winswup CZ)
Za odpovědi díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 26, 2006 11:42 am Předmět: |
|
|
No, nedá se to udělat jinak, než že požadované jméno napíšeš po písmenech/slabikách se zapnutou t9; váhodou je, že telefon by se z adresáře měl i takhle napsané slovo naučit (nevím, jestli automaticky nebo až po restartu, ale funguje to tak...). S vypnutou t9 diakritiku nijak nevycucáš (kromě změny rozložení klávesnice ve v-klay, na to jsou tu návody, sám Ti ale neporadím, neb jsem to nikdy nezkoušel předělávat). _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|