Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Co cakate od GPS v SXG75? |
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta |
|
35% |
[ 25 ] |
Vizualnu navigaciu (obrazkovu) |
|
32% |
[ 23 ] |
Detaily polohy a rychlosti |
|
16% |
[ 12 ] |
Roznu "free time" funkcionalitu |
|
15% |
[ 11 ] |
|
Celkem hlasů : 71 |
|
Autor |
Zpráva |
mirfil začátečník

75.80 SMM
|
Zaslal: pá září 08, 2006 11:50 am Předmět: J2N1 |
|
|
čus zkoušim ted tuto aplikaci ale nezobrazuje mit o počty satelutu piše mi to jenom toto cz.itg.gps.mylocationirs179, ale počty satelutu nikde. Co to má zobrazovat. Nevíte nekdo o nejake aplikaci co má datum a čas a počty satelitu....+ mapy ktere si tam dam sam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Supermince badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá září 08, 2006 11:56 am Předmět: |
|
|
Tak to bych chtěl taky  _________________ Začalo to Siemensem C25 dále S35 poté ME45, M65 a poslední ze Siemensů SXG 75, FW 26+tuning,+512 MB zatím 2 x customizace. Nástupce je E-Ten X500 glofiish+2GB MSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: so září 09, 2006 10:51 pm Předmět: |
|
|
Na Nav4all je ke stažení nová verze jejich navigace: 6.6.0. Zatím jsem nezkoušel rozdíly proti předchozím verzím, ale jedna pozitivní věc tu je: zatím nesplnili svoje výhrůžky, že od 15.8.2006 se bude za trasy platit - zatím pouze za datovou velikost stažených tras, map apod.
Měli by konečně dodělat zobrazení rychlosti a s tím související akustické upozornění při její překročení (zajímalo by mě jestli to nejede pouze na SXG anebo i na ostatních telefonech ).
Edit: oproti předchozím verzím jsem nezaznamenal žádné podstatné změny .
Nemáte náhodou někdo email na jejich technickou podporu pro čr? Nedávno mi něco posílali tuším ze seznamu, ale nemůžu najít nikde tu adresu ani na jejich stránkách . _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Supermince badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út září 12, 2006 10:31 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si už taky nainstaloval Nav4all a musím říci, že jsem spokojenej. Akorát jsem ve výběru hlasu zvolil ženu a zní to jako Gay A mel bych jeden dotaz. Ve výběru map je funkční jen ta první nabídka nebo vám jde i např. TOP ?? nebo jiné?  _________________ Začalo to Siemensem C25 dále S35 poté ME45, M65 a poslední ze Siemensů SXG 75, FW 26+tuning,+512 MB zatím 2 x customizace. Nástupce je E-Ten X500 glofiish+2GB MSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mad1 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st září 13, 2006 1:32 pm Předmět: Nav4all |
|
|
Tak jsem svého Garmina odnesl do servisu ... ano, ano, nejen SXG75 se kazí a zůstal jsem tím pádem bez signálu pro PDA s TomTom navigací. SXG75 mě teď musí navigovat po světě. Znovu jsem prošel všechny softy a jediný použitelný a bezplatný je nav4all.
Zde jsou mé drobné provozní zkušenosti:
- ovládání je pro silné povahy, ale po týdnu už jsme si na sebe zvykli;
+ má velmi slušné mapové podklady (pokrytí CZ);
- má občas nepochopitelný výpočet trasy, který člověka nutí jet nelogickou cestou, tady mají co dohánět;
- někdy považuje za "logické" pokračování cesty odbočku a pokud máte jet rovně, ohlásí odbočku do leva (na dálnici je to velmi komické);
- nikdy mi neohlásil po přejetí odbočky, abych se vrátil na "správnou" trasu, což je divné;
- nepochopitelně ukazuje délku "rovné" trasy, nikoliv dalšíh pokyn (odbočku) se vzdáleností, jak je to obvyklé u jiných sw;
- VELMI chybí na navigační i mapové obrazovce aktuální rychlost.
