Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
xman_01 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so únor 04, 2006 8:29 pm Předmět: Připojení CF110 k PC pomoci USB "neoficialnim" kab |
|
|
Prosim vsechny kteri maji nejakou zkusenost ohledne pripojovani MT k PC. Koupil jsem si datovy kabel (ne od fy Siemens) a po pripojeni MT Siemens CF110 k PC neni mobil nalezen resp zadny program (Mobile phone manager , GSM communicator ) ho nemuzou najit. Co radite? Je to zalezitosti ovladace toho kabliku? Ze by nepodporoval tento typ telefonu? A nebo programy nedokazi s timto mobilem komunikovat? Popr existuje nejaky univerzalni ovladac s podporou tohoto mobilu? Pomohlo by nainstalovat software pro Datový kabel USB DCA-510 , ktery by tento telefon mel podporovat. Diky vsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 11:17 pm Předmět: |
|
|
Mě telefon jde připojit celkem bez problémů, používám Simoco. Akorát teda nejde zobrazit Adresář a nevím proč.
Ale mám pár jiných otázek, snad někdo poradí (nechtěl jsem zakládat nový téma, protože ani nevím, do jaké řady telefon CF110 vlastně patří):
1. nevíte někdo, čím udělat zálohu fullflashe? Když připojím k V_Klay, tak se nepřipojí, protože nemá loader, což je celkem pochopitelný. Jenže nevím, čím ten loader vygenerovat.
2. existují vůbec nějaký patche na tenhle telefon? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: so červen 03, 2006 8:00 am Předmět: |
|
|
skus vygenerovat loader přes px75v1
a patche na něj nejsou ale není problém si ty standartní systémovy vygenerovat z FullFlashe přes Smelter
graficky patche vyrobit přes SPC a fonty přes Siemens CE
a CF110 asi patří do řady 75 podle přehledu _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so červen 03, 2006 9:03 am Předmět: |
|
|
pip@ napsal: | skus vygenerovat loader přes px75v1
|
To jsem zkoušel, ale nejde to. Třeba px75v1 se spustí, ale nápis Please wait tam byl asi přes čtyři hodiny, pak mi došla trpělivost. Zkoušel jsem i předchozí verze px65 a taky nic. Ještě jsem teda nezkoušel verzi px65v3, ale myslím, že to taky asi nepůjde.
pip@ napsal: |
a patche na něj nejsou ale není problém si ty standartní systémovy vygenerovat z FullFlashe přes Smelter
graficky patche vyrobit přes SPC a fonty přes Siemens CE
|
Tohle pak vyzkouším, jestli se mi podaří vygenerovat loader.
a CF110 asi patří do řady 75 podle přehledu |
Já jsem slyšel, že HW je z x55 a FW je z x65, takže těžko říct, kam patří. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: so červen 03, 2006 9:22 am Předmět: |
|
|
nevim proč to nejde... ale nějak to jít musí..
jak by jinak udělali tu Fullflash co je v zálohách?
možná se žádny kódy generovat nemusijou, a dělá se to tak jak u x55 a starších  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:26 am Předmět: |
|
|
pip@ napsal: | nevim proč to nejde... ale nějak to jít musí..
jak by jinak udělali tu Fullflash co je v zálohách?
|
To jsem taky koukal, ale i taková fullflash mi je celkem k ničemu, když není jak ji do telefonu dostat :-/
možná se žádny kódy generovat nemusijou, a dělá se to tak jak u x55 a starších  |
Ještě jsem to nehledal, ale za chvíli se podívám. Jen krátký dotaz: není to doufám přes testpoint? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so září 02, 2006 12:18 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mám takovej trochu hloupej dotaz. Když je tu nový FW na CF110, ale není u něj CZ, tak předpokládám, že češtinu obsahovat nebude, je to tak? Já se jen ujišťuju, protože instalátor česky je. Díky moc za odpoveď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|