clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - BenQ-Siemens EL71

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

BenQ-Siemens EL71
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 53, 54, 55  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
soulharvester
začátečník
začátečník

112.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mao7 napsal:
no takze uz tie videa idu aj v MP4 a 3GP ale musel som dat rozlisenie 176x144 neviem preco tu niekto pisal ze to ide aj v 320x240 alebo to naozaj ide Question tu pisali http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=23891 ze sa tam nastavuje 320x240 ide to niekomu v tomto rozliseni

Zkus to přehrát v uPlayeru
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=536&p=3

Kiny
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak takováhle odpověd mi přišla přímo z Benq mobile,na dotaz kdy se bude konečně EL71 prodávat Very Happy

Pozadala jste nas o informaci tykajici se prodeje mobilniho telefonu BenQ-Siemens EL71.
Dovolte, abychom se k teto zprave vyjadrili.

Telefon BenQ-Siemens EL71 se zacne prodavat v druhe polovine mesice srpen - 33 tyden. Informace o prodeji telefonu mame jiz potvrzenou. Prosime o trpelivost a
dekujeme za pochopeni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jamie23
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 5:50 pm    Předmět: pamätova karta Odpovědět s citátem

Neviete mi niekto potvrdit ci mu fungovala v EL71 pamätova karta micro sd od kingston?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mao7
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 9:48 pm    Předmět: Re: pamätova karta Odpovědět s citátem

jamie23 napsal:
Neviete mi niekto potvrdit ci mu fungovala v EL71 pamätova karta micro sd od kingston?

ta karta by tam mala v pohode fungovat Exclamation preco sa pytas tebe v tom mobile nejde alebo rozmyslas nad jej kupou Question lebo ja si ju idem tiez objednavat

mao7
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kiny napsal:
no tak to je pak špatný,ptž já se na Slovensko nedostanu,abych si ten mobil vyzvedla někde. No nic,budu si muset počkat než se třeba jednou dostane sem do čr,jinak děkuju ale;)

no mozno keby si ho tak moc chcela by sme sa mohli nejako dohodnut ja byvam v KNM to je kusok od ziliny

troska
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 7:17 am    Předmět: Re: pamätova karta Odpovědět s citátem

jamie23 napsal:

Ja tam mam 512MB od kingston a funguje v pohode
spachal
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kiny napsal:
Telefon BenQ-Siemens EL71 se zacne prodavat v druhe polovine mesice srpen - 33 tyden. Informace o prodeji telefonu mame jiz potvrzenou. Prosime o trpelivost a
dekujeme za pochopeni.

NO HURAA! Konecne dnes alespon jedna dobra zprava, prestavam spekulovat o sedem dovozu ci Samsungu D900 Wink ...
Kiny
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to mi povídej,já už se poohlížela taky po jiným a díky bohu žeuž nemusím.. jinej se mi totiž vůbec nelíbí... snad tohle bude už opravdov´ý termín dodání a snad už se ho konečně dočkám.. je to ale přímo z BenQ Mobile,kde by ty informace měli snad být nejlepší...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jamie23
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 6:45 pm    Předmět: Re: pamätova karta Odpovědět s citátem

mao7 napsal:
jamie23 napsal:

ta karta by tam mala v pohode fungovat Exclamation preco sa pytas tebe v tom mobile nejde alebo rozmyslas nad jej kupou Question lebo ja si ju idem tiez objednavat

chcem ju kupit je najlacnejsia ale vieme ze siemens len tak nieco nevezme tak preto
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 12:11 pm    Předmět: Re: pamätova karta Odpovědět s citátem

jamie23 napsal:

chcem ju kupit je najlacnejsia ale vieme ze siemens len tak nieco nevezme tak preto

ja myslim ze by s ni nemel byt problem, ja ji mam objednanou,,, s Kingstonem sem nemel nikdy problem... ale treba karty SanDisk mi nechtelo brat PDA od Fujitsu-Siemens, myslim ze N520.

Ale u mobilu by to melo byt OK, zvlast ta 512... Ono i 1GB by nemyl byt pro vetsinu mobilu problem. Vim ze mibily vetsinou neberou karty 2GB a vetsi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
mimoklepes
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co sa mi prihodilo: ako som uz davnejsie pisal, mal som stale problemy s vypinanim mojho el71 (variant A506 z t-mobile), tak som ho dal druhy krat do servisu (prvy krat za 2 dni upgradli fw z 08 na 12 a vypinal sa nadalej).

presne po 30 dnoch mi teta na infolinke povedala, ze si mam pon dojst. prisiel som a chlapik za pultom hovori, ze telefon tam este nie je, lebo mi ho vymienali za novy kus a omylom ho poslali s originalnym firmverom a nie tym customizovanym od t-mobile. vraj musim pockat, kym mi daju starsiu verziu fw (co by aj sedelo, ked som pozrel na web benq-siemens, najnovsy fw tam bol 22, ale pre A506 stale len 12). hned na druhy den mi ho vydali. na moje prekvapenie tam ale nie je verzia 12 ale 31, customizovana od t-mobile. tento novy kus nie je od t-mobile, cize na nom nie je to hnusne logo. a co je este lepsie, je to variant A100, takze dufam, ze nabuduce si uz budem moct upgradovat fw aj sam z webu a nebude to bloknute.

mam ho este len 2 dni, ale zatial sa nevypol. skusal som don aj posielat kontakty cez bluetooth, zvladol to (ten stary sa pri tom vzdy vypol). dufam ze uz budem konecne spokojny.
mao7
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to sa ti teda podarilo s nimi vypiect mat tak take stastie ako ty ale to sa stane asi iba raz potom daj vediet ci ti islo prepalit firmware
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2006 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na 99,99% nepojde,lebo mu tam zase dali ten zablokovany customizovany FW.Na tom,ci ma telefon logo TMO alebo nie, prd zalezi,zalezi na tom FW,kde to je blokovane.
a123
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2006 11:53 am    Předmět: el71 zmena ikon??? Odpovědět s citátem

nenasiel niekto navod ako zmenit ikony na el? uz by sa mohol niekde objavit Pray
ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2006 11:55 am    Předmět: Re: el71 zmena ikon??? Odpovědět s citátem

a123 napsal:
nenasiel niekto navod ako zmenit ikony na el? uz by sa mohol niekde objavit Pray

no, budes si musiet este asi pockat wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 53, 54, 55  Další
Strana 35 z 55

Přejdi na: