clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Oskárek na ME75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Oskárek na ME75

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rickenbacker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 8:38 am    Předmět: Oskárek na ME75 Odpovědět s citátem

Čau lidi! Mohl by mi někdo poradit, jak rozchodit Oskárka na ME75? Na C65 chodí bez problémů, v obou MT je GO sim karta a oba jsou nastavené podle návodů na stránkách Eurotelu. Na ME75 šlape wap i e-mail bez problémů, ale při odesílání přes Oskárka se nejdřív objeví adresa http://nokie.cz/oskarek3php) která nejde změnit a po povolení připojit se telefon nedokáže navázat spojení, případně napíše, že je pravděpodobně nesprávně nastavena datová komunikace na telefonu. (Nastala CHYBA:javax.microedition.io.No host found) Má někdo řešení? P.S. GPRS mám zapnuté.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cherokee007
redaktor
redaktor

Telefon: SXG75
39.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus nastavit odesíláni sms podle c65 nebo co si tam psal a nedávej odesílat přes gprs
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Rickenbacker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oba telefony jsou nastaveny stejně. Když u ME75 GPRS vypnu, objeví se hláška "Neplatný CSD profil".
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rickenbacker napsal:
Oba telefony jsou nastaveny stejně. Když u ME75 GPRS vypnu, objeví se hláška "Neplatný CSD profil".
to bude ono nemas nastaveny a nebo je nastaveny spatne profil kterym se pripojujes na GPRS internet..tak si ten profil nech poslat od operatora a nebo ho vytvor podle toho z C65 kterou mas

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Rickenbacker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, v tom to asi nebude... Na C65 musí být GPRS zapnuté, jinak to hází stejnou hlášku jako ME75 - neplatný profil CSD. Zajímalo by mě, jestli ME75 odesílání SMS přes GPRS vůbec umí.
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rickenbacker napsal:
No, v tom to asi nebude... Na C65 musí být GPRS zapnuté, jinak to hází stejnou hlášku jako ME75 - neplatný profil CSD. Zajímalo by mě, jestli ME75 odesílání SMS přes GPRS vůbec umí.
jasne ze umi ..proc by ne ..je to vlastne odesilani sms pres GPRS internet... coz umi hrozne moc telefonu .. se taky muzes kouknout na stranky oskarka jestli je mezi podporovanymi telefony .. www.mobilecity.cz ..tam sice napsany neni ale to znamena jen to ze nikdo autorovi jeste nezdelil ze to na ME75 jde.. kdyz to jde na M55 proc by ne na tvem ME .. ?ver mi ze je to nastavenim ktere mas spatne a ne tim ze by telefon neumel spolupracovat s oskarkem...tvuj problem bude ten ze na C65 si mel prednastaveny ty profily v telefonu a na ME 75 je nemas a musis si je u operatora zajistit .

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Rickenbacker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Že by to měl ME75 umět, je samozřejmě logický, ale já jsem už snad 100x prošel nastavení podle stránek Eurotelu, porovnal jsem nastavení veškerých datových služeb mezi ME75 a C65 a všechno sedí. No, záhada. Think
Rickenbacker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, dík za spolupráci, už jsem na to přišel. Všechny profily jsem měl nastaveny správně, ale neměl jsem debil správný profil vybrán! Takže ještě jednou dík za rady!
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim tak uz jedine skus zavolat na infolinku ze potrebujes pomoct s nastavenim datoveho profilu aby ti fungovalo mobilni ICQ...nemuzes jim rict kvuli oskarkovi ..chapes ne . a to nastaveni na Jimma ICQ je stejne jako na oskarka

Rickenbacker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 01, 2006 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, asi jsem se nevyjádřil dost jasně. Chtěl jsem říct, že Oskárek už mi funguje Very Happy , měl jsem aktivovaný sice správně nastavený, ale jiný HTTP profil (MMS). Po aktivaci profilu EurotelGo internet Idea se to rozběhlo. Takže ještě jednou dík za snahu pomoct!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: