clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - BenQ-Siemens EL71

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

BenQ-Siemens EL71
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 53, 54, 55  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vbvbvb
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 04, 2006 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Zatial na EL71 nic nie je,lebo sa moc nepredava...ale verim tomu,ze ked sa zacne,budu nan aj veci na odblok a pod.

vbvbvb:nemyslel som verziu FW ako cislo,ale kod (napr. A506)
myslis variant? A976
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 04, 2006 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vbvbvb napsal:
baterka zatial vydrzi asi tak den, ale dost som sa s nim hral a este iba raz sa nabijal. Verzia softweru 13 Rolling Eyes

Jen jeden den? Shocked To snad ne? Evil or Very Mad No to bych začal zase uvažovat raději o tom SXG. Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mao7
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 04, 2006 3:34 pm    Předmět: Re: servisny kabel Odpovědět s citátem

FOXXX napsal:
mao7 napsal:

No diky moc to som potreboval vediet ze sa nan bude dat dostat.Na operatora ho nepotrebujem odblokovat no zatial.Lebo nevedel som sa rozhodnut ci mam kupit bluetooth alebo kabel.Ale teraz uz viem . Hand

Stejně bych ti 100% doporučil kabel.
Mimochodem si nepamatuju, že bych S55 musel nějak "otvírat" abych se dostal do složek Shame on you

No neviem ja som ju musel najprv odblokovat na java aplikacie a az potom mi ju islo spojit cez kabel s pc.Inak som sa do zloziek nedostal.
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 04, 2006 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám pár otázok k EL71:
1,Kto kupoval v T-mobile na Slovensku-je nejaka uprava menu,mainscreenu,...
2,Je naozaj reproduktor taký dobrý ? Nešuští,nepiští,... ? Popr nejake porovnanie s nejakym SE
3,Možnosti MP3 playeru-playlisty,shuffle,opakovanie,ekvalizer,zvyraznenie basov,.... čo všetko podporuje ?

kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 04, 2006 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam z t-mobile a nic mi tam nesvieti a co tam bolo nainstalovane som vymazal(bez kabla)

** Upravene. Nepouzivaj zbytocne citacie. Sirus **
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 9:19 am    Předmět: Baterka a mplayer Odpovědět s citátem

Když tady tak pročítám příspěvky okolo výdrže baterie, tak mě zaráží, jak málo vydrží EL71. Mohl byste tedy někdo ze šťastných vlastníků EL71 zodpovědět tyto otázky?

1) Jak dlouho vydrží baterka běžným používáním? (Je to dost subjektivně položená otázka, ale tak alespoň přibližně.)
2) Jak dlouho vydrží hrát MPlayer?
3) Lze koupit do EL71 baterku s ještě větší kapacitou? Má ji někdo, a pokud ano, tak jaké jsou zkušenosti s výdrží?
sweet
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1.) takze baterka mi pri beznom pouzivani vydrzi cca 2-3 dni.cize sa to celkom da.
2.) to som neskusal
3.) co ja viem tak zatial neni s vacsou kapacitou
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

už jsem měl hodně mobilů siemens, skoro všechny vydržely při běžném užívání tak 3 dny. Kromě těch starých modelů, na kterých se kromě sms a volání nedalo nic dělat a tak nebylo čím vyždímat baterku.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Budos
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte..Tak od včera mam v EL 71,ktorý ma z T-mobile nahratý nový FW .Mal som 08 Variant A 506,teraz mam 12 variant A 506. Hned prvá nepríjemná skúsenosť je , že tam nemôžem dostať zálohu telefónu cez BT.
A druhá že telefon ma zamknuté skryté disky, ktoré som mal v starom FW odomknuté.... Ešte skúsim tu zálohu obnoviť cez kabel ale si ho musím požičať od kolegu...
Budos
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ešte som zabudol, že ked spustim obnovu zo zalohy cez BT sa telefon po chvilocke vypne... Ach jo...

mao7
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 1:47 pm    Předmět: Telefonny zoznam Odpovědět s citátem

Ahoj.Nevie niekto nahodou ci sa da zo sim karty skopirovat cisla do adresara telefonu?Ja ked to spravim tak mi ukazuje vsetko po dva krat.Neviete ci sa to neda spravit ako pri starych siemensoch ze si si prepol iba adresar v telefone a ten potom zobrazovalo.Lebo tu mi to zobrazuje aj adresar v mobile a aj Sim kartu naraz.A ked dam presunut tak z karty sa cisla vymazu a ostanu iba v telfone.Neda sa to nejako spravit Laughing
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau lidi, da se uz EL71 nekde koupit??
nekde praze, nebo na internetu...
Vubec sem ho nikde nevidel na koupeni.

Jo, a kterej kabel je k nemu vlastne servisni, aby se pres nej dla prehravat fw? Dodava se standartne s telefonem nejaky kabel?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno... ve většině obchodů Elča ještě skladem není, ale namátkou jsem vygooglil tohle: Arrow http://www.mobilarena.cz/?cz_produkt_detail&ptID=13323&dealType=nove ... tak nevím... Neutral

***EDIT: dobrý, že na těch stránkách mají BQS vedený ještě pořád jako plnohodnotný Siemensy Applause
ale trochu jsem nepochopil, že když se klikne na "zjistit dostupnost", tak se objeví, že "zboží není skladem" ... Twisted Evil Rolling Eyes

koc.pet
věrný diskusník
věrný diskusník

2272.06 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tzn. ze jeste neni skladem. Taky sem se na to dival. Bohuzel, na Slovensku ho maji a tady jeste nic. Taky mam pocit, ze operatori co nejvic vytesnuji siemensy z nabidky, coz mne fakt hodne se*e. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Historicky vzato: C25->MT50->C55->SL42i->CF62->SL45i->ME45->S75->ME45->ME45+S68?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vbvbvb
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 10:37 pm    Předmět: Re: Telefonny zoznam Odpovědět s citátem

mao7 napsal:
Ahoj.Nevie niekto nahodou ci sa da zo sim karty skopirovat cisla do adresara telefonu?Ja ked to spravim tak mi ukazuje vsetko po dva krat.Neviete ci sa to neda spravit ako pri starych siemensoch ze si si prepol iba adresar v telefone a ten potom zobrazovalo.Lebo tu mi to zobrazuje aj adresar v mobile a aj Sim kartu naraz.A ked dam presunut tak z karty sa cisla vymazu a ostanu iba v telfone.Neda sa to nejako spravit Laughing
kontakty sa daju presunut zo sim na telefon a naopak. Ked chces zobrazit iba sim, tak si daj v menu, kontakty, volby, viac, nastavenia, lista zaznamov, sim, volby, ulozit wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 53, 54, 55  Další
Strana 19 z 55

Přejdi na: