clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nerad by som urobil blbost...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nerad by som urobil blbost...

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZpCZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 7:42 pm    Předmět: Nerad by som urobil blbost... Odpovědět s citátem

Zdravim.
S upravou MT nemam skusenosti, tak pred tym, ako nieco vyvediem, chcel by som sa uistit, ci je moje zmyslanie spravne.

Mam CX75 a na nej FW SW verzia 12. Kedze sa mi sem-tam zasekava a na fore som nasiel, ze pomoze zmena FW na vyssi, tak to chcem skusit. Potrebujem k tomu datovy kabel, bude postacovat, ak si ho vyrobim podla navodu na http://beinspired.cz/?s=clanky/servis/2/&clanek=916 ? Chcel by som sa este spytat, ci by bola najvhodnejsia pre mna najnovsia verzia FW 25 pre WinSwup. A este sa chcem spytat, ci je mozne za pomoci tohoto kabla presuvat aj subory z pocitaca do mobilu a naspat (a to VZDY iba pri vypnutom mobile?)

Ospravedlnujem sa za to, ze moje otazky su mozno hlupe, ale chcem sa vystrihat chyb. Budem vdacny za kazdu reakciu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Doxxik
všeználek
všeználek

4285.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 10:07 pm    Předmět: Re: Nerad by som urobil blbost... Odpovědět s citátem

CZpCZ napsal:
Zdravim.
S upravou MT nemam skusenosti, tak pred tym, ako nieco vyvediem, chcel by som sa uistit, ci je moje zmyslanie spravne.

Mam CX75 a na nej FW SW verzia 12. Kedze sa mi sem-tam zasekava a na fore som nasiel, ze pomoze zmena FW na vyssi, tak to chcem skusit. Potrebujem k tomu datovy kabel, bude postacovat, ak si ho vyrobim podla navodu na http://beinspired.cz/?s=clanky/servis/2/&clanek=916 ?.....

1) četl sis úvod k výrobě tohoto kabelu??
citace:
S pomocí tohoto článku si můžete snadno vyrobit servisní kabel k vašemu miláčkovi z řady x65 a x75. Tento kabel je určen pro sériový port (COM) a hravě si poradí s update firmware, patchovaním i obyčejnými daty. Jedná se tedy o kabel servisní. Neváhejte a přečtěte si proto tento návod!

takže by to mělo jít...

CZpCZ napsal:
Chcel by som sa este spytat, ci by bola najvhodnejsia pre mna najnovsia verzia FW 25 pre WinSwup.

to fakt nevim, s CX75 nemám zkušenosti. Ale doporučuju ti nahrát tam FW 23, protože je originální od siemense, takže pokud se při nahrávání něco stane (třeba výpadek proudu), tak ti uznají záruku.

CZpCZ napsal:
A este sa chcem spytat, ci je mozne za pomoci tohoto kabla presuvat aj subory z pocitaca do mobilu a naspat (a to VZDY iba pri vypnutom mobile?)

tak to nechápu. s tímto kabelem budeš moct:

zapnutý telefon: přesouvat Obrázky, Zvuky, hry, aplikace, tématy, masky ...
vypnutý telefon: patchovat, přehrávat FF, přehrávat FW? ...

CZpCZ napsal:
Ospravedlnujem sa za to, ze moje otazky su mozno hlupe, ale chcem sa vystrihat chyb. Budem vdacny za kazdu reakciu.

to nic, každej je někdy nováček
wink taky sem byl rád za každou radu Hand

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 10:12 pm    Předmět: Re: Nerad by som urobil blbost... Odpovědět s citátem

Doxik napsal:
to fakt nevim, s CX75 nemám zkušenosti. Ale doporučuju ti nahrát tam FW 23, protože je originální od siemense, takže pokud se při nahrávání něco stane (třeba výpadek proudu), tak ti uznají záruku.

No, tak ve fw23 mělo hodně lidí problém s foťákem.
fw25 přes winswup je jenom v lg3 (neni tam čeština ani slovenština, někde tu je napsáno, jaký jazyky tam jsou, ale myslim, že mimo jiný ruština, angličtina)
Spíš bych tam nahrál fw13 a počkal si až bude českej 25. Záruku by ti pak mohli uznat i když by to byl winswup, protože přes ten to nahrávají i v servise a jedinej rozdíl je mezi programem, kterým se to nahraje.

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
CZpCZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vdaka za reakcie.
Este snad k tej verzii FW. Takze FW23 podla vasich rad vynecham. Preco teda radsej pouzijem FW13. Otazka teraz lezi skor tak, pre ktoru z tych verzii sa mam teda skor rozhodnut, pre original, alebo WinSwup? Kedze ohladne zaruky by nemal byt problem, skor to je o tom ktora je "lepsia". Poradite? Dakujem.
matus201
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obidve su rovnake (aj winswup aj orig.) len pri winswup si mozes nastavit rychlost (Pri najvyssej rychlosti to trva asi 6 min avsak s orig. ti to zaberie asi 1 hod)
A este pokial rad hravas hry tak si nechaj 12 lebo:
fw 12 Jbenchmark asi 1400
fw 13 Jbenchmark asi 1000
CZpCZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sa skusim opytat este inak: Aky je rozdiel medzi fw12 (ktory mam a sem-tam mrzne) a fw13, ktory mi odporucali. Teda okrem toho odstraneneho zamrzania, to beriem ako samozrejmost... Ked fw 13 je pomalsia, ake ma teda vyhody? Hry nehravam prakticky vobec, tak by to pre mna nebolo az take bolestne mat nizsi benchmark.
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, 13 je stabilnější myslim a hlavní problém 12 jsem měl v tom, že když jsem měl vyplý zvuky a pustil nějakou javu, kde byl zvuk, tak to hrálo. Jinak si už nevzpomínam.

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
CZpCZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heh, tak to zacina byt jasna volba - zmena na fw13CZ a budem cakat na fw25CZ, presne podla rady... Very Happy
Milan.j
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrznout ti bude i při 13 CZ...bohužel Crying or Very sad
Teď tam mám winswup 25. Ze začátku úplně bez problémů a najednou telefon blbne. Nic jsem od té doby nenahrával, jen telefon používám. A kdy mrzne?
Vytočím číslo-ozve se připojovací "siemens" zvuk-a tak to zůstane dokud nevyndám baterku Rolling Eyes .
Za druhé-chci zvolit profil-konec-dokud nevyndám baterku d'oh!
Za třetí-telefon nezamrzne, ale mám zmeškaný hovor-chci se podívat, kdo to byl. Pic-a ikonka zmizí. No a ve zmeškaných hovorech taky nic není Brick wall Brick wall Brick wall

Motorola d160, Sie C 6, Sie C 25, Sie C 35, Alcatel View, Ericsson T18, Sie M 35i,Bosch 509, Ericsson R320, SonyEricsson T200, Sie C 55, Sie SL 45i, Motorola C 650, Sie C 65, Philips 755, SE K 700i, Sie CX 75,Motorola Razr,Motorola Razr V3i
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Milan.j napsal:
Mrznout ti bude i při 13 CZ...bohužel Crying or Very sad
Teď tam mám winswup 25. Ze začátku úplně bez problémů a najednou telefon blbne. Nic jsem od té doby nenahrával, jen telefon používám. A kdy mrzne?
Vytočím číslo-ozve se připojovací "siemens" zvuk-a tak to zůstane dokud nevyndám baterku Rolling Eyes .
Za druhé-chci zvolit profil-konec-dokud nevyndám baterku d'oh!
Za třetí-telefon nezamrzne, ale mám zmeškaný hovor-chci se podívat, kdo to byl. Pic-a ikonka zmizí. No a ve zmeškaných hovorech taky nic není Brick wall Brick wall Brick wall

Na to je jediná rada. Přehraj FW znovu. Tohle nejsou bugy ve FW, to už je nějaká závada...

Milan.j
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I to je možné Sad
Ale mám to tam přes měsíc (hned, jak 25 vyšla) a ze začátku pohoda.

Motorola d160, Sie C 6, Sie C 25, Sie C 35, Alcatel View, Ericsson T18, Sie M 35i,Bosch 509, Ericsson R320, SonyEricsson T200, Sie C 55, Sie SL 45i, Motorola C 650, Sie C 65, Philips 755, SE K 700i, Sie CX 75,Motorola Razr,Motorola Razr V3i
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě proto... Stala se tam nějaká chybička a FW máš teď nakouslý. Přehraj znovu a uvidíš, že to zmizí...

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: