clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Neviditelne soubory a aplikace "Gpska"

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Neviditelne soubory a aplikace "Gpska"

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Estangol
badatel
badatel

Telefon: 720540366
346.10 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2006 11:06 am    Předmět: Neviditelne soubory a aplikace "Gpska" Odpovědět s citátem

Prominte us sem to tu nekde videl resit ale, nemuzu to vubec nikde najit Crying or Very sad .
Jde o to ze jsem si nahral do mobilu (na kartu) nejaka videa s dost dlouhym nazvem a ty videa ted normalne zmizly Confused ! To by se jeste dalo ,ale na karte mam o 100mega mensi pamet! Jak se daji zase (od)obevit? Laughing

K te gpsce. Normalne jsem ji spustil a musel jsem se poklikat asi tak 100 otazkama jestli dovolim zmenit system. soubory atd... Asi po 5 minutach klikani se to koncecne rozjelo ukazalo to nejaky udaje a restartl se mi mobil.... Tak sem aplikaci reinstaloval a ted se ani nemuzu proklikat tema hlaskama na zacatku Crying or Very sad . Mapy jsem mel normalne ulozene na karte v misc/maps/........ . Crying or Very sad

Edit. Sakra ty mapy nejdou smazat rika to ze je to systemovy soubor. Brick wall
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lubo1
pisatel
pisatel

715.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2006 11:11 am    Předmět: Re: Nevidielne soubory a aplikace "Gpska" Odpovědět s citátem

Estangol napsal:
Prominte us sem to tu nekde videl resit ale, nemuzu to vubec nikde najit Crying or Very sad .
Jde o to ze jsem si nahral do mobilu (na kartu) nejaka videa s dost dlouhym nazvem a ty videa ted normalne zmizly Confused ! To by se jeste dalo ,ale na karte mam o 100mega mensi pamet! Jak se daji zase (od)obevit? Laughing

K te gpsce. Normalne jsem ji spustil a musel jsem se poklikat asi tak 100 otazkama jestli dovolim zmenit system. soubory atd... Asi po 5 minutach klikani se to koncecne rozjelo ukazalo to nejaky udaje a restartl se mi mobil.... Tak sem aplikaci reinstaloval a ted se ani nemuzu proklikat tema hlaskama na zacatku Crying or Very sad . Mapy jsem mel normalne ulozene na karte v misc/maps/........ . Crying or Very sad

ty mapky si uloz radsi do pameti telefonu do souboru misc/maps/ ...nacitani z karty v tomhle pripade neni nejjistejsi a je mozny,ze to zpusobuje i nestabilitu..jinak ze ti nejdou smazat je divny..zkus to pres pocitac,to by melo jit na 100%..nebo taky mozna mas tu gpsku jen minimalizovanou a proto ti nejdou smazat..

Estangol
badatel
badatel

346.10 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2006 11:20 am    Předmět: Thx Odpovědět s citátem

Dik za typ a nevis co stema videama?

Edit: Ha videa dostala na prcinu Very Happy strcil jsem to do ctecky a us je po nich.
Dancing
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2006 1:44 pm    Předmět: Re: Neviditelne soubory a aplikace "Gpska" Odpovědět s citátem

Estangol napsal:

telefon má omezenou delku adresy jednotlivých položek..tak že pokud máč nazev moc dlouhý,nebo uložený ve sposte podadresářu..nemusí se ti zobrazit....oprava je jednoduchá stačí přejmenovat.

U GPSky si stačí v nastavení nastavit "povolit vždy" a pak už tě tolik hlašek nebude otravovat. (v seznamu aplikaci si najedeš na GPSku >možnosti>zabezpečení) Jinak to s tima mapama je divný.....smaž je třeba přes čtečku a nahraj znovu....jak už zde říkal Lubo1 lepší je do paměti telefonu

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Estangol
badatel
badatel

346.10 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Thx mapy us neblbnouu videa taky ne Dancing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: