clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - zadny krit na baterku.

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

zadny krit na baterku.

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
siemens-el71
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 10:52 am    Předmět: zadny krit na baterku. Odpovědět s citátem

Neviem ci mam len ja zlu seriu, ale ten malicky umelohmotny krit na baterku sa mi strasne nici, staci aby sa troska suchol napr. o kluce a doslova sa z neho lupe farba, mam na nom uz 6 takych skaredych lupancov. Asi mi to na rekl. nezoberu Sad , b/s by sa mali hanbid, a ze "vlajkova lod", aj ten uchytnu system sa mi zda byt dost "naprd". Ale inak max. spokojnost.

Siemes A31, Motorola T228, Siemens A50, Nokia 3310, Siemens CXT65 ( moja srdcovka, fw 50, + milion patchov ), Siemens EL71, --> chlapci sry. ale uz je tam qtec 9100
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

me se s nim nic nedeje... mozna vadna serie, zkus reklamaci... jinak od klicu ti tam mozna zustane ryha, ale ze by se mi z nej loupala barva...
Me se ten kryt zda celkem dobry. Ani se nevikla....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
keci01
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 7:17 pm    Předmět: zadny krit na baterku. Odpovědět s citátem

mne sa tes lupe jak keby bol striekani sprejom .neviem co stym ale vrchnu hranu ma uz riadne olupanu a si to necim pretrem

Sie mt!50(C!25,C!35) -> Sie S55 ->Sie CXT65 fw50 ->EL71 fw 12 ->C81f
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mao7
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 2:58 pm    Předmět: Re: zadny krit na baterku. Odpovědět s citátem

keci01 napsal:
mne sa tes lupe jak keby bol striekani sprejom .neviem co stym ale vrchnu hranu ma uz riadne olupanu a si to necim pretrem

No ono sa to bude lupat asi viacerim lebo je to tak spravene ze ked to polozis na zadnu cast tak je to polozene iba na tom a prve sa to bude suchat aj mne sa to uz such nikde inde iba tam na tom vystupku co ti chrani sosovku fotaka myslim ze s tym natretim to nie je zly napad

sedlik15
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a já mám přední kryt z kovu a zadní z umělí hmoty dokonce ten z kovu je vodivej skousel sem to přes skousecku na zadnim se mi odloupla barva u toho zobacku kterej to přichycuje k hornimu okraji
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: