Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Estangol badatel

Založen: 20. 08. 2005 Příspěvky: 123 Bydliště: Brno Telefon: 720540366 346.10 SMM
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 11:06 am Předmět: Neviditelne soubory a aplikace "Gpska" |
|
|
Prominte us sem to tu nekde videl resit ale, nemuzu to vubec nikde najit .
Jde o to ze jsem si nahral do mobilu (na kartu) nejaka videa s dost dlouhym nazvem a ty videa ted normalne zmizly ! To by se jeste dalo ,ale na karte mam o 100mega mensi pamet! Jak se daji zase (od)obevit?
K te gpsce. Normalne jsem ji spustil a musel jsem se poklikat asi tak 100 otazkama jestli dovolim zmenit system. soubory atd... Asi po 5 minutach klikani se to koncecne rozjelo ukazalo to nejaky udaje a restartl se mi mobil.... Tak sem aplikaci reinstaloval a ted se ani nemuzu proklikat tema hlaskama na zacatku . Mapy jsem mel normalne ulozene na karte v misc/maps/........ .
Edit. Sakra ty mapy nejdou smazat rika to ze je to systemovy soubor.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lubo1 pisatel

715.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 11:11 am Předmět: Re: Nevidielne soubory a aplikace "Gpska" |
|
|
Estangol napsal: | Prominte us sem to tu nekde videl resit ale, nemuzu to vubec nikde najit .
Jde o to ze jsem si nahral do mobilu (na kartu) nejaka videa s dost dlouhym nazvem a ty videa ted normalne zmizly ! To by se jeste dalo ,ale na karte mam o 100mega mensi pamet! Jak se daji zase (od)obevit?
K te gpsce. Normalne jsem ji spustil a musel jsem se poklikat asi tak 100 otazkama jestli dovolim zmenit system. soubory atd... Asi po 5 minutach klikani se to koncecne rozjelo ukazalo to nejaky udaje a restartl se mi mobil.... Tak sem aplikaci reinstaloval a ted se ani nemuzu proklikat tema hlaskama na zacatku . Mapy jsem mel normalne ulozene na karte v misc/maps/........ .
ty mapky si uloz radsi do pameti telefonu do souboru misc/maps/ ...nacitani z karty v tomhle pripade neni nejjistejsi a je mozny,ze to zpusobuje i nestabilitu..jinak ze ti nejdou smazat je divny..zkus to pres pocitac,to by melo jit na 100%..nebo taky mozna mas tu gpsku jen minimalizovanou a proto ti nejdou smazat.. _________________ S65->SXG75 (FW22) + Kingston 512MB->HTC S730 (Wings) + 4GB MicroSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Estangol badatel

Založen: 20. 08. 2005 Příspěvky: 123 Bydliště: Brno Telefon: 720540366 346.10 SMM
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 11:20 am Předmět: Thx |
|
|
Dik za typ a nevis co stema videama?
Edit: Ha videa dostala na prcinu strcil jsem to do ctecky a us je po nich.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 1:44 pm Předmět: Re: Neviditelne soubory a aplikace "Gpska" |
|
|
Estangol napsal: | Prominte us sem to tu nekde videl resit ale, nemuzu to vubec nikde najit .
telefon má omezenou delku adresy jednotlivých položek..tak že pokud máč nazev moc dlouhý,nebo uložený ve sposte podadresářu..nemusí se ti zobrazit....oprava je jednoduchá stačí přejmenovat.
U GPSky si stačí v nastavení nastavit "povolit vždy" a pak už tě tolik hlašek nebude otravovat. (v seznamu aplikaci si najedeš na GPSku >možnosti>zabezpečení) Jinak to s tima mapama je divný.....smaž je třeba přes čtečku a nahraj znovu....jak už zde říkal Lubo1 lepší je do paměti telefonu _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Estangol badatel

|
Zaslal: ne červenec 02, 2006 10:14 am Předmět: |
|
|
Thx mapy us neblbnouu videa taky ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|