Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rickenbacker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 8:38 am Předmět: Oskárek na ME75 |
|
|
Čau lidi! Mohl by mi někdo poradit, jak rozchodit Oskárka na ME75? Na C65 chodí bez problémů, v obou MT je GO sim karta a oba jsou nastavené podle návodů na stránkách Eurotelu. Na ME75 šlape wap i e-mail bez problémů, ale při odesílání přes Oskárka se nejdřív objeví adresa http://nokie.cz/oskarek3php) která nejde změnit a po povolení připojit se telefon nedokáže navázat spojení, případně napíše, že je pravděpodobně nesprávně nastavena datová komunikace na telefonu. (Nastala CHYBA:javax.microedition.io.No host found) Má někdo řešení? P.S. GPRS mám zapnuté. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Založen: 03. 03. 2006 Příspěvky: 1713 Bydliště: Plzeň (Hadačka) Telefon: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:18 am Předmět: |
|
|
zkus nastavit odesíláni sms podle c65 nebo co si tam psal a nedávej odesílat přes gprs |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rickenbacker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:35 am Předmět: |
|
|
Oba telefony jsou nastaveny stejně. Když u ME75 GPRS vypnu, objeví se hláška "Neplatný CSD profil". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:43 am Předmět: |
|
|
Rickenbacker napsal: | Oba telefony jsou nastaveny stejně. Když u ME75 GPRS vypnu, objeví se hláška "Neplatný CSD profil". | to bude ono nemas nastaveny a nebo je nastaveny spatne profil kterym se pripojujes na GPRS internet..tak si ten profil nech poslat od operatora a nebo ho vytvor podle toho z C65 kterou mas _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rickenbacker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 7:59 am Předmět: |
|
|
No, v tom to asi nebude... Na C65 musí být GPRS zapnuté, jinak to hází stejnou hlášku jako ME75 - neplatný profil CSD. Zajímalo by mě, jestli ME75 odesílání SMS přes GPRS vůbec umí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 9:10 am Předmět: |
|
|
Rickenbacker napsal: | No, v tom to asi nebude... Na C65 musí být GPRS zapnuté, jinak to hází stejnou hlášku jako ME75 - neplatný profil CSD. Zajímalo by mě, jestli ME75 odesílání SMS přes GPRS vůbec umí. | jasne ze umi ..proc by ne ..je to vlastne odesilani sms pres GPRS internet... coz umi hrozne moc telefonu .. se taky muzes kouknout na stranky oskarka jestli je mezi podporovanymi telefony .. www.mobilecity.cz ..tam sice napsany neni ale to znamena jen to ze nikdo autorovi jeste nezdelil ze to na ME75 jde.. kdyz to jde na M55 proc by ne na tvem ME .. ?ver mi ze je to nastavenim ktere mas spatne a ne tim ze by telefon neumel spolupracovat s oskarkem...tvuj problem bude ten ze na C65 si mel prednastaveny ty profily v telefonu a na ME 75 je nemas a musis si je u operatora zajistit . _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rickenbacker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 9:38 am Předmět: |
|
|
Že by to měl ME75 umět, je samozřejmě logický, ale já jsem už snad 100x prošel nastavení podle stránek Eurotelu, porovnal jsem nastavení veškerých datových služeb mezi ME75 a C65 a všechno sedí. No, záhada.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rickenbacker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 9:49 am Předmět: |
|
|
Hele, dík za spolupráci, už jsem na to přišel. Všechny profily jsem měl nastaveny správně, ale neměl jsem debil správný profil vybrán! Takže ještě jednou dík za rady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 9:50 am Předmět: |
|
|
nevim tak uz jedine skus zavolat na infolinku ze potrebujes pomoct s nastavenim datoveho profilu aby ti fungovalo mobilni ICQ...nemuzes jim rict kvuli oskarkovi ..chapes ne . a to nastaveni na Jimma ICQ je stejne jako na oskarka _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rickenbacker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá září 01, 2006 9:05 am Předmět: |
|
|
Nevím, asi jsem se nevyjádřil dost jasně. Chtěl jsem říct, že Oskárek už mi funguje , měl jsem aktivovaný sice správně nastavený, ale jiný HTTP profil (MMS). Po aktivaci profilu EurotelGo internet se to rozběhlo. Takže ještě jednou dík za snahu pomoct! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|