Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Reich začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 10:58 pm Předmět: Opera Mini a EF81 |
|
|
Mám čerstvý FW SVN48 a nemohu rozchodit Operu Mini. Stáhl jsem si opera-mini-2.0.4509-advanced-cz.jad a opera-mini-2.0.4509-advanced-cz.jar, ale po jejich zkopírování do složky Aplikace se Opera mezi aplikacemi neobjeví. Naopak, oba fajly zůstanou viditelné (na rozdíl od podobných fajlů všech ostatních fungujících aplikací) v "Prohlížeči souborů v telefonu".
Něco dělám asi blbě, ale nevím co.
Taky jsem zapomněl nastavení Opery přes GPRS. I když jsem to sem kdysi psal, nemohu to teď nikde najít.
Poraďte mi, prosím. Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 12:21 am Předmět: Re: Opera Mini a EF81 |
|
|
No neviem ci Ti dobre rozumiem, ze si Operu "skopiroval".. Java app sa do EF81 INSTALUJU bud priamym downloadom z wapu ci www, alebo cez pomocny program JMI (na dodanom CD) cez kabel bud do Aplikacii alebo Hier... Potom Opere vo volbe Moznosti este pred jej spustenim nastavis v javanastaveniach profil pripojenia a event. vo volbe Zabezpecenie povolis niektore prvky, aby sa Ta furt nevypytovala pri pouzivani, co moze urobit... V samotnej Opere netreba nastavovat na pripojenie nic, akurat potvrdit licencne podmienky. Samozrejme musis mat aktivovane mobilne datove pripojenie od operatora (u nas World-mini, Data-start a pod). Profil pripojenia vytvoris v polozke Nastavenia/Prenos dat a zadas mu len APN: internet (alebo ako to urcil Tvoj operator). Nic viac, nic menej... Ak nemas profil na Wap, ten si nechaj nastavit konf. sms z www benq, tiez som to pisal niekde vyssie. Tieto profily si netreba zamienat pri pripojeni java app. Preto ak browsujes na wape vstavanym prehliadacom a hned potom sa chces pripojit na Operu, je dobre cervenym tlacidlom ukoncit datovy hovor (ak sa neukonci sam), aby Opera mohla nabehnut vo svojom datovom profile... Caff _________________ N 6230i>CX70>EF81 svn 48sk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reich začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 12:52 pm Předmět: Re: Opera Mini a EF81 |
|
|
prihlas napsal: | ....Java app sa do EF81 INSTALUJU bud priamym downloadom z wapu ci www, alebo cez pomocny program JMI (na dodanom CD) cez kabel
... Potom Opere vo volbe Moznosti este pred jej spustenim nastavis v javanastaveniach profil pripojenia a event. vo volbe Zabezpecenie povolis niektore prvky, aby sa Ta furt nevypytovala pri pouzivani, co moze urobit... ... Caff |
Děkuju, stáhl jsem po wapu a jde to skvěle. Bohužel jsem nikde noobjevil, kde nastavit to zabezpečení, aby se mne to pořád neptalo, zda to myslím s připojením vážně. Kde najdu java nastavení? V nastavení Opery zabezpečení nevidím.
Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 1:14 pm Předmět: |
|
|
najeď v aplikacích na ikonku opery - možnosti - zabezpečení. Tady něco půjde povolit vždy, co ne tak dotaz po spuštění a co ani to, tak dotaz vždy. Ale na internet to možná ani nepůjde povolit vždy. Uvidíš... _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 8:18 pm Předmět: Re: Opera Mini a EF81 |
|
|
prihlas napsal: | ....Preto ak browsujes na wape vstavanym prehliadacom a hned potom sa chces pripojit na Operu, je dobre cervenym tlacidlom ukoncit datovy hovor (ak sa neukonci sam), aby Opera mohla nabehnut vo svojom datovom profile... Caff | Java aplikace (např. opera mini) ti naběhne vždy v datovém profilu, který máš nastavený v možnostech aplikace - toho, že pojede přes wap bych se nebál pokud ho tam nenastavíš.
Na mobilu je možné současně provozovat dvě věci, které stahují data z iternetu - jedna věc musí stahovat přes profil internet (např. Opera mini nebo Jimm - java obecně nebo maily anebo připojení pc přes mobil) a druhá přes wap (vestavěný prohlížeč internetu). _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 27, 2006 10:08 am Předmět: Re: Opera Mini a EF81 |
|
|
Ano, samozrejme tak to je. Radsej som mu prizvukoval tie profily, lebo sam som mal problem s tym ked som ich nastavoval, ze ked isiel jeden datovy prud wapu, nesiel ten druhy na internet.. Po restarte mobilu uz ale bolo vsetko v poriadku. Dik _________________ N 6230i>CX70>EF81 svn 48sk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: ne srpen 27, 2006 8:59 pm Předmět: |
|
|
V pohode to bylo jen dopresneni tveho jinak bezchybneho navodu. Ten restart po nastaveni datových profilů: to máš naprostou pravdu. Důležitá a podstatná věc na to jsem zapoměl - je to jistota. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|