clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - z A57 neco cokoliv lepsiho

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

z A57 neco cokoliv lepsiho
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 04, 2006 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

<OT> MobilDedek> heroin. Ale už pšššt, možná nás teď odposlouchává mafie... Laughing Hand </OT>
ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 04, 2006 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MobilDedek napsal:
ccd98 napsal:
To je v pohodě, jak to měl nějakej cizák, tak bych to neřešil (aspoň si teď koupí nějakej BQS Applause ). BTW jestli to byla azbuka, zkus telefon rozebrat, třeba v něm najdeš i podivný malý sáčky s bílým práškem... Laughing

myslis ANTRAX Laughing

no myslim ze myslel drogy-zeby ruska mafia pasovala v tom telefone? Very Happy

Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 04, 2006 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MobilDedek napsal:
.................... ja sam jsem z Usti nad Labem

OK, v pohode, jen jsem na takovy lidi alergickej.

Jinak jsem z Usti nad Labem, tedy z Chlumce konkretnejs, takze jestli chces s tim A57 pomoct, tak se 12.8 vracim z dovolene a 13.8 vecer budu mit cas na hrani.

Ohledne toho TP, kazdy TP se da udelat bez preriznuti, jelikoz uzemneni pres rozumnou impedanci simuluje stejne dokonalou ztratu jakychkoli signalu jako preriznuti.

Oprava rezaneho TP se provadi bud profesionalne a to elektrovodivym lakem, nebo neprovesionalne prostym "prekreslenim" mekkou tuzkou.

V zadnem pripade nedoporucuju pouzivat cin a to ani ve forme pajeci pasty, o letovani ani nemluvim, hrozba zniceni telefonu je pri techto postupech prilis velka.

Shame on you Shame on you Shame on you Jinak prosim zadne dalsi OT !!! Shame on you Shame on you Shame on you (viz. pytlicky atd.)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 07, 2006 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mio napsal:
Ohledne toho TP, kazdy TP se da udelat bez preriznuti, jelikoz uzemneni pres rozumnou impedanci simuluje stejne dokonalou ztratu jakychkoli signalu jako preriznuti.

Nebylo by tedy ve prospěch všech siemensmaniaků, kteří doposavad řežou, a to i podle některých Krokodýlových (o němž si myslím, že věci velice dobře rozumí a je profík) návodů - např. A70, ty návody na testpointy (případně i fotky) předělat, aby nedocházelo zbytečně k destrukci telefonů Question Navíc s možností přehrávání FW bez zpětného spojování TP čímkoliv Question

MobilDedek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 28, 2006 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mio napsal:
MobilDedek napsal:
.................... ja sam jsem z Usti nad Labem

OK, v pohode, jen jsem na takovy lidi alergickej.

Jinak jsem z Usti nad Labem, tedy z Chlumce konkretnejs, takze jestli chces s tim A57 pomoct, tak se 12.8 vracim z dovolene a 13.8 vecer budu mit cas na hrani.

Oprava rezaneho TP se provadi bud profesionalne a to elektrovodivym lakem, nebo neprovesionalne prostym "prekreslenim" mekkou tuzkou.

V zadnem pripade nedoporucuju pouzivat cin a to ani ve forme pajeci pasty, o letovani ani nemluvim, hrozba zniceni telefonu je pri techto postupech prilis velka.

Shame on you Shame on you Shame on you Jinak prosim zadne dalsi OT !!! Shame on you Shame on you Shame on you (viz. pytlicky atd.)

Ahoj je po dovolenych a ja se chci vratit k memu problemu,

forum jsem procital dost dukladne a i dalsi lidi mely problem jako ja - odblokavani se nevede z titulu BootCore -> Freia15, Joker.
Nabidl jsi mi pomoc - pomuzes
jeden priklad za vsechny http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=23146
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: