Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 10:03 am Předmět: |
|
|
Kaminar napsal: | Tak už toho začínám mít dost. .................................. |
Takový teleefon jen tak nenajdeš. Musím ti ale říct, ikdyž je to OT, že jediné co bych skoro po 3/4 roce používání u SXG fakt chtěl v novém FW je lepší práce s obrázky (aspoň náhledy) a podpora playlistů vložených z PC. Jinak jsem s ním spokojen. Dlouho měnit nebudu a další mobil bude s winama
Sorry za OT, ale je to lepší, než ztratit siemensmaniaka přechodem třeba na Samsung Na SXG si můsíš malinko zvyknout, ale budeš spokojen. ikdyž malý moc není. Ale pořádný chlap potřebuje pořádnou cihlu
Konec OT _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 10:11 am Předmět: |
|
|
FOXXX napsal: | Takový teleefon jen tak nenajdeš. |
To zjišťuju... Docela mě to udivuje. Připadá mě to, jakoby se v těch firmách na mobily zastavil pokrok nebo jejich managoři chtěli naštvat zákazníky.
citace: |
Na SXG si můsíš malinko zvyknout, ale budeš spokojen. ikdyž malý moc není. Ale pořádný chlap potřebuje pořádnou cihlu
Konec OT |
U toho SXG mě zcela odrazuje nespolehlivý budík. Ten je pro mě nutností. U EL71 to vypadá s budíkem OK. Jenže, aby se mi zase vypínal a zmrzával... tak to si to ještě pořádně rozmyslím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: čt červenec 27, 2006 6:39 pm Předmět: |
|
|
Tiež som chcel kúpiť EL71, ale - po tom všetkom čo o tom čítam - už nie.
Ale čítal som o novinkách E71... a počkám si, buď sa to zlepší s tým fw na nových mobiloch, alebo budem migrovať, ale kam
Som dlhoročný siemensák - od S6 po CX75 a uvidím, či fúzia s Benq bude aspoň tak úspešná ako Sony a Ericsson do SE  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 6:49 pm Předmět: |
|
|
stano.mania napsal: | aspoň tak úspešná ako Sony a Ericsson do SE  |
uz teraz je vidiet ze nije  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 6:54 pm Předmět: |
|
|
Ja teda cekam na El71, pristi tyden by se tu mela dostat konecne do prodeje
Obcasne vypnutui pri prvnich FW nevadi... ja nejsem na telefon tak narocnej, na zbytek pouzivam PDA... Ale stejne, pokusd se s fw22 bude elca vypinat v MediaPlayeru, urcite to poresi novy FW.
Ja si ho koupim a uz myslim ze mi nejakou dobu vydrzi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14311.82 SMM
Zaslal: čt červenec 27, 2006 8:31 pm Předmět: |
|
|
N3o21 napsal: | Ja teda cekam na El71...
Obcasne vypnutui pri prvnich FW nevadi... ja nejsem na telefon tak narocnej, na zbytek pouzivam PDA... |
Ja od mobilu, ktorý nosím pri sebe, čakám spoľahlivosť a bezpečnosť - aj kvôli rodine, a preto vypínanie v žiadnom prípade.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
njn, ale kdybys cet, vypina se v MediaPlayeru...
a to poresi novy FW... jinak treba to uz v tom fw22 nedela!! dyt ten fw22 jeste nikdo nema, protoze to maj blokovany od operatora...
ja napisu nejaky miniclanecek az ho budu mit doma  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 8:48 pm Předmět: |
|
|
tak me dneska dorazila domu verze ktera by mela jit do prodeje.. a ma FW 22 CZ..nejak sem tenhle thread nesledoval,takze sem trochu offtopic..pokud jsou nejake otazky tak sem s tim.. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14311.82 SMM
Zaslal: čt červenec 27, 2006 8:57 pm Předmět: |
|
|
budik01 napsal: | tak me dneska dorazila domu verze ktera by mela jit do prodeje.. a ma FW 22 CZ.. |
Najhlavnejšie, či sú odstránené najväčšie problémy, čo sa spomínajú v tejto téme a je ich dosť  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
ok tak ja to tedy proctu a zkusm zjistit co prolemy porad dela a co uz vyresili.. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lahab kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 8:05 am Předmět: |
|
|
budik01 napsal: | ok tak ja to tedy proctu a zkusm zjistit co prolemy porad dela a co uz vyresili.. |
Na to se rá říci jenom jediné - děkujeme
Jenom tak nadhodím pár dřívějších dotazů:
1) Zkracuje T9 zprávy?
