Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 7:26 am Předmět: X65 Větráček |
|
|
Něco mě napadlo ale je to asi blbost když jsou teďka takový horka tak mě napadlo jestli by někdo nedokázal napojit takovej malej větráček na baterky na mobil.Nevím jestli by to někdo svedl a taky nevím jestli by to někdo použil. Nechce se do toho někomu já takový věci neumím. _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 7:56 am Předmět: |
|
|
Teotreticky na tom nic není, jen vyvést přes spodní konektor z PIN 1 a 2 napájení, ale prakticky myslím nepoužitelné, ta baterie je velmi slabá a i kdyby jsi sehnal větráček s napájením tak okolo 3V a minimální spotřebou, tak ta baterie by moc nevydržela. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:07 am Předmět: |
|
|
nevadí ale stejně dík za odpověď  _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cotech (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:18 am Předmět: Atomový akumulátor |
|
|
jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:21 am Předmět: Re: Atomový akumulátor |
|
|
cotech napsal: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  |
zajímavej názor ale dobrej _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:25 am Předmět: Re: X65 Větráček |
|
|
Hojas86 napsal: | Něco mě napadlo ale je to asi blbost když jsou teďka takový horka tak mě napadlo jestli by někdo nedokázal napojit takovej malej větráček na baterky na mobil.Nevím jestli by to někdo svedl a taky nevím jestli by to někdo použil. Nechce se do toho někomu já takový věci neumím. |
Teď si ještě vzpomínám, že jsou v prodeji kšiltovky s vrtulkou v kšiltu a napájené solárními články. tak to můžeš řešit takhle, bez použití MT  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:32 am Předmět: Re: X65 Větráček |
|
|
cotech napsal: | Hojas86 napsal: | Něco mě napadlo ale je to asi blbost když jsou teďka takový horka tak mě napadlo jestli by někdo nedokázal napojit takovej malej větráček na baterky na mobil.Nevím jestli by to někdo svedl a taky nevím jestli by to někdo použil. Nechce se do toho někomu já takový věci neumím. |
Teď si ještě vzpomínám, že jsou v prodeji kšiltovky s vrtulkou v kšiltu a napájené solárními články. tak to můžeš řešit takhle, bez použití MT  |
tak moc o to nestojím že bych si kvůli tomu kupoval kšiltuvku s vrtulkou 8) _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Návrat nahoru |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:33 am Předmět: Re: Atomový akumulátor |
|
|
cotech napsal: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  _________________ sew200i
sl55
s55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:37 am Předmět: Re: Atomový akumulátor |
|
|
furcian napsal: | cotech napsal: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
No, podle toho jak jsem se bavil s jedním atomovým fyzikem, tak na atomovou bombu potřebuješ min. 5,5kg obohaceného uranu. takže ten gram v mobilu nemůže nic udělat... asi. a navíc předpokládám že tento problém výrobce vyřeší, než takový reaktorek pustí do volného prodeje  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
viroman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:39 am Předmět: Re: Atomový akumulátor |
|
|
furcian napsal: | cotech napsal: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
Nechi byt pedant, ale KDYBY takovy atomovy akumulator existoval, stejne by nemohl vybuchnout, jako "nevybuchujou" atomove elektrarny... Pro vybuch treba atomove bomby je potreba hromada vybusniny... Ale to jen velmi zjednodusene a pro poskadleni...
Jinak souhlasim, ze vyvoj akumulatoru se dosti zasekl, resp. kdo vi co vsechno maji, ale zatim zadne extra novinky se neobjevili=( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:42 am Předmět: Re: Atomový akumulátor |
|
|
cotech napsal: | furcian napsal: | cotech napsal: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
No, podle toho jak jsem se bavil s jedním atomovým fyzikem, tak na atomovou bombu potřebuješ min. 5,5kg obohaceného uranu. takže ten gram v mobilu nemůže nic udělat... asi. a navíc předpokládám že tento problém výrobce vyřeší, než takový reaktorek pustí do volného prodeje  | a si predstav ze daco radioaktivne si davas ku hlave ???? _________________ sew200i
sl55
s55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:48 am Předmět: Re: Atomový akumulátor |
|
|
furcian napsal: | cotech napsal: | furcian napsal: | cotech napsal: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
No, podle toho jak jsem se bavil s jedním atomovým fyzikem, tak na atomovou bombu potřebuješ min. 5,5kg obohaceného uranu. takže ten gram v mobilu nemůže nic udělat... asi. a navíc předpokládám že tento problém výrobce vyřeší, než takový reaktorek pustí do volného prodeje  | a si predstav ze daco radioaktivne si davas ku hlave ???? |
Tak budes používat BT bondovku  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:52 am Předmět: Re: Atomový akumulátor |
|
|
cotech napsal: | furcian napsal: | cotech napsal: | furcian napsal: | cotech napsal: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
No, podle toho jak jsem se bavil s jedním atomovým fyzikem, tak na atomovou bombu potřebuješ min. 5,5kg obohaceného uranu. takže ten gram v mobilu nemůže nic udělat... asi. a navíc předpokládám že tento problém výrobce vyřeší, než takový reaktorek pustí do volného prodeje  | a si predstav ze daco radioaktivne si davas ku hlave ???? |
Tak budes používat BT bondovku  |
neni tato dizkuse už troooooooooooooošku mimo  _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Návrat nahoru |
|
 |
iqlogic začátečník

109.18 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:54 am Předmět: Re: Atomový akumulátor |
|
|
cotech napsal: | furcian napsal: | cotech napsal: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
No, podle toho jak jsem se bavil s jedním atomovým fyzikem, tak na atomovou bombu potřebuješ min. 5,5kg obohaceného uranu. takže ten gram v mobilu nemůže nic udělat... asi. a navíc předpokládám že tento problém výrobce vyřeší, než takový reaktorek pustí do volného prodeje  |
No ten gram uranu urobi dost ked ma energiu ako vyse 5 ton uhlia. Si vezmi ako dlho by horelo 5 ton uhlia, podla mna ten gram uranu narobi dost bordelu --> to len pre priklad  _________________ Xperia Arc S @ DoomKerneL  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wir2k začátečník

Založen: 08. 01. 2006 Příspěvky: 75 Bydliště: Hradec Králové
61.00 SMM
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:56 am Předmět: |
|
|
No, atomový akumulátor by určitě přišel vhod, nejen že by si nikdo nestěžoval jak dlouho mu vydrží mobil ( už vidím ty hádky ve fóru: No ten mobil je naprd baterka vydrží sotva měsíc nabitá!!! ) ale navíc by odpadla starost o pouliční osvětlení ( lidé by si v noci prostě svítili sami ) a to se vyplatíííí  _________________ C35i > M55 > M75 + Fujitsu SIEMENS LOOX n520 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|