clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S 65 a rozhašené video

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S 65 a rozhašené video

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
monikash
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 14, 2006 7:51 am    Předmět: S 65 a rozhašené video Odpovědět s citátem

Včera jsem chtěla něco natočit, jenže se mi vložily jen jakesy rozmazané kostičky. Mám nahraný patch pro vylepšení kamery a kontroly v letadle. Ukládání mam nastaveno na novou RS MMC 128MB 150x. Před tím, se starou kartou, to nahrávalo OK. Je závada v kartě nebo v nejakém patchy?
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 14, 2006 8:40 am    Předmět: Re: S 65 a rozhašené video Odpovědět s citátem

monikash napsal:
Včera jsem chtěla něco natočit, jenže se mi vložily jen jakesy rozmazané kostičky. Mám nahraný patch pro vylepšení kamery a kontroly v letadle. Ukládání mam nastaveno na novou RS MMC 128MB 150x. Před tím, se starou kartou, to nahrávalo OK. Je závada v kartě nebo v nejakém patchy?

skus urobit aj foto, ci to robi to iste, a ak nahodou bude robit to iste, tak skus dat ukladanie na mobil a nie na kartu. Potom pozri aj tie obrazky a videa a ked aj tak to bude robit tak skus pouzit tu staru kartu. A potom budes vediet, co moze byt. Ale pokial si mala malo svetla pri tom natacani videa, tak okraje su kockovane pri nedostatku svetla.

kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 14, 2006 5:16 pm    Předmět: nic nepomáhá Odpovědět s citátem

Tož mi to nabízí ukládat jen do mobilu. Odstranila jsem patche, přisvítila, a stale jen kostky. Jede jen zvuk. Dokonce jsem zvolila Tovární nastavení. Fotky to dělá normální. Blbne jen video.
monikash
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 19, 2006 1:40 pm    Předmět: S65 a rozhašené video Odpovědět s citátem

Tak jsem vrátila zpět do mobilu UPlayer a už to natočené video umí přehrát kvalitněji než v kostkách. Nikdy by mě nenapadlo, že to přehrává v javě. Mobil jsem dala svému kamarádovi/příteli, rootže přišel o svého M55.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: