clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
alkaba
čestný člen
čestný člen

10903.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 3:30 pm    Post subject: Reply with quote

Už jsem to psal wink

alkaba wrote:
Zatím ne Rolling Eyes Ale blíží se vydání nové aplikace na generování kódů (px75v2). Už existuje funkční verze, kterou má zatím jenom chaos. V tomto stádiu se aplikace nemůže vypustit na veřejnost (musí se dořešit šifrování, aby to nebylo tak lehké zjistit, kam aplikace přistupuje atd.) -snadno by se dala opravit ta díra ve FW a mohli by jsme začít dělat px75v3, protože by to BenQ opravil wink

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
drutek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 10, 2006 11:10 am    Post subject: Reply with quote

nedávno zde někdo psal, že mu baterie vydrží tak jeden den. měl jsem podobnou zkušenost. vyzkoušel jsem jeden fígl. stáhl jsem svítivost displaye na 40% a životnost se prodloužila o 50%.
jinak za poslední týden se mi bloknul jen jednou a to při práci s mediaplyerem.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
caryfukk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 10, 2006 11:53 am    Post subject: FFS a MAP pro fw 47 Reply with quote

Zdravim vsechny, nahral jsem do S75 fw47 ale FFS a MAP mam z fw40, ale nikde jsem tady nenasel FFS a MAP pro fw47. Je potreba to taky prehrat? Mate nekdo odkaz? fw47 mam ve founu dva dny a zatim OK.
alkaba
čestný člen
čestný člen

10903.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 10, 2006 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud máš FFS a MAP z FW40, tak to není problém-bude ti to fungovat spolehlivě wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Tue Oct 10, 2006 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

Ale keby si chcel, tu je map Smile http://download.allsiemens.com/map/S75/S75_2_ua-retail_47.zip
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 11, 2006 8:55 am    Post subject: Reply with quote

Orpheus wrote:
Ale keby si chcel, tu je map Smile http://download.allsiemens.com/map/S75/S75_2_ua-retail_47.zip

Nevyznám se - má tenhle map vliv na češtinu v mobilu? Nerad bych něco pokur...l. U map sounorů je readme, ale evidentně v azbuce ;-)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
bob_c72
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 11, 2006 12:07 pm    Post subject: HELP - adresář S75 Reply with quote

Crying or Very sad ... omylem jsem si smázl adresář v telefonu při synchronizaci s empty outlookem (ruce bych si urazil!!! Evil or Very Mad ) .. Záloha v MPM samozřejmě nefungovala (přenos se přerušil - nač to zálohuju, když se to nedá obnovit!).
Nakopíroval jsem tedy z hardu do tel. adresář System (mimo Javu) a tel.seznam (adresář) začal fungovat!!!
... ALE: Pokud mobil vypnu, hlásí adresář, že "Databáze se inicializuje" a je nedostupná.... Když znovu nakopíruju 0:\Data\System, vše fachčí až do vypnutí telefonu.... že bych ho už nikdy nemoh vypnout!!?? Crying or Very sad

Co se s tím dá dělat ???? d'oh!

Sony CMD-J5>J70>Siemens C35i>S35>ME45>S55>S75
Back to top
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PostPosted: Wed Oct 11, 2006 12:37 pm    Post subject: Re: HELP - adresář S75 Reply with quote

bob_c72 wrote:
Crying or Very sad ... omylem jsem si smázl adresář v telefonu při synchronizaci s empty outlookem (ruce bych si urazil!!! Evil or Very Mad ) .. Záloha v MPM samozřejmě nefungovala (přenos se přerušil - nač to zálohuju, když se to nedá obnovit!).
Nakopíroval jsem tedy z hardu do tel. adresář System (mimo Javu) a tel.seznam (adresář) začal fungovat!!!
... ALE: Pokud mobil vypnu, hlásí adresář, že "Databáze se inicializuje" a je nedostupná.... Když znovu nakopíruju 0:\Data\System, vše fachčí až do vypnutí telefonu.... že bych ho už nikdy nemoh vypnout!!?? Crying or Very sad

a kdyz pockas, az se databaze doinicializuje,a pak mobil restartujes, probiha inicializace odznova?

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
Back to top
bob_c72
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 11, 2006 3:52 pm    Post subject: Re: HELP - adresář S75 Reply with quote

Databaze se nehodla DOINICIALIZOVAT, dnes jsem to mel v tomhle stavu asi 2-3 hodiny, pak jsem zkopcil System z PC a uz to jede... Jak jsem psal vyse (nize), pokud jej vypnu, jsem tam, kde jsem byl... Pak tech restartu muzu delat doaleluja, zkusil jsem vytahnout i baterku, porad totez... BTW s chodivym (zrovna) adresarem jsem provadel normalni operace (zmena, ulozeni, poslat pres BT, ...)
.................... nevypinam............... :-((((((
d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

truhlik wrote:
bob_c72 wrote:

a kdyz pockas, az se databaze doinicializuje,a pak mobil restartujes, probiha inicializace odznova?

Sony CMD-J5>J70>Siemens C35i>S35>ME45>S55>S75
Back to top
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PostPosted: Thu Oct 12, 2006 3:23 pm    Post subject: Re: HELP - adresář S75 Reply with quote

tak jedine, az obonvis zalohu systemu, tak pomoci mpm zazalohovat adresar, pak jej celej smazat, mobil restartovat a z mpm dat obnovu adresare. to by mohlo pomoci
zkus to

bob_c72 wrote:
Databaze se nehodla DOINICIALIZOVAT, dnes jsem to mel v tomhle stavu asi 2-3 hodiny, pak jsem zkopcil System z PC a uz to jede... Jak jsem psal vyse (nize), pokud jej vypnu, jsem tam, kde jsem byl... Pak tech restartu muzu delat doaleluja, zkusil jsem vytahnout i baterku, porad totez... BTW s chodivym (zrovna) adresarem jsem provadel normalni operace (zmena, ulozeni, poslat pres BT, ...)
.................... nevypinam............... :-((((((
d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

truhlik wrote:
bob_c72 wrote:

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
Back to top
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Thu Oct 12, 2006 9:05 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry ze sem se tak dlouho neozval, melo bypomoct to co rika truhlik a nebo "udelat" si celej system od zacatku, takze Swup, FF, MAP, jsete sem nezazil chybu pri ktery by tahle kombinace nepomohla, kdyz nepocitam triskunutí o mramorovy schody
Krajni reseni ale delam to docela casto.

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
miro99
kolemjdoucí

72.70 SMM
PostPosted: Wed Oct 18, 2006 2:53 pm    Post subject: Reply with quote

Zdravim vsetkých.
Kupil som si novy S75 s fw35 a rad by som si nahral komplet novy fw40 a potom este update fw47 podla tohoto navodu ktory npisal "berda" na tejto stranke: [http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=18674&postdays=0&postorder=asc&start=675 ].Ale neviem ako je to zo zárukou.Niesom na internete stále a nechce sa mi čítať vsetkých 128 stranok.Vopred vdaka.
Back to top
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 18, 2006 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

Já bych se o záruku nebál: fw47 vyšel i oficiálně od siemensu, je ke stažení na jeho stránkách, takže by s tím problém být neměl... Wink

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
miro99
kolemjdoucí

72.70 SMM
PostPosted: Thu Oct 19, 2006 7:50 am    Post subject: Reply with quote

No hej. To sedi, ale tu ide o to ze ja najprv nahram WinSwup fw40, potom map a FFS súbory fw40 a potom oficialny fw47.To znamena ze po WinSwup-e je záruka v prdeli (tak to je písane). Tak teraz neviem. Think
Back to top
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 19, 2006 8:17 am    Post subject: Reply with quote

Nahrával jsem fw přes WinSWUP pokaždé, naposledy jsem měl telefon v opravě s fw35 nahraným právě tímto způsobem (včetně map souborů i ffs, takže de facto doma v rámci záručních podmínek neproveditelné), dokonce jsem zapomněl odinstalovat skey a přesto byla záruka oficiálním servisem uznána. Prostě bych se toho nebál; oni mají tolik práce, že není čas zkoumat, jakým způsobem byl nahraný fw... Wink

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 163, 164, 165  Next
Page 128 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum