clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - MsvDriveE - jak ho správně použít.....HELP

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

MsvDriveE - jak ho správně použít.....HELP
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rcbandit
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 26, 2006 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

anakom napsal:
nevíte někdo kde stahnu msdrive dík

hledej.prispevek nize Not talking
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=21347

cpe
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 26, 2006 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

anakom napsal:
nevíte někdo kde stahnu msdrive dík

Co se třeba mrknou sem. Tam najdeš nejen ten odkaz co hledáš.

Conflict
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 30, 2006 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim!
no, ja jsem MsDriveE spustil, vsecko v pohode, uz jde pres BT posilat vic nez 3MB, ale ouha, zpravy nemam. Nicmene stary Index mi zustal i na C: , ale ve slozce Dorucene je "NIC" !!!

rad bych ty zpravy jeste nekdy videl, nevite nekdo co s tim? Sad

Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze po 155x. MsvDriveE presmeruje SMS,MMC a emaily a tiez prijate subory na MMC a preto nevidis ziadne SMS, pretoze na MMC ziadne nemas. Odteraz sa ti budu vsetky spravy ukladat na MMC. V pripade ze sa chces dostat ku spravam na C, musis restartovat telefon bez MMC, ale to sposobi ze sa vsetko nastavi spat. Budes mat stare spravy ale nebudes moc posielat a prijimat velke subory. Takze budes sa musiet rozhodnut ci ti az tak moc zalezi na starych SMSkach. Prekopirovat zlozku Mail z C na MMC nepomaha.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Conflict
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne kupodivu pomohlo, vcera sem si s tim hral az do 2 do rana, ale funguje to Smile
musis ovsem slozku mail z C zkopirovat na hdd (napr.), a potom to nakopirovat z hdd na MMC ve ctecce. kdyz je mmc v telefonu, taky mi to neslo.
to pisu pro pripad, ze by se to taky nekomu stalo Smile

conflict

Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je soubor index z C poškozen, kopírujte ho z A.

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Error
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 19, 2006 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to neexistuje nakej file manager kterej to bude umet ulocit primo kam ja budu chtit...nebo bt manager nebo neco takovyho....fakt ne?

S35i...ztracen(ukradnut,ukoristen)

ME45...dva roky pohodlneho hazeni o zem

M65...zatim drzi (uz moc ne, ME vydrzelo hafo vic)

SX1... -sub-mobile...zatim trenuju psani:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yaqwsx
táta fóra
táta fóra

209083.66 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Error napsal:
to neexistuje nakej file manager kterej to bude umet ulocit primo kam ja budu chtit...nebo bt manager nebo neco takovyho....fakt ne?

ne protoze SX bere jakykoliv soubor pres BT jako zpravu,ostatne jako vsechny S60
michal.simon
pisatel
pisatel

Telefon: HTC HD2
100942.78 SMM

Příspěvky na SM: 20,-
PříspěvekZaslal: ne únor 25, 2007 7:03 pm    Předmět: nekde je chyba Odpovědět s citátem

Procetl sem to tu snad 20x a vyskousel vsechno co ste tu psali ale ani jednou mi neslo poslat pres BT vic nez mám volneho na C:. Udelal sem asi tohle:
Zapnul sem si phone s MMC, pres BT sem tam poslal instalacni MsDriveE.sis a nainstaloval. Porve sem to instaloval na E a neslo to. Pak sem to skusil nainstalovat na C a taky to neslo.
Taky sem to po instalaci vzdycky rozje, pockal az to samo spadne restartoval sem pomoci FExploreru phone a skusil sem to.
vyskousl sem snak uz uplne vsecko a porad to nejede. Fakt me to uz stve!!!Prosím pomoc. Brick wall Brick wall

A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční Smile - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Sad Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
yaqwsx
táta fóra
táta fóra

209083.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 25, 2007 7:19 pm    Předmět: Re: nekde je chyba Odpovědět s citátem

michal.simon napsal:
Procetl sem to tu snad 20x a vyskousel vsechno co ste tu psali ale ani jednou mi neslo poslat pres BT vic nez mám volneho na C:. Udelal sem asi tohle:
Zapnul sem si phone s MMC, pres BT sem tam poslal instalacni MsDriveE.sis a nainstaloval. Porve sem to instaloval na E a neslo to. Pak sem to skusil nainstalovat na C a taky to neslo.
Taky sem to po instalaci vzdycky rozje, pockal az to samo spadne restartoval sem pomoci FExploreru phone a skusil sem to.
vyskousl sem snak uz uplne vsecko a porad to nejede. Fakt me to uz stve!!!Prosím pomoc. Brick wall Brick wall

skus neresetovat tel,a takovej test:nech na pozadi bezet zpravy a p ak spust MsDriveE a kdyz jsou pusteny zpravy melo by ti to napsat aplikace msserver byla ukoncena-pokud to napise melo by to jet,pokud ne tak to nevim Think
michal.simon
pisatel
pisatel

100942.78 SMM

PříspěvekZaslal: ne únor 25, 2007 7:26 pm    Předmět: hlaska Odpovědět s citátem

Tak sem to skusil podle tvoji rady a ta hlasha se neobevila. porobehlo to uplne stejne jak normalne skousel sem i naformatovat C ale ani to nepomoho. Nemá jeste nekdo nejakou radu? Pray
A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční Smile - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Sad Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
yaqwsx
táta fóra
táta fóra

209083.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 25, 2007 7:42 pm    Předmět: Re: hlaska Odpovědět s citátem

michal.simon napsal:
Tak sem to skusil podle tvoji rady a ta hlasha se neobevila. porobehlo to uplne stejne jak normalne skousel sem i naformatovat C ale ani to nepomoho. Nemá jeste nekdo nejakou radu? Pray

Neco je spatny,bud je ta aplikace pozkozena nabo telfon nedetekuje MMC,a nebo jeste neco jineho ale nevim co
michal.simon
pisatel
pisatel

100942.78 SMM

PříspěvekZaslal: ne únor 25, 2007 7:59 pm    Předmět: stav Odpovědět s citátem

Phone mi jede uplne v pohode i s MMC. Ten programek sem uz skousel rozjizdet ze tri ruznych odkazu a porad nic. Je to dost divne protoze vsem to jede jenom mi to porad blbne. Kdyby nekoho neco napadlo tak napiste, prosim. Brick wall
michal.simon
pisatel
pisatel

100942.78 SMM

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 8:26 am    Předmět: problem Odpovědět s citátem

Tak sem si s tím hral a nakonec se mi to podařilo rozchodit. Musel sem ale naformatovat MMC a použít trojhmat. Pak sem na čistou SX1 (na C)nainstaloval msDriveE a všecko funguj.
Hodně zdaru všem ostatním...

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: