Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 4:06 pm Předmět: |
|
|
<OT> MobilDedek> heroin. Ale už pšššt, možná nás teď odposlouchává mafie... </OT> _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 4:55 pm Předmět: |
|
|
MobilDedek napsal: | ccd98 napsal: | To je v pohodě, jak to měl nějakej cizák, tak bych to neřešil (aspoň si teď koupí nějakej BQS ). BTW jestli to byla azbuka, zkus telefon rozebrat, třeba v něm najdeš i podivný malý sáčky s bílým práškem...  |
myslis ANTRAX  |
no myslim ze myslel drogy-zeby ruska mafia pasovala v tom telefone?  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 5:41 pm Předmět: |
|
|
MobilDedek napsal: | .................... ja sam jsem z Usti nad Labem |
OK, v pohode, jen jsem na takovy lidi alergickej.
Jinak jsem z Usti nad Labem, tedy z Chlumce konkretnejs, takze jestli chces s tim A57 pomoct, tak se 12.8 vracim z dovolene a 13.8 vecer budu mit cas na hrani.
Ohledne toho TP, kazdy TP se da udelat bez preriznuti, jelikoz uzemneni pres rozumnou impedanci simuluje stejne dokonalou ztratu jakychkoli signalu jako preriznuti.
Oprava rezaneho TP se provadi bud profesionalne a to elektrovodivym lakem, nebo neprovesionalne prostym "prekreslenim" mekkou tuzkou.
V zadnem pripade nedoporucuju pouzivat cin a to ani ve forme pajeci pasty, o letovani ani nemluvim, hrozba zniceni telefonu je pri techto postupech prilis velka.
Jinak prosim zadne dalsi OT !!! (viz. pytlicky atd.) _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 8:01 am Předmět: |
|
|
Mio napsal: | Ohledne toho TP, kazdy TP se da udelat bez preriznuti, jelikoz uzemneni pres rozumnou impedanci simuluje stejne dokonalou ztratu jakychkoli signalu jako preriznuti. |
Nebylo by tedy ve prospěch všech siemensmaniaků, kteří doposavad řežou, a to i podle některých Krokodýlových (o němž si myslím, že věci velice dobře rozumí a je profík) návodů - např. A70, ty návody na testpointy (případně i fotky) předělat, aby nedocházelo zbytečně k destrukci telefonů Navíc s možností přehrávání FW bez zpětného spojování TP čímkoliv  _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MobilDedek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 28, 2006 8:19 am Předmět: |
|
|
Mio napsal: | MobilDedek napsal: | .................... ja sam jsem z Usti nad Labem |
OK, v pohode, jen jsem na takovy lidi alergickej.
Jinak jsem z Usti nad Labem, tedy z Chlumce konkretnejs, takze jestli chces s tim A57 pomoct, tak se 12.8 vracim z dovolene a 13.8 vecer budu mit cas na hrani.
Ohledne toho TP, kazdy TP se da udelat bez preriznuti, jelikoz uzemneni pres rozumnou impedanci simuluje stejne dokonalou ztratu jakychkoli signalu jako preriznuti.
Oprava rezaneho TP se provadi bud profesionalne a to elektrovodivym lakem, nebo neprovesionalne prostym "prekreslenim" mekkou tuzkou.
V zadnem pripade nedoporucuju pouzivat cin a to ani ve forme pajeci pasty, o letovani ani nemluvim, hrozba zniceni telefonu je pri techto postupech prilis velka.
Jinak prosim zadne dalsi OT !!! (viz. pytlicky atd.) |
Ahoj je po dovolenych a ja se chci vratit k memu problemu,
forum jsem procital dost dukladne a i dalsi lidi mely problem jako ja - odblokavani se nevede z titulu BootCore -> Freia15, Joker.
Nabidl jsi mi pomoc - pomuzes
jeden priklad za vsechny http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=23146 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|