Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jt2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 6:55 pm Předmět: omezeny pocet znaku u Sk65 |
|
|
Zarazilo me, ze muj SK65 ma ve vsech funkcich velmi omezeny pocet znaku (tipnul bych to tak na 600). Zvlast pri odpovidani na e-maily s nutnosti zachovat puvodni zpravu je to velmi neprijemne. Dokonce se neda ani vyuzivat webmail, nebot i v OpereMini ma vkladani opet toto omezeni. Je to u telefonu s 32 MB pameti normalni? A da se s tim neco delat? (prosel jsem vsechny patche a hledal jsem to napric diskuznim forem, ale nenasel jsem nic podobneho). Dekuji za odpoved. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: po srpen 21, 2006 7:01 pm Předmět: |
|
|
ne, SK65 nemá omezení znaků, je to omezení javy (na 512 znaků) ale třeba microreader to dělá tak, že si to rozdělí na části po 512 znacích a vypadá to, jako by byl otevřenej celej dokument... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jt2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 7:57 pm Předmět: |
|
|
Dekuji za odpoved. Znamamena to tedy, ze neexistuje cesta, jak zaslat e-mail delsi nez 512 znaku?
Dival jsem se na na microreader (neni tam sice psano, ze je sk65 podporovana) - existuje b verze 1.6, ktera by snad mohla umet e-mailovat. Chtel jsem to zkusit, ale jde stahnout jen zip na pocitac. Po rozbaleni ziskam sice jar, ale bez kabelu ho nedam do mobilu. Tak jsem ho dal na viditelny server, ale pri stahovani z nej primo mobilem mi to hlasi chybu 406 na jednom a prilis velky soubor na druhe adrese. Musi mit soubory jar nejakou specialni specifikaci, aby je mohl stahnout z http primo mobil? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|