2) Pracuje budík při vypnutém telefonu?
3) Jaký je příjem signálu a výdrž baterie, četl jsem že ze začátku to bylo nic moc, je to s novějším FW lepší?
4) Jak se píší SMS, užívají se při opravě a volbě slova tlačítka horní části? Pokud ano - je to nepohodlné, nebo se na to rychle zvykne?
5) normální stříbrná varianta - vypadá spíše kovově nebo plastově? Jaké je podsvícení kláves?
Díky. _________________ Přeji Vám krásný den.
LaHab |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kimlo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 9:50 am Předmět: |
|
|
lahab napsal: | budik01 napsal: | ok tak ja to tedy proctu a zkusm zjistit co prolemy porad dela a co uz vyresili.. |
Na to se rá říci jenom jediné - děkujeme
1) Zkracuje T9 zprávy?
3) Jaký je příjem signálu a výdrž baterie, četl jsem že ze začátku to bylo nic moc, je to s novějším FW lepší?
4) Jak se píší SMS, užívají se při opravě a volbě slova tlačítka horní části? Pokud ano - je to nepohodlné, nebo se na to rychle zvykne?
5) normální stříbrná varianta - vypadá spíše kovově nebo plastově? Jaké je podsvícení kláves?
Díky. |
1.) neviem, t9 nepouzivam.. a ani neviem co myslite tym skracovanim sprav
2.) ano, budik pracuje aj pri vypnutom telefone
3.) signal je v pohode, nemam problemy, bateria vydrz 3, max 4dni, ked je vypnuty v noci a cez den sa s nim moc nehram, len par telefontov, sms a mms
4.) na pisanie sms si treba zvyknut, netrva to dlho, pri oprave terba pouzit klavesy z vrchenj casti, ale nieje to nijak nepohodlne
5.) strieborna varianta vyzera kovovo, kedze vacsina vrchej casti kovova aj je. Skor cierna varianta mi priapda plastova, aj ked tam je ten kov. podsvitenie "vnutrornych" klaves je prijemne modre a plne postacujuce. _________________ Trium Aria -> motorola ?? -> motorola v50 -> SE T630 -> Nokia 6100 -> B-S EL71 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 9:55 am Předmět: |
|
|
lahab napsal: |
1) Zkracuje T9 zprávy?
Díky. |
na nektery dotazy uz odpoved davno je... tady mas nektere:
1: T9 nezkracuje zpravy
3: vydrz baterii je nizka, asi jeden nebo dva dny v zavislosti na pouzivani. Duvod je slaba baterie, ma pouze 500mAh zatimco dnesni telefony maji 900 mAh i vice (napkiklad SE, a nove siemensy maji snad dokonce 1000mAh). ale zas tak nizka vydrz neni. Ale neni nad osobni zkusenost
5: jak vypada nevim, ale muzes posoudit tady. Podsviceni je modre
Zvlada mediaPlayer nacist vsechny soubory z jedne slozky na karte?
Jak dlouho asi vydrzi prehravat MP3? Umi pri prehravani MP3 vypnout display nebo tak neco?
Co vsechno bylo soucasti baleni?
tj asi ta to co zajima me
2 kimlo: sakra, byl si rychlejsi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 10:51 am Předmět: |
|
|
uff tak mi u vetsiny acc zvuku co byly v telefonu mi to pise ze medialni soubor nelze prehrat..kdyz tam nacpu neco jineho tak to hraje jeste zkusim jak si to poradi s kartou,na ktere mam hudbu z EF81...
kazdopadne jinak i presto ze ho podrobuju narocnemu osahavani tak se zatim nesekl ani jinak nezatuhl..az tam dam tu kartu tak zkusim jak dlouho to vydrzi prehravat tu hudbu.. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
soulharvester začátečník

112.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 10:59 am Předmět: |
|
|
Má EL71 archiv SMS? Jestli jo tak je nečím omezený? _________________ CX65/FW50 14.74MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|