Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kinyo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 8:50 pm Předmět: Utrhnutá koncovka na kabelu |
|
|
ahoj lidicky mam takovej problem. od kamose jsem dostal sestavenej po domacky com kabel na siemence.Ale utrhla se mi koncovka k telefonu a nedokazu zapojit dratky jak po sobe patrej protoze to byl nejakej manik a neni to vubec sestaveny podle planku ale driv to fungovalo. Kdyz mi nekdo napise tak ten kabel celej vyfotim podrobne a poslu dikas fakt mi to pomuze
//přejmenováno, dodržuj pravidla nebo ti to příště rovnou smažu (Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"!); jenda.69 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
1) nadpis nema byt pomoc (mas to napsany hned pod polickem, kdyz pises prizpevek: citace: | Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"! |
2) hledej!! někde na SM už sem to viděl popsaný _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
a12a ostřílený diskusník

Založen: 04. 06. 2005 Příspěvky: 506 Bydliště: Studénka,(21,4km od Ostravy)
3074.50 SMM
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"!
podle ceho to teda 'postavil' kdyz ne podle planku-schematu ?  _________________ M65@CX65, FW50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|