clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - GPS Software pre SXG75 (internal)

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

GPS Software pre SXG75 (internal)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 54, 55, 56  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co cakate od GPS v SXG75?
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta
35%
 35%  [ 25 ]
Vizualnu navigaciu (obrazkovu)
32%
 32%  [ 23 ]
Detaily polohy a rychlosti
16%
 16%  [ 12 ]
Roznu "free time" funkcionalitu
15%
 15%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 71

Autor Zpráva
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 18, 2006 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno vis, pamet neni zase tak velka, kor kdyz tam mam jeste naky dalsi veci, scvrkne se jenom na cca 20MB a to tam dam tak 4 mapy, coz je docela pruser, uz chapes???

pokazí se v nejnevhodnějším pořadí

Ericsson T10=>

Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535

Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dave.a
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 18, 2006 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TB 9.1 je pro SXG asi ten nejlepší program pro práci offline mapami. Applause Mám ale následující problém:
nefunguje mi ukládání/načítání nastavení. Pokud cokoliv změním v nastavení (např. rozšířené OSD) a nastavení uložím, tak mám při dalším vstupu do nastavení všechny položky výchozí - nic není zatrhnuté. Ukládání cesta k mapám i výběr modulu navigace se ukládá bez problémů.
Dále se chci zeptat, za-li bylo možné udělat něco jako tripcomputer - ujetá vzdálenost, maximální rychlost, průměrná rychlost.... Velký problém vidím v přesnosti poskytovaného signálu - když stojím na místě, tak stejně "kurzor" za chvíli naskáče pěkných pár metrů... Dalo by se tohle tancování kurzoru nějak eliminovat?
Díky
Janush
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 18, 2006 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj vsem moudrym, kteri to tady resi a hlavne poklona MHO!!!
Cte se to jak super bestseller!!! Sem na 7 strance a strasne me zajima jestli uz to chodi jak sme si vsichni predstavovali pri koupi?!?!?
Ale pokud nikdo nema cas, tak si to doctu (stejne to doctu, ale ted musim do prace a do pondelka se k tomu nedostanu!!!)
Mejte se moc hezky a mnoho stesti

Janush

Red Karkul
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peknej link na GPS, software, mapy a vlastne vse kolem navigace....
http://www.kubicki.pl/GPS_Links.html

Pokud uz tady nekde je tak se omlouvam.........
mirfil
začátečník
začátečník

75.80 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 30, 2006 3:09 pm    Předmět: nejde gpska Odpovědět s citátem

ahoj nejde mi aplikace gpska, přehral jsem fw mobilu a smazal aplikace a nahral znova ale stejne po nejake dobe se bud restartuje mobil nebo mi zase nejdou načist mapy ale souradnice tam jsou. Fakt už neivm co stim. přistup ke složkám nastaveny mám.
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 01, 2006 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Používám dost často Nav4all, ale po poslední customizaci (asi před 14 dny) a tím pádem nové instalaci se mi přestal při navigaci zobrazovat na hlavní obrazovce v horní liště předpokládaný čas příjezdu do cíle a zbývající vzdálenost. Zatím jsem nepřišel na to, kde to v aplikaci zapnout. Neví někdo jak na to? Jinak vždy dříve se mi to začalo zobrazovat nějak "samo od sebe" Think .

P.S. Vyšla nová verze TrekBuddy. (co jsem tak lehce zaznamenal: v menu nastavení si to již pamatuje aktuální stav, něco tam přibylo....).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Red Karkul
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2006 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtel jsem se zeptat, zda nekdo nevi nebo odzkousel, jestli umi GPS z SXG75 komunikovat pres Bluetoo s jinym zarizenim, treba s PDA??
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2006 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přes BT to nejde. signál se dá dostat z SXG přes kabel do PC, notebooku, všude tak kde nainstaluješ ovladače z MPM a připojíš kabel

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 18, 2006 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam problem s Nav4all:V nastaveni>nastaveni zvuku mi vzdy po ukonceni aplikace zmizi zaskrtnuti u "Ton" a "Hlas". Jak docilit toho aby tam to nastaveni zustalo? Je to verze 6.6.0 . diky