Doporučení pro nav4all - pokud ho nezpoplatní, je to do auta dobrá volba, ale člověk musí používat častěji než u jiných sw vlastní rozum v kombinaci s papírovou mapou. Navigaci v SXG75 jsem doposud používal spíš jako hračku, ale nav4all by po dokončení mohlo být docela dobrým řešením. Oproti dodávané navigaci VDO je hlavní výhodou bezplatný provoz a pokrytí CZ, jinak je ovšem VDO o třídu lepší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gutus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 13, 2006 6:23 pm Předmět: |
|
|
Mohli byste mi někdo pomoci? Mám problém s vytvářením kalibračních souborů .xml pro GPSku, postupuji podle návodu, přesto mi to píše can´t parse "nazev_souboru.xml" v příkladu xml souboru na jiri.etnetera.cz/gpska jsem našel úplně dole pod údaji o rozích ještě nějaká další čísla, měly by to být rozměry png obrázku, ale pořád mi to nefunguje.
Jsem z toho úplně v háji , jinak, jaká je stránka, ze které se dá stáhnout nav4all přímo do founu? _________________ Alcatel OT 302=>Siemens A60=>Siemens SXG75: GPSka onboard, 1GB CPA, HHB750 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lubo1 pisatel

715.00 SMM
|
Zaslal: st září 13, 2006 6:35 pm Předmět: |
|
|
gutus napsal: | Mohli byste mi někdo pomoci? Mám problém s vytvářením kalibračních souborů .xml pro GPSku, postupuji podle návodu, přesto mi to píše can´t parse "nazev_souboru.xml" v příkladu xml souboru na jiri.etnetera.cz/gpska jsem našel úplně dole pod údaji o rozích ještě nějaká další čísla, měly by to být rozměry png obrázku, ale pořád mi to nefunguje.
Jsem z toho úplně v háji , jinak, jaká je stránka, ze které se dá stáhnout nav4all přímo do founu? |
a prepises carky na tecky v tom xml?(v poznamkovym bloku si edituj ten xml soubor,dej ctrl+h a tam dej do najit , a do nahradit . a dej nahradit vse.. _________________ S65->SXG75 (FW22) + Kingston 512MB->HTC S730 (Wings) + 4GB MicroSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: st září 13, 2006 8:00 pm Předmět: Re: Nav4all |
|
|
mad1 napsal: | ...- má občas nepochopitelný výpočet trasy, který člověka nutí jet nelogickou cestou, tady mají co dohánět.... |
Naprosto přesně jsi to ve svém příspěvku vystihl . Jediné co bych jen doplnil: ve městě volím styl jízdy: F6 - nejkratší a na delší vzdálenosti: F2 - ekonomické (neřeší okresky, kde jsou dálnice a přes města vede po hlavních průjezdních trasách, alespoň většinou ). Jo a málem bych zapoměl: jednoznačně to chce v této konkrétní aplikaci vybrat mužský hlas (ta ženská je fakt hrozná). _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Supermince badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st září 13, 2006 10:13 pm Předmět: Re: Nav4all |
|
|
jirkab napsal: | Jo a málem bych zapoměl: jednoznačně to chce v této konkrétní aplikaci vybrat mužský hlas (ta ženská je fakt hrozná). |
A něco k těm mapám by jsi neměl? Myslím výběru? _________________ Začalo to Siemensem C25 dále S35 poté ME45, M65 a poslední ze Siemensů SXG 75, FW 26+tuning,+512 MB zatím 2 x customizace. Nástupce je E-Ten X500 glofiish+2GB MSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mad1 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt září 14, 2006 7:12 am Předmět: Re: Nav4all |
|
|
jirkab napsal: | ve městě volím styl jízdy: F6 - nejkratší a na delší vzdálenosti: F2 - ekonomické ... vybrat mužský hlas (ta ženská je fakt hrozná). |
Díky za radu se styly jízdy, na F2 skutečně plánuje lépe. Jinak jsem vyzkoušel hlasů několik a potvrzuji, že pouze CZ/muž je snesitelný. Není nad hlas té milé slečny z CZ lokalizace VDO
K neduhům nav4all bych přidal ještě nevhodné zobrazení mapy, nejsou na něm názvy obcí a vůbec není způsob vykreslení mapy na SXG75 ideální (barevné schéma, tloušťky čar ...).
