clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Přišel ze servisu a nefachá

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Přišel ze servisu a nefachá

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 11:31 am    Předmět: Přišel ze servisu a nefachá Odpovědět s citátem

skoro po 3 tejdnech mi přišel mobil ze servisu a když sem ho zapnul tak se kousnul na hlavnim displeji....řek sem si že se to sem tam stane....ale když se takhle seká i po přehrátí FW tak mě to leze na nervy....Vyhodit 700kč za to abych se moch dívat na modrý oko se mi nelíbí....Neví někdo co s tim ??? Někdy se dokonce dostanu i do menu ale tam se kousne

EDIT: Zjistil sem že se to sekne v 80% když zmáčku menu...a mobil se restartuje tak kolem 2minut od zapnutí

Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reklamuj opravu. V profilu más bydliště Praha, tak mi celkem není jasné, kam jsi mobil "posílal". Není nad to ho doněst do servisu osobně a po (opět osobním) převzetí z opravy ho hned na místě vyzkoušet. Pokud je přístroj v záruce, o jiném něž značkovém servisu bych vůbec neuvažoval. I když na "Radlickou" v poslední době slyším jen samé stížnosti (já jsem si od nich nechal pouze kdysi přehrát na novém SX1 fw novější verzí - na počkání. Bez problémů. Jinou zkušenost s nimi naštěstí nemám - žádný z mých siemensů nikdy jejich služby nepotřeboval), přece jen máš vždy možnost jim nepovedenou opravu "omlátit o palici". Přece jen když vidím některé machry - všeuměly v "nezačkových" servisech (netvrdím že ve všech), jim bych nesvěřil ani rozbitý vysavač.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

posílal sem to do servisu ke krokodýlovi.....takovej místní (SM) servis na siemensi....Rozuměj tomu víc jak na "radlický" (tam ani neví že se dá dát do mobilu starší verze FW) Ale někdě udělaly chybu...nechce se mi další měsíc čekat než se to vyřeší a utrácet další peníze
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 11, 2006 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosim aby se mi ozval krokodýl (jestli mu nejde ICQ tak ať se mi ozve já mu pošlu plugin do jeho mirandy) na mail mu nic poslat nemůžu..Nevim proč ale nejde to ani z jednoho mailu....(na tenhle to nejde krokodylzavináčsiemensmania.com) vzkazník mi pořád nejde..... a já už nevim jak se dohodnout :-( prosim napište mu někdo..děkuji
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 12, 2006 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Řešeno soukromou cestou.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 12, 2006 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě to fakt nejde odesílat....Klidně vám sem pošlu co mi to píše...vzkazník mi taky opravdu nefunguje....Takže jedině tady nebo ICQ :-( Já už si nevim rady....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: