clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - E71-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

E71-koupeno-zkušenosti
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 50, 51, 52  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
inco10
postrach fóra
postrach fóra

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 11, 2006 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl by mi niekto prosim poslat alebo povedat kde najdem originalne ikonky z EL 71???mam ho od T-mobile takze tam mam tie odnich.... Mad diky
Duku
uživatel roka 2008
uživatel roka 2008

Telefon: EL71v45
28.71 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 11, 2006 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako ich tam chces dostat? Mas odomknute skryte disky?
A preco to pises do temy o E71?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
inco10
postrach fóra
postrach fóra

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 11, 2006 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lebo E 71 a EL 71 su skoro rovnake...a este ich tam nedostanem lebo nemam USB kabel..len ich chcem videt
Vykuk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 11, 2006 2:56 pm    Předmět: Re: E71 Odpovědět s citátem

remo napsal:
Nevíte někdo náhodou jak na nastavení mms a wap u e71.U T-mobile jsem nepochodil s konfiguratorem ani s ručním nastavenim a na netu nikde nic(zatím).Jinak ho mám už týden a je super.

Poslal jsem si z T-Mobilu nastavení pro EL71, v pohodě se to nainstalovalo... zkoušel jsem zatím jen WAP (funguje).

Jinak po týdnu užívání jsem velmi spokojen, za danou cenu perfektní výkon, baterka se už taky zlepšuje... po prvním nabití 1 den, teď dává zhruba 3 dny a poslouchám tak hoďku denně rádio nebo MP3. Na to, že je to Siemens, tak se "seknul" pouze jednou (nešly odesílat SMS, stačilo "vystoupit a nastoupit" a už zase jede Laughing )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 11, 2006 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno pokial viem,tak si to mohol pisat do topicu o EL71,su tu asi 3,no ale co uz. A tie originalne ikony si mozes pozriet skoro na vsetkych foto, ktore su na nete o EL71, ked ma phone zapnuty displej,alebo si precitat recenziu, pokial ich nechces davat do phone, kedze pises ze ich chces len vidiet. wink
František Svoboda
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 11, 2006 6:02 pm    Předmět: Re: Styl vyzvánění. Odpovědět s citátem

Kaminar napsal:
Jaké má E71 styly vyzvánění? Rád bych, aby se dalo nastavit, že vyzvánění se pozvolna zesiluje. Jde to nastavit na E71?

Naopak - nejde to vypnout

A1018s > C55 > ST60 > CF62 > MPx200 > CX65 > My-X2-2 > E71
saus
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 12, 2006 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde a jak mám v tomto telefonu nastavit internet aby fungoval? Už se s tím trápím druhý den a nic. Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 12, 2006 9:04 am    Předmět: Re: Styl vyzvánění. Odpovědět s citátem

František Svoboda napsal:
Kaminar napsal:
Jaké má E71 styly vyzvánění? Rád bych, aby se dalo nastavit, že vyzvánění se pozvolna zesiluje. Jde to nastavit na E71?

Naopak - nejde to vypnout

Sad A to se mi právě nelíbí. Evil or Very Mad
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 12, 2006 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem se v sousedním fóru dozvěděl, že u EL71 si lze nastavit, jestli se má nebo nemá postupně zesilovat vyzvánění a to dokonce i nezávisle na nastavení u různých funkcí jako je příchozí hovor, budík, ... Jsou to skoro stejné telefony. Opravdu není v E71 někde schovaná pro to nastavení nějaká volba???
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 12, 2006 1:37 pm    Předmět: Re: E71 Odpovědět s citátem

remo napsal:
U T-mobile jsem nepochodil s konfiguratorem ani s ručním nastavenim a na netu nikde nic(zatím).Jinak ho mám už týden a je super.

Bude fungovat tohle? S75 a E71 jsou snad na stejné platformě, jen E71 má mnohem lepší displej, tak by to mohlo jít, ne?

Jinak vyzkoušel jsem jsem si E71 na Invexu, bohužel tam byl soft TMO Brick wall , takže jsem neviděl na vlastní oči ty hezké ikonky (aspoň jsem viděl další luxusní u SL91), ale na klávesnici se mi psalo dobře, displej se mi líbil fakt hodně a otisky jdou na černé verzi vidět z blížky docela dost. Ale určitě to je lepší než u jiných mobilů. Video na celý displej je paráda.
jzk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 12, 2006 2:46 pm    Předmět: Jak vypnout blikání diody ? Odpovědět s citátem

Mam ho od patku a je super, i kdyz po prechodu z S55 je to poradny skok. Holt jsem neudelal evoluci ale revoluci. Muzete mi nekdo poradit jak se da vypnout to blikani te diody ? V tom ceskem zkracenem navodu to neni a v anglickem co jsem stahnul z inetu to sice je ale bud jsem to nepochopil nebo to nefunguje, nebot stale blika. Tedy ne porad ale jen kdyz necham telefon nejakou dobu v necinnosti. Da se to nejak vypnout definitivne ?
Dik

-----------------------

S25 -> S45 -> S55 -> E71
František Svoboda
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 12, 2006 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při normálním nastavení se zvonění zhlasuje asi 4 vteřiny a při zhlasujícím zvonění asi 12 vteřin. že to jde nastavit zvlášť pro hovory a zprávy a jiné je pravda.
=====
U internetu stačí nastavit do čistého profilu ::pouze:: APN (aspoň u vodkafounu, ale asi i jinde). Teda pokuď chceš serfovat třeba v opeře nebo interním prohlížeči nebo chceš používat nějakou aplikaci která se připojuje na net, s wapem je to složitější.
=====
Aby ti neblikala dioda po čase nečinosti, musíš si nastavit na šetřič něco jinýho než "šetřit energii" - třeba hodiny nebo nějakej obrázek.
=====
Klávesnice de nevim proč odemknout při rádiu jen když tam neni hláška, že je zamčená. Aspoň mam pocit, že to tak je.
=====
Pokuď jde o kryty, musím poněkud upřesnit svoje předchozí prohlášení - kryty po pár dnech začínají mít lehkou vůli, která ale při běžném úchopu neni nějak zvlášť patrná.

remo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 12, 2006 9:07 pm    Předmět: Re: E71 Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
remo napsal:
U T-mobile jsem nepochodil s konfiguratorem ani s ručním nastavenim a na netu nikde nic(zatím).Jinak ho mám už týden a je super.

Bude fungovat tohle? S75 a E71 jsou snad na stejné platformě, jen E71 má mnohem lepší displej, tak by to mohlo jít, ne?

Jinak vyzkoušel jsem jsem si E71 na Invexu, bohužel tam byl soft TMO Brick wall , takže jsem neviděl na vlastní oči ty hezké ikonky (aspoň jsem viděl další luxusní u SL91), ale na klávesnici se mi psalo dobře, displej se mi líbil fakt hodně a otisky jdou na černé verzi vidět z blížky docela dost. Ale určitě to je lepší než u jiných mobilů. Video na celý displej je paráda.

Moc díky mám to nastaveno a jede to. Applause Very Happy Dancing Tovíš přechod z M35 po čtyrech letech je dost znát.Čekání na mobil co mi sedne se vyplatilo.Ještě jednou dík.
jzk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 13, 2006 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to František Svoboda : blikání diody - to jsem se dočetl v tom manuálu a tak jsem nastavil "Off" - tedy žádnej šetřič. A bliká. Tak já zkusím nastavit něco jinýho ale když já tam žádnej šetřič nechci ...

-----------------------

S25 -> S45 -> S55 -> E71
František Svoboda
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 13, 2006 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jzk napsal:
to František Svoboda : blikání diody - to jsem se dočetl v tom manuálu a tak jsem nastavil "Off" - tedy žádnej šetřič. A bliká. Tak já zkusím nastavit něco jinýho ale když já tam žádnej šetřič nechci ...

Mě na off nebliká d'oh!

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 50, 51, 52  Další
Strana 15 z 52

Přejdi na: