Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
supec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 09, 2006 8:04 am Předmět: siemens MTK S75 emulator a "unknown certificate issuer& |
|
|
ahoj,
mam nasledujici problem: chtel bych si poridit S75 a tak jsem si stahnul emulator, s tim, ze si zkusim napsat nejakou aplikaci pro nej v netbeans.
stahnul jsem a nainstaloval MTK 3.x a emulator S75 od Siemense (na webu sice u nich pisou ze si mam naistalovat i verzi MTK 2.x pro generaci siemensu x55, ale to se mi zda divny, jeste jsem to nezkousel)
dal jsem stahnul a naistaloval JDK, SDK, wireless toolkit, z netbeans jadro 5.5 beta a mobility toolkit a profiler... no snad jsem na nic nezapomel
problem je v tom, ze pokud pustim emulator S75 (at uz z netbeans, nebo samostatne), tak mi v nem nefunguje ani moje aplikace, ale hlavne - coz mi prijde hodne divny - ani java hry a aplikace naistalovane samotnym emulatorem, jako napriklad Fotbal. a tyhle java aplikace jakysi podpis na konci JAD souboru maji... proste vzdycky mi to vyhodi hlasku "unknown certificate issuer - instalation failed" a pak neco o tom, ze spolecnost ktera aplikaci vyrobila neni siemensem uznavany vyrobce...bla bla
zkousel jsem ruzne podle navodu v helpu netbeans a javy podepsat aplikaci apod,ale nedari se mi, a hlavne si myslim, ze asi bude chyba jinde, kdyz nejdou spustit ani aplikace SIEMENSu.
nevite nekdo kde je problem?
diky
Sup |
|
Návrat nahoru |
|
 |
supec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 12, 2006 7:45 am Předmět: siemens MTK S75 emulator a "unknown certificate issuer |
|
|
tak nepomohla ani nova verze emulatoru od Benq-Siemensu:(((((((( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: po červen 12, 2006 7:50 am Předmět: |
|
|
Poradit neumím. Ale v telefonu samotném strach, že po tobě bude chtít podepsanou javu mít nemusíš. U úplně prvních kousků s prvním FW to problém, pokud si dobře vzpomínám byl, ale další FW už to nechtěl. Tak pokud ho chceš koupit, klidně kup a testuj přímo na něm.
A nebo zkus nahrát nový FW do emulátoru Pardon, vůbec nevím co na něm jde spáchat a co ne...  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|