Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ferdabasek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so září 30, 2006 7:28 pm Předmět: Menu CX75 |
|
|
Zdravím,
dá se sehnat někde originální menu do CX75? Natáhl jsem si tam nějaký menu a teď to chci dát zpátky. Když pomocí Menu Creator dám nastavit, třeba na položku Extras - Standart, tak tam vypadne Player (přehrávání hudby podle playlistu). Nebo se to dá někde nastavit?  _________________ C35i->A50->C55->CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: so září 30, 2006 8:17 pm Předmět: |
|
|
staci kdyz si nahrajes jine ikony a nebo prectes navod na zmenu a editaci ikon _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ferdabasek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 01, 2006 5:07 pm Předmět: |
|
|
Jo jasně ... měl jsem starej program verzi 0.3. Teď jsem stáhl novější a Musik-Player už tam je.  _________________ C35i->A50->C55->CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bXXb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 02, 2006 7:39 am Předmět: hudba z cx 75 |
|
|
Budou mi hrát mp3 skladby stereo, jestliže připojím sluchátka k cx 75 přes redukci - z jedné strany syst. konektor cx, z druhé samice jack 3,5 ? Nebo musím použít hhs -700 ? Nebo je ještě jiná možnost, jak kvalitně poslouchat - většinou mp3 z rs mmc ? Dík za zkušenosti... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: po říjen 02, 2006 12:57 pm Předmět: |
|
|
urcite ano  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bXXb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 04, 2006 8:24 am Předmět: ještě hudba z CX 75 |
|
|
Sorry, ale ve FAQ jaem to nenašel, ani když jsem se díval teď dodatečně,řeší se tam většinou CX 65, což nemusí být vždycky stejné . zrovna právě mp3...ale každopádně dík za odpověď...nebyl by odkázek na výrobce redukcí, aligator ji v nabídce nemá a jiný mě nenapadá. Proč CX umí přehrát wma přednastavené v ringtones, a z rs mmc ne ? Jenom soubor otevře, oznámí velikost a čau... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Womáčka kolemjdoucí
Založen: 06. 09. 2006 Příspěvky: 11 Bydliště: kousek od Brna
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 04, 2006 6:57 pm Předmět: Re: Problém v Papua utils se Servisním módem |
|
|
ferdabasek napsal: | Womáčka napsal: | Ahoj lidi, mám Siemens M75 a chtěl bych si na něj aplikovat nějaké patche, ale podle návodů mi to nějak nejde. Všechna potřebná čísla a kódy získám a zobrazí se mi v programu PaapuaUtils. Potud je vše v pořádku. Chyba je až když stisknu v programutlačítko Servisní mód a na telefonu červené tl. Program mi napíše chybu a telefon se normálně vypne. Ostatní programy jako EEPROM a X65FLASHER mi buď zamrznou a nebo ukážou: boot core not recornized.Mohl by mi někdo poradit,kde dělám chybu a jak ji napravit abych mohl aplikovat patche? Byl bych mu nesmírně zavázán. Díky |
Taky jsem měl ze začátku problémy. Ale člověk musí improvizovat. Já jsem si udělal vlastní návod, aby mi to chodilo. Ale hlavně jsem vycházel z návodů tohoto fóra, které mi hodně pomohlo.
Kdybych se v něčem upsal, byl bych rád, kdyby mě na to někdo upozornil.
Připojit telefon pomocí datového kabelu DCA-510 k počítači.
Nahrát do mobilu Java aplikaci px75v1 do adresáře (Java/jam/Applications)
Při spuštění aplikace, potvrdit o připojení k datovému kabelu (dotaz java aplikace).
Vypíše "Please Wait..." (počkat cca 5minut)
Na displeji se pak ukáží hodnoty HASH a ESN. (Údaje si pečlivě opsat).
Vypnout telefon.
Spustit program x65flasher.
Po nastavení COM portu a rychlosti stisknout tlačítko "Connect".
Program vyžádá o stisknutí červeného tlačítka na mobilu.
Program začne kalkulovat "boot password ..."
Program vygeneruje klíč a uložího do config.ini a do adresáře V_Klay.
Zavřete okno s klíčem.
Zapneme mobil.
Opět klikneme v programu x65flasher na tlačítko "connect"
Po zobrazení okna "Boot method" zvolit možnost "Boot password - Manual entry"
Do nového okna vypsat IMEI, HASH a ESN pro x65flasher.
Potvrzení na OK.
Spustit program Papa Utils
Nastavení COM v programu v prvni zalozce.
Přepnout na druhou záložku.
Do kolonek vypsat IMEI, HASH a ESN pro Papa Utils.
Zvolíme možnost "Přepočítat SKey a BKey".
Vypnout telefon.
Přepnout za první záložku.
Stisknout na tlačítko "Service Mode".
Po naběhnutí "dole ukazuje průbeh", stisknout červené tlačítko na telefonu.
Mělo by se na displeji zobrazit "Service mode"
Přepneme na druhou záložku.
Dole jsou tlačítka "Feria.log", "x65flasher.ini", "VKD v3.0x", "VKD v3.2+".
Můžete je poklikat všechny. Uloží se nastavení pro programy uvedené v tlačítkách.
Zkopírovat soubory "*.vkd" do adresáře programu V_Klay (Data\Loaders)
Zapnout mobil
Spustit program V_Klay
Zvolit možnost COM a rychlost.
Typ telefonu (podle IMEI)
Dále Spojit.
Stisknout na vyzvání červené tlačítko.
Program detekuje mobil a sám provede zálohu firmware pro pozdější zpětné nahrání. (cca 45min)
Už si to moc nepamatuju. Dělal jsem to 3h a tak je možné, že jsem se někde střelil. Ale kontroloval jsem to s návody na tomto fóru a mělo by to sedět.
Podrobný návod v obrázcích je na : http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524[/url] |
Díky za návod, ale vyskytla se jiná chybička, vše funguje až do chvíle kdy vypnu telefon a v programu x65flasher stisknu červené tlačítko.Program mi ukáže že odesílá loader a po okamžiku vyhodí hlášku: "Boot code not recornizet. Make sure that you have patched the bootcore with px65midlet." Co s tím mám dělat? A jak dál? Díky za odpověď.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alkaba čestný člen

Založen: 15. 01. 2005 Příspěvky: 1618 Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 04, 2006 7:05 pm Předmět: |
|
|
Stáhni si novější verzi x65flasheru  _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
oCajda kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 12:32 pm Předmět: USB |
|
|
Cus, mam S75, FW47, kabel DCA-510 a nahrávání přes kabel se hrozně plouží, nevíte někdo jak to zrychlit?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: ne říjen 08, 2006 12:57 pm Předmět: |
|
|
koupit čtečku karet
DCA-510 je strašně pomalej.. _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AVriANCE začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 6:14 pm Předmět: Siemens S75 - Elf loader, Instant messaging |
|
|
Hello!
Strašně rád bych si stáhnul ELf loader pro S75, ale nemůžu najít žádný download, ale najdu leda odkaz na odkaz...
Nevíte jak se dá nastavit IM pro T-Mobile CZ?
Jediné, kam se s ním dostanu, je "Error 4: porušený požadavek" _________________ Nekráčej ve stopách jiných, nebo nezanecháš žádné vlastní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drutek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 10, 2006 11:18 am Předmět: |
|
|
chlapi cca před 14ti dny jsem se tu ptal co potřebuji na spojení s75 s pc a kolik to stojí ,abych mohl nahrávat hudbu do mobilu a z mobilu stahovat fota. nemohu najít odpověd. nejsem zde každodenním hostem ,zašlete prosím někdo na majl.
děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: út říjen 10, 2006 11:53 am Předmět: |
|
|
Potřebuješ buď čtečku paměťovek, do který budeš dávat paměťovku z mobilu (když na ní budeš mít fotky a podobný věci) a nebo kabel... Ale na hudbu atd raději tu čtečku, protože přes tu je to daleko rychlejší... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drutek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 11, 2006 9:57 am Předmět: |
|
|
je jednodušší to koupit v prodejně s mobily nebo s pc technikou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: st říjen 11, 2006 12:43 pm Předmět: |
|
|
Spíš někde mezi počítačema, ale tyhle čtečky prodávaj snad i supermarketech (tam mívají ale jenom externí, který se připojí přes USB)... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|