Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
robodu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 26, 2004 7:54 am Předmět: Hi, pls ako odblokujem a zmenim IMEI na S55 + ako na kabel |
|
|
Hi, pls poradte, aky je presny postup na odblokovanie a zmenu IMEI na S55 aby som si ho neodpalil, + ako mam vyrobit servisny kabel, tu je viacej schem, resp treba a co su to tie testpointy, mam freiu 15, USB kabel, simulacia na COM by mi mala ist, ale neviem co su vsetky nastavenia vo Freie 15, je niekde manual na nu, pls help mi..Dik :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út říjen 26, 2004 12:49 pm Předmět: |
|
|
Kabel na servisny si upravis pridanim napatia medzi piny 1 a 2,presne ako je to v navode na stranke.Postup na zmenu IMEI a odblokovanie najdes v clanku Jak napravit umrtveny telefon alebo Repair pomocou V_Klay. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 27, 2004 7:29 am Předmět: Hi este help mi |
|
|
Hi este help mi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 27, 2004 7:31 am Předmět: Pls ets mi poradte |
|
|
Ide o to, ze som kupi tel z druhej ruky, a je na Orange, a neviem ci je potrebne a ako zmenit cislo telefonu - to je vlastne IMEI????
A zaroven ho odblokovat aby isiel na vsetkych operatorov.
A potrebujem nieco robit s tespointom , mam S55. D A kde stiehnem V-Klay, tu sa mi to nepodarilo Hanni. este raz Dik za pomoc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st říjen 27, 2004 7:43 am Předmět: |
|
|
Nepotrebujes V_Klay,staci Ti Freia,ta je na stranke v utilitach. IMEI je identifikacne cisko telefonu,mas ho napr. aj na stitku pod baterkou pod ciarovym kodom. Ale pokial potrebujes iba odblok na operatora,tak daj vo Freia v Unlocking Direct unlock no map is saved a Use original IMEI..potom uz len cervene tlacitko na telefone. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 27, 2004 1:58 pm Předmět: Hani este pls otazka |
|
|
Hanni, este pls, ja potrebujem zmenit to cislo telefonu, ale neviem ako mozes mi napisat postup prosim, aby osm si neodpalil telefon, ako to urobit..., Dakujem hanni.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st říjen 27, 2004 2:34 pm Předmět: |
|
|
Uz som Ti odpisal do sukromnych sprav. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
robodu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 28, 2004 7:44 am Předmět: OKI Hanni este pls radu :-) |
|
|
Ja potrebujem zmenit kod teda IMEI telefonu, ale pouzil som Freiu 15, zmenilo mi to IMEI v EEProm, ale original IMEI nie, a po zapnuti telefonnesiel, tak som vratil do EEProm povodny IMEI a ide, ale ako zmenim IMEI kompletne Hanni, to neviem? Da sa to vobec, mozes mi napisat postup,l aby osm nieco nezbabral. Dik este raz, Robo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|