Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 10:17 am Předmět: Death M65 - Proč ???!!! |
|
|
Včera jsem si koupil nový originální kryt na Siemens M65... Doma jsem svůj mobil překrytovával a najednou jsem zjistil, že ty šroubky u toho nového krytu mají větší hlavičku (na Torx6), než u těch starých (na Torx5)... Šroubky tam šly trochu zašroubovat Torxem5, ale u zadních šroubků, jak koukaly hlavičky, tak se tam nevešla baterka. Mobil jsem zkoušel několikrát zapnout, ale rozsvítil se a hned se vypl (asi se přerušil kontakt). Když jsem tam tu baterku držel, tak jsem jsem se dostal až k zadáváví PINU... Ale to bylo naposledy, co se mi mobil rozsvítil. Od té doby, když jsem podržel dlouze RED BUTTON, tak jenom pípne, ani se nerozsvítí a nic... Říkal jsem si, že to bude tím špatným kontaktem baterky, jak se tam nevejde.. A tak jsem před 2 hodinami projel celou Plzeň, abych sehnal někde v sobotu ráno Torx6, abych mohl šroubky dotáhnout a baterku umístit, tak jak má být... To se mi povedlo, ale když chci zapnout mobil, tak stále jen pípne a nic... Říkal jsem si, že je asi špatná baterka, tak jsem šel ještě shánět novou baterku na M65... Zašel jsem do prodejny, tam jsem vyzkoušel baterku novou a stále stejný problém... Ten prodavač to viděl, a říkal, že to je špatný soft. Tak jsem mu řekl celý můj problém a on říkal, že tam asi bude někde zkrat... Tak jsem doma celý mobil rozložil a znovu složil, ale pořád nic... Nevíte někdo, čím to může být ??? Mobil se s V-Klayem spojí...
DŮLEŽITÉ : A zapomněl jsem říct, že když jsem sundaval ten starý kryt, tak jsem musel docela násilím, a trochu jsem štrejchnul jednu žárovčičku od IrDA a ten plíšek nad ní... Je to vpravo od SIM karty. tak mě tak napadá (a prodavač souhlasil), že pokud mobil při startu zkouší a hledá zařízení - např. IrDA a jestli jsem ho tím krytem zničil, tak by to odpovídalo mé situaci, že mobil při startu pípnem ale nezapne se, protože chtěl zkusit IrDA, které může být eventuelně nefunkční.... <- je to pouze moje dedukce... Prosím poraďte, co mám dělat ????
EDIT : Zapomněl jsem dodat, že mobil nejde ani nabíjet... Když ho dám do nabíječky, tak to také pípne a nic... _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 10:48 am Předmět: |
|
|
Mám zkusit přehrát FW ? Mám nahrát svou FF bez patchů ? Nebo si raději nechat v servise vyměnit základovku ? Nebo si mám sehnat bazarovou M65 a vzít desku z ní ???  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: so říjen 14, 2006 11:13 am Předmět: |
|
|
no, píp-chcíp je obvykle SW chyba.. skus nahrát svoui FF bez patchů...  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 11:22 am Předmět: |
|
|
Ok, jdu to zkusit... FF jsem ještě nepřehrával, když je ta FF moje, kterou budu nahrávat, tak pak mobil odblokovávat nemusím, že ??? Takže jí akorát nahraju a můžu zkusit zapnout ??? A jak dlouho to tak bude trvat... ??? Mám tak hodinku, pak musím pryč. Stihnu to ? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 11:25 am Předmět: |
|
|
USB kablom asi 20min. Odblok pri nahravani vlastnej zalohy nie je potrebny. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 11:27 am Předmět: |
|
|
Ok, jdu na to... Prosím ať to pomůže... !!!  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 11:54 am Předmět: |
|
|
A sakra... Mám problém, když nahrávám svou FF bez patchů, tak to normálně jde, ale asi po 10 minutách se jakoby se mobil odpojí... Prostě V_Klay přestane komunikovat s mobilem... Takže ve V_Klayi mi ten červený čtvereček (připojen) přejde sám do zeleného (Příprava pro zapnutí)... A objeví se chyba. Nevíte proč to dělá ??? Není někde v nastavení V_Klaye nastaveno ať to po 10 minutách ukončí spojení, pokud z mobilu není odezva ??? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 12:31 pm Předmět: |
|
|
Tak V_Klay mi po 10 minutách hodí tohle :
An Unknow Error occurred while accesing COM4 - Loader: Write Memory: Unknow answer on data readed lenght=0x00000001
Nemám mít povolený zápis do Bootcore při nahrávání FullFlashe, ne ??? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 12:53 pm Předmět: |
|
|
Mne toto iste robilo ked som robil viac veci na pc. Restartuj PC spust V_KLAY pripoj mobil a tak nahraj FF. Nerob nic ine pri tom. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 9:25 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem to zkusil a i když nic nedělám na PC, tak se to také přeruší.... Proces se ale dostal dále... Zbývaly asi 4 minuty do konce... !!! Bylo by lepší na to mít COM kabel ??? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 9:30 pm Předmět: |
|
|
No je to jedno aky mas kabel podla mna lebo ja vsetko robim na USB-DCA-510 a zatial vsetko dohralo. Samozrejme nemohol som nic robit lebo mi pisalo tiez tu hlasku. Skus to este raz a vsimni si na akej adrese ti to zastane _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 10:03 pm Předmět: |
|
|
Zkoušl jsem to ještě 10x, ale zůstane to stát vždy... Ale teď jsem nekoukal na adresy, takže nevím, jestli na těch samých nebo jiných.... To zjistím zítra... No a když mobil neoživím, tak ho vyšlu směr servis... Doufám, že ze servisu neoůjde směrem do mobilního nebe...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 10:48 am Předmět: |
|
|
Tak to nahrání FullFlash ve V_Klayi se mi přerušilo na adrese 0x00BE0000. Mně to nic neříká, ale možná vám to něco napoví... A půjde mi nahrát FW pomocí WinSwupu ???  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moucha čestný člen

Založen: 25. 01. 2006 Příspěvky: 2125 Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 10:52 am Předmět: |
|
|
Tohle mi obcas udela i na my CX70 ale udelam to znova a uz to normalne pokracuje taky nevim cim to je ze se to vypne _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 11:05 am Předmět: |
|
|
Jenže já to zkouším přehrát tak po 20x... !!! A ještě nikdy se to nedokončilo... Zkouším dávát i nížší rychlost (boud), ale pořád nic... Nejdál se to dostalo, když zbývaly do konce pouze 4 minuty... A myslím, že se to přeruší, vždy na jiné adrese... Jak mám udělat, abych nahrál celou FullFLash do telefnou pomocí V_Klaye ????
EDIT: Teď to skončilo zase na adrese 0x05A0000  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|