Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
monikash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 14, 2006 7:51 am Předmět: S 65 a rozhašené video |
|
|
Včera jsem chtěla něco natočit, jenže se mi vložily jen jakesy rozmazané kostičky. Mám nahraný patch pro vylepšení kamery a kontroly v letadle. Ukládání mam nastaveno na novou RS MMC 128MB 150x. Před tím, se starou kartou, to nahrávalo OK. Je závada v kartě nebo v nejakém patchy? _________________ S65 fw50 DCA510 (TWIST) + SE520 (VodkaFone) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:40 am Předmět: Re: S 65 a rozhašené video |
|
|
monikash napsal: | Včera jsem chtěla něco natočit, jenže se mi vložily jen jakesy rozmazané kostičky. Mám nahraný patch pro vylepšení kamery a kontroly v letadle. Ukládání mam nastaveno na novou RS MMC 128MB 150x. Před tím, se starou kartou, to nahrávalo OK. Je závada v kartě nebo v nejakém patchy? |
skus urobit aj foto, ci to robi to iste, a ak nahodou bude robit to iste, tak skus dat ukladanie na mobil a nie na kartu. Potom pozri aj tie obrazky a videa a ked aj tak to bude robit tak skus pouzit tu staru kartu. A potom budes vediet, co moze byt. Ale pokial si mala malo svetla pri tom natacani videa, tak okraje su kockovane pri nedostatku svetla. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
monikash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 14, 2006 5:16 pm Předmět: nic nepomáhá |
|
|
Tož mi to nabízí ukládat jen do mobilu. Odstranila jsem patche, přisvítila, a stale jen kostky. Jede jen zvuk. Dokonce jsem zvolila Tovární nastavení. Fotky to dělá normální. Blbne jen video. _________________ S65 fw50 DCA510 (TWIST) + SE520 (VodkaFone) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
monikash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út září 19, 2006 1:40 pm Předmět: S65 a rozhašené video |
|
|
Tak jsem vrátila zpět do mobilu UPlayer a už to natočené video umí přehrát kvalitněji než v kostkách. Nikdy by mě nenapadlo, že to přehrává v javě. Mobil jsem dala svému kamarádovi/příteli, rootže přišel o svého M55. _________________ S65 fw50 DCA510 (TWIST) + SE520 (VodkaFone) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|