Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
g.m kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 7:09 pm Předmět: ME75 + SiMoCo |
|
|
Pri cteni a zapisu polozek do Adresare mi pokazde telefon hlasi "Aplikace je pri synchron. zablokovana!", pritom pozadovana akce vzdy probehne. Zkousel jsem projit nastaveni, prohledat diskuzi (tam jsem nasel ze nechodi synchronizace s Outlookem, ale tu nedelam - menim jenom polozky v Adresari). Asi mam neco spatne nastavene v telefonu - predpokladam v menu Vzdal.synchr., ale uz jse zkousel skoro vsechno. Taky me trosku mate ze obsah a moznosti tohoto menu nekoresponduji s tim co je v manualu - asi ma novejsi fw jina nastaveni.
V telefonu je fw22 a SiMoCo je 2.2.8
Dik za jakoukoliv radu. GM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 27, 2006 10:26 am Předmět: Re: ME75 + SiMoCo |
|
|
g.m napsal: | Pri cteni a zapisu polozek do Adresare mi pokazde telefon hlasi "Aplikace je pri synchron. zablokovana!", pritom pozadovana akce vzdy probehne. Zkousel jsem projit nastaveni, prohledat diskuzi (tam jsem nasel ze nechodi synchronizace s Outlookem, ale tu nedelam - menim jenom polozky v Adresari). Asi mam neco spatne nastavene v telefonu - predpokladam v menu Vzdal.synchr., ale uz jse zkousel skoro vsechno. Taky me trosku mate ze obsah a moznosti tohoto menu nekoresponduji s tim co je v manualu - asi ma novejsi fw jina nastaveni.
V telefonu je fw22 a SiMoCo je 2.2.8
Dik za jakoukoliv radu. GM | Vobec si s tej hlasky nic nerob.Mne to tiez pisala S65,ked som nieco nahraval do fonu.Synchronizacia fungovala v pohode.Na S75 to uz nepise a synchronizacia ide tiez v pohode.  _________________ E628 ,N1611,E688 ,N5110,N3210 ,N3310 ,N6210 ,Mot V66i ,C35 ,S35 ,S45 ,S55 ,6230,K700 ,S65 fw43,fw50,fw58,S75fw47,K610i, N70,E50,M65,S75,N6120c |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 7:04 am Předmět: Re: ME75 + SiMoCo |
|
|
g.m napsal: | Pri cteni a zapisu polozek do Adresare mi pokazde telefon hlasi "Aplikace je pri synchron. zablokovana!" |
To není žádná chybová zpráva, to je jen krkolomné vyjádření (možná dané překladem do češtiny) toho, že mobil právě provádí úpravy v adresáři protokolem IRMC SYNC a že nemůže v tomto okamžiku dělat nic jiného. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|