Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 08, 2006 4:35 pm Předmět: Nepodařila se záloha těchto dvou souborů ?? Neříkají někomu |
|
|
něco?K čemu by mohli patřit ??A co se vlastně do této složky ukládá ??Díky .
C:\System\MIDlets\RMSProtectionFile
E:\System\MIDlets\RMSProtectionFile _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: so červenec 08, 2006 5:21 pm Předmět: |
|
|
Nic takoveho tam nemam, je to od nejake aplikace. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 08, 2006 6:50 pm Předmět: |
|
|
Aha tak to jsou složky aplikace Dictaphone.Nevím jak ,ale s největší preavděpodobností jsem omylem při ukončování aplikace Dictaphone špatně odmáčkl ukončení aplikace.Když jsem tuto aplikaci zkontroloval a vypnul (znova) tak se záloha povedla v SDS naprosto v pořádku.No možná by SDS mohlo mít nějaké upozornění na běžící aplikace , když při záloze požaduje všechny běžící aplikace vypnuté.Když člověk není totální jantar tak ho to napadne samo že by je měl vypnout , ale překouknout nebo přehmátnout se může každý.Jenže ono je to všechno (SDS + SX1) šité tak trochu horkou jehlou. Tak nic tak sorry že jsem stím otravoval. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|