Plánování trasy je oproti zdravému selskému rozumu problematické u všech sw, jen míra je různá. Jenže u sw pro mobilní tlf. přibývá problém s obtížnou editací trasy. Např. TomTom (pro PDA), nebo R66 (PC) bez potíží umožní trasu projít a vložit bod, přes který se má jet a tím chybu sw napravit.
2 gutus: nav4all stáhneš kupodivu podle návodu na www.nav4all.cz (popř. com) Jinak je možné přímo v mobilu zadat http://www.nav4all.com/install ... což je v tom návodu napsané.
2 supermince: asi jsem natvrdlý , ale nechytil jsem, na co se s těmi mapami nav4all ptáš ...
2 all: k platbám za nav4all jsem si až teď všiml dobré zprávy ... dovolil jsem si ji přidat přímo v obrazovém originále  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: čt září 14, 2006 1:56 pm Předmět: Re: Nav4all |
|
|
Supermince napsal: | A něco k těm mapám by jsi neměl? Myslím výběru? | No jasně měl , chodí mi také pouze první odkaz z výběru. A jak správně poznamenal "mad1" je to velice chudé na detaily zobrazení - prakticky k ničemu.
mad1 napsal: | ...2 all: k platbám za nav4all jsem si až teď všiml dobré zprávy... | Chodím tam často, ale toho jsem si prostě nevšiml - to je celkem hodně dobrá zpráva, horší je to v tom, že jim to bude než to doladí trvat zřejmě do toho roku 2008 (než se za to odváží vybírat peníze ).
Zeptám se znova: máte někdo prosím mail na jejich cz podporu? Chtěl bych si s nimi začít dopisovat . _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mad1 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá září 15, 2006 11:36 am Předmět: Re: Nav4all |
|
|
Mail na podporu sice nemám, ale chuť jim napsat mám občas taky. Teď se mi např. už potřetí stalo, že mi zmizel nahraný hlas. Typuji, že se to stalo po reinstalaci na 6.6.0 (předtím to nikdy nedělalo) a po každém spuštění programu musím hlas natáhnout znovu. Je to jen anomálie mojí instalace, nebo vám to někomu dělá taky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: pá září 15, 2006 12:42 pm Předmět: |
|
|
Jednou se mi to po reinstalaci 6.6.0 také stalo, ale teď už ne.  _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Zaslal: pá září 15, 2006 4:45 pm Předmět: |
|
|
Mozna,ze jsem trochu mimo misu,ale jak mam udelat poradnou mapu?nemyslim jak ji nakalibrovat,s tim si po precteni navodu snad poradim...ale jde mi o to,jak ji ulozit,vzdy se mi ulozi jen ten zazoomovany vyrez z kouskem mapy,ten soubor ma nejakych 44kb,pritom na webu od GPSky je ze mapa muze mit az 350kb.Jak tedy obsahnout vetsi plochu do 1 souboru?Mam infomapu13 _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: pá září 15, 2006 6:05 pm Předmět: |
|
|
jediné. co mě napadá, je v nějakém editoru slepit víc map do jednoho obrázku Ale mělo by to smysl, kdyby se s tím někomu chtělo hrát. Největší chyba "GPSky" je totiž v přecházení mezi mapama. Tak jen s chutí vymýšlej a zkoušej  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|