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Supermince
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 19, 2006 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už to ani nenastavuji (neukládá se to) ale stejně zvuky i hlas mám. Laughing Takže to neřeším.
MIMO : Při srovnání citlivosti GPS mezi SXG 75 a Garminem (ČB-označení už nevím) co se dával ke kolům, jasně vede SXG. Terén SK-kopce - hluboké lesy a oba přístroje nedaleko od sebe. Garmin se dost často ztrácel asi vlivem hustého porostu nad hlavou. SXG ani jeden zaznamenaný výpadek.Výsledek stejný po dobu šesti dnů v uvedeném terénu
To jen pro případné zvědavce ohledně citlivosti d'oh!

buma
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 20, 2006 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
mam problem s TB 0.9.2. Jsem s nim docela spokojeny az na jednu vec...
Predpokladam ze se jedna o sxg75 specificky problem: pokud nahraju mapy hloubeji nez jen do adresare miscellaneous (t.j. pokud tam vytvorim nejaky podadresar a nahraju to do nej), tak to pak v programu nejde nacist...

Funguje to nekomu?
buma
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 20, 2006 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, tak bota bude asi v necem jinem. Hloubeji nez do adresare v prvni urovni se neda dostat ani v MobyExploreru...

takze je to asi "feature" firmwaru...
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 24, 2006 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak zde již někdo psal na interním modulu SXG75 i mě také nejvíce vadí jeho pomalý start (než se "chytí"na satelity) a především nevyzpytatelnost s jakou se chytá. Především to, že někdy se prostě "za boha" chytit nechce.
Již jsem zde uvedl jeden návod jak dosáhnout spolehlivého chycení GPS modulu. Jelikož ani toto není zrovna nejrychlejší, začal jsem se tím ještě více zabývat. Není to sice ideální situace, protože neřeším problém tam kde je (ve FW), ale spíš oklikou.
Přišel jsem na to, že když dodržím postup který uvedu tak zatím mám 100% úspěšnost chycení se kolem cca. 2minut.
1. Pokaždé když chci navigovat zapnu nejdříve zjištění polohy volbou "000000" a odeslat zeleným telefonem -> GPSOne -> Get Position
a) pokud se objeví souřadnice z této volby vyskáču a normálně pustím navigaci a ta do deseti vteřin ukazuje polohu a je po problému.
b) pokud se objeví error vyskáču z volby "C" a mobil vypnu (error se objeví za půl minuty). Tento případ nastane většinou.
2. Mobil zapnu, spustím navigaci a do půl minuty mám polohu.

Tento postup testuji již 14 dní a zatím bez problémů - je samozřejmě nutné při startu mít dobrý výhled na oblohu.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Franta_X
začátečník
začátečník

115.46 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 25, 2006 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marne se snazim mit funkcni on-line mapy u GPSky. Stale mi to hlasi "Calibrate error". V nastaveni interniho prohlizece jsem zkousel mit nastevene cisla pro DNS servery nebo tam mit same nuly - v obou pripadech prohlizec funguje, ale mapy to nenatahne. Muze nekdo poradit?

Protoze se od MHO uz asi zadne dalsi verze GPSky nedockame, instaloval jsem TB 0.9.3 . Predevsim proto, abych mel udaje o poloze ve formatu S42 ( a mohl se orientovat v tistenych turistickych mapach). Instalace bez problemu, ukazuje mi to aktualni polohu. Ale kdyz prepnu na S42 tak udaj polohy je stale "stupne, minuty, vteriny". Shocked Tak nevim. Chodi vam nekomu korektne format S42 ?
Zkousel jsem pouzit mapy z GPSky ( obrazek.png + kalibrace.xml ) pro TB, ale TB mi tyto mapy nevidi. Zkousel jsem ruzne umisteni ( ve founu i na karte ) ale zatim bez uspechu.
Mapy s kalibraci z MapCalibratoru jeste nemam hotove protoze Kruch rikal, ze pamy z GPSky v TB jedou Think
Pokud muzete nekdo poradit, budu velice vdecny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Supermince
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 25, 2006 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GPSka nejede on-line. Je pouze mapová. Poštuduj téma a zjistíš více.

A Jinak pro všechny zase něco nového ale trial : http://www.qvgaphones.ic.cz/aplikace2.html
http://www.gpsj.eu/

Snad to tady ještě nebylo Anxious

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 54, 55, 56  Další
Strana 49 z 56

Přejdi na: