clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - GPS Software pre SXG75 (internal)

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

GPS Software pre SXG75 (internal)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 54, 55, 56  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co cakate od GPS v SXG75?
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta
35%
 35%  [ 25 ]
Vizualnu navigaciu (obrazkovu)
32%
 32%  [ 23 ]
Detaily polohy a rychlosti
16%
 16%  [ 12 ]
Roznu "free time" funkcionalitu
15%
 15%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 71

Autor Zpráva
krejcipetr
začátečník
začátečník

64.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 29, 2006 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak trochu s předstihem dávám navod na J2N. Je to k verzi, která se objeví až 30.5. Psal jsem to ve spěchu, tak tam bude plno překlepů.
http://www.it-g.cz/sxg75/docs/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
kumka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 29, 2006 7:22 pm    Předmět: skvělé... Odpovědět s citátem

Dobrá práce.Myslím, že teď už bude vše jednoduší. Narazil jsem ale na drobný problém a to je Gimp.Nikdy jsem ho neviděl a tudíž nemám žádnou představu jak použít zmiňovaný skript a rozřezat mapu. Může někdo poradit ?? Předem díky
krejcipetr
začátečník
začátečník

64.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 30, 2006 6:45 am    Předmět: Re: skvělé... Odpovědět s citátem

kumka napsal:
Dobrá práce.Myslím, že teď už bude vše jednoduší. Narazil jsem ale na drobný problém a to je Gimp.Nikdy jsem ho neviděl a tudíž nemám žádnou představu jak použít zmiňovaný skript a rozřezat mapu. Může někdo poradit ?? Předem díky

O skriptu a GIMPU se dozvis na www.it-g.cz/sxg75 a nasledne je tam odkaz na GIMP. Je i v cestine, tak by to melo byt bez problemu. Neni cas bohuzel psat navod jeste i jinemu SW, kdyz zrovna od ma plno helpu a napoved.
lives
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 30, 2006 7:39 pm    Předmět: Re: skvělé... Odpovědět s citátem

kumka napsal:

Ja jsem ve Windows nainstaloval Gimp a *.scm soubor prekopiroval do adresare k ostatnim *.scm souborum (C:\Program Files\GIMP-2.0\share\gimp\2.0\scripts). V gimpu se mi po startu objevuje v menu Script-Fu a pod tim Ot2gps. Nemusel jsem nikde nic jineho nastavovat.
kumka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 31, 2006 2:14 pm    Předmět: Re: skvělé... Odpovědět s citátem

Díky za radu, vyzkouším Smile
krejcipetr
začátečník
začátečník

64.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 31, 2006 3:31 pm    Předmět: TAR Odpovědět s citátem

Tar se pekne morim s tim TARem, sice to funguje, ale je to naprosto neuveritelne pomaly. Chybi mi v j2me randomaccessfile. Ja to mam udelany pomoci InputStreamu a seeku. No uvidim, zda-li se neda sehnat nejaka jina implementace TAR na J2ME. Kdyby jste o necem vedeli tak dejte vedet.
kumka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 31, 2006 6:51 pm    Předmět: ... a další problém... Odpovědět s citátem

Tak problém Gimpu jsem vyřešil Smile Ale mám další.Nainstaloval jsem nový J2N1. (ten starší fungoval dobře) V okamžiku kdy se načítá atlas píše se na displeji Atlases/Maps/Reseting GPS no a... to je vše.Dál se neděje nic.Má někdo obdobný problém ?
mad1
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 01, 2006 1:26 pm    Předmět: Re: ... a další problém... Odpovědět s citátem

kumka napsal:
... na displeji Atlases/Maps/Reseting GPS no a... to je vše ....

Totéž, dal jsem tam předchozí verzi a ta šlape OK.
kumka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 01, 2006 1:50 pm    Předmět: Re: ... a další problém... Odpovědět s citátem

Aha, tak asi chyba není v mém přijímači Smile Problém je, že jsem původní soubory přepsal a tudíž jsou pryč Sad Bude někdo tak hodnej a pošle mi je na mail gpro@seznam.cz (tj. verzi starší než je z 30.5) Předem díky
feretti
badatel
badatel

265.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 02, 2006 10:20 pm    Předmět: palm Odpovědět s citátem

Caute, uz nevladzem s tym SXG. Asi to sem nepatri, ale skusim palm. Este neviem aky, ale support SXG a software robeny na kolene ma neuspokojuje. Aj ked si cenim snahu programatorov GPSky J2N a pod... Diky za snahu. Smile. Orezavat mapy, kalibrovat a podobne... hmmm. Takto som si to nepredstavoval...
Berte to ako triezvy pohlad na svet. Smile

Idem dat inzerat - SXG predaj...
bye

david.sedivy
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

78319.68 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 02, 2006 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Miroslav Šůs napsal:
Tak ted uz mne to nabehlo a zjistil jsem v cem byl problem. Msui to byt takhle: misc.\j2n1\autoatlas\...
a ja mel podle navodu misc.\J2N1\autoatlas\... a to nejelo

kumka napsal:
Tak problém Gimpu jsem vyřešil Smile Ale mám další.Nainstaloval jsem nový J2N1. (ten starší fungoval dobře) V okamžiku kdy se načítá atlas píše se na displeji Atlases/Maps/Reseting GPS no a... to je vše.Dál se neděje nic.Má někdo obdobný problém ?

mad1 napsal:
kumka napsal:
... na displeji Atlases/Maps/Reseting GPS no a... to je vše ....

Totéž, dal jsem tam předchozí verzi a ta šlape OK.

Taky jsem to mel puvodne napsané velkým písmem a skusil jsem to přepsat na malé a stále nic. Teď to mám takhle BenQ-Siemens Device\user\Miscellaneous\j2n1\autoatlas a stejně to nemaká. Pls pomozte. Po spuštění tam mám furt jenom tohle:

Pošle mi někdo tu starší verzi na mail, pls Pray

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky  
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 03, 2006 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chybička asi nebude v uložení map, ale ve verzi j2n z 30.5. Měl jsem stejný problém a předchozí verze funguje. A nebo nevím. Věřím, že autor nám brzy objasní v čem může být problém
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 03, 2006 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kumka napsal:
Chybička asi nebude v uložení map, ale ve verzi j2n z 30.5. Měl jsem stejný problém a předchozí verze funguje. A nebo nevím. Věřím, že autor nám brzy objasní v čem může být problém

Taky bych prosil zaslat starsi verzi..diky

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger 
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

78319.68 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 03, 2006 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kumka napsal:

A mohl bych Tě poprosit o zaslání té starší verze na mail. Předem díky.

Šeďa

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky  
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 04, 2006 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co by ste říkali tomu kdybych vytvořil stránky kde by se hromadili zkalibrované mapy pro GPSku (možná i J2N)...aby si každý nemusel delat nový,když třeba někam pojede? Něco na zpusoub souboru pro patch na x65 (stránky sou v podpisu)
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger 
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 54, 55, 56  Další
Strana 31 z 56

Přejdi na: