clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - siemens servis

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

siemens servis
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sidlenci
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, tak siemens mi potvrdil, že to není otázka proplácení faktur, ale nedostatku dílů, což prý už řeší přímo s BenQ a nejpozději do měsíce by to mělo být ok. tak uvidíme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tihamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny,

dnes mi prisel mobil s BRITEXU neopraven s vyjadrenim, ze nemaji nahradni dily. Tudiz hodlam odstoupit od kupni smlouvy, ale pruser je v tom, ze jsem nekde doma zalozil sluchatka a ted je nemuzu najit. Applause
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
yaqwsx
táta fóra
táta fóra

209083.66 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tihamer napsal:
Zdravim vsechny,

dnes mi prisel mobil s BRITEXU neopraven s vyjadrenim, ze nemaji nahradni dily. Tudiz hodlam odstoupit od kupni smlouvy, ale pruser je v tom, ze jsem nekde doma zalozil sluchatka a ted je nemuzu najit. Applause

Tak si kup origy a vrat je s telefonem,teda pokud jsi SX koupil azpon za 5000 to se pak vyplati

W.I.KING
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak koukám, že se mám na co těšit d'oh! Chjo, chvíli počkám, snad se to nějak unormální Pray

W.I.KING
tihamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mam v umyslu, ale nikde je nemaj. Jenom HHS-700 a ty jsou trosku jiny. Tudiz nevim jestli nebudou delat krky?!

yaqwsx napsal:
tihamer napsal:
Zdravim vsechny,

Tak si kup origy a vrat je s telefonem,teda pokud jsi SX koupil azpon za 5000 to se pak vyplati
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme po tobe nemuzou vyzadovat vsechno prislusenstvi protoze odstupujes od smlouvy po konstatovani ze pristroj nelze opravit az po nejake dobe pouzivani.

Tudis tam di s tim co mas, maximalne se dohodnete ze to vratej o nejakou malu cast mene.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
tihamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chcil tomu verit, ale mam nekde oporu v obcanskem zakoniku?!

Mio napsal:
Samozrejme po tobe nemuzou vyzadovat vsechno prislusenstvi protoze odstupujes od smlouvy po konstatovani ze pristroj nelze opravit az po nejake dobe pouzivani.

Tudis tam di s tim co mas, maximalne se dohodnete ze to vratej o nejakou malu cast mene.
Dalecký
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 24, 2006 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já jsem chtěl reklamovat sx1 už po pátý a tudíž jsem chtěl vrátit prachy ale nemám účtenku ale jenom potvrzenej záručák a tak mi baba řekla že bez účtenky nejsou možný servisní operace a to ani obyčejná reklamace aby to opravili a tak se s ní začal hádat na co teda ten záručák mám když na něj nemůžu ani reklamovat (a přitom jsem ten telefon nereklamoval ani jednou u nich ale v úplně jiné prodejně kde jsem ho vůbec nekoupil a tam chtěli jen záručák a mobil a úplně v pohodě to vzali). Tak jsem napsal dotaz na ČOI a každou chvíli čekám na odpověď, a jsem z nich docela zklamanej, a jestli mi ČOI napíše že můžu trvat na vrácení peněz tak jim ještě zavolám a když tak na ně pošlu ČOI Twisted Evil
Alcatel One Touch+Siemens M50+Siemens MC60+Nokia 5110+Sony CMD J6+Siemens CX65+Konečně vytoužená SX1+256MMC Apacer+DCA-540+HHS700+Redukce na 3,5 Jacka(bohužel jsem ztratil)---neopravená SX1,M75+32mb RS-MMC+256mb RS-MMC, vše až na SX1 prodáno a nyní T-mobile MDA II
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Xmax88
rozumbrada
rozumbrada

1271.42 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 24, 2006 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k reklamaci nemuzes potrebovat uctenku, ta je potreba jen pri potvrzeni zarucaku (nevim pri vraceni prenez) ale reklamovat jde i bez uctenky!!

Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni]
mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 24, 2006 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Xmax88 napsal:
k reklamaci nemuzes potrebovat uctenku, ta je potreba jen pri potvrzeni zarucaku (nevim pri vraceni prenez) ale reklamovat jde i bez uctenky!!

Tak tak, potvrdenku potrebujes, ked budes chciet spat peniaze.

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
tihamer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 25, 2006 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prodejce si nemuze diktovat, ktery doklad ma zakaznik predlozit. V zakone se pravi, ze kupujici pro reklamaci potrebuje bud uctenku (podle datumu se zjisti, jestli je narok na zar. opravu opodstatneny), nebo zarucak.

Dalecký napsal:
To já jsem chtěl reklamovat sx1 už po pátý a tudíž jsem chtěl vrátit prachy ale nemám účtenku ale jenom potvrzenej záručák a tak mi baba řekla že bez účtenky nejsou možný servisní operace a to ani obyčejná reklamace aby to opravili a tak se s ní začal hádat na co teda ten záručák mám když na něj nemůžu ani reklamovat (a přitom jsem ten telefon nereklamoval ani jednou u nich ale v úplně jiné prodejně kde jsem ho vůbec nekoupil a tam chtěli jen záručák a mobil a úplně v pohodě to vzali). Tak jsem napsal dotaz na ČOI a každou chvíli čekám na odpověď, a jsem z nich docela zklamanej, a jestli mi ČOI napíše že můžu trvat na vrácení peněz tak jim ještě zavolám a když tak na ně pošlu ČOI Twisted Evil
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 25, 2006 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ovsem v zakone se nikde nepravi ze ze razitko prodejce v zarucaku znamena ze si to u nej koupil, tedy pokud po nich chces vratit penize musis mit uctenku. !!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dalecký
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 25, 2006 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak včera mi poslali z ČOI e-mail který zní takto: "vážený pane, k vašemu dotazu, který se týká reklamace BEZ daňového dokladu sdělujeme,že pokud ja v záručním listě uveden prodávající u kterého jste telefon zakoupil včetně data prodeje (což tam všechno je), není nutné mít doklad o ZAKOUPENÍ. Prokázání uvedených skutečností leží na kupujícím. Prokázat je lze jiným způsobem, nejen pouze dokladem o zakoupení (např. svědecká výpověď,doklad při platbě kartou apod.) Důkazní břemeno ja však na kupujícím." Takže jim tam zavolám protože k vrácení peněz záručák nepotřebuju. Dancing
Alcatel One Touch+Siemens M50+Siemens MC60+Nokia 5110+Sony CMD J6+Siemens CX65+Konečně vytoužená SX1+256MMC Apacer+DCA-540+HHS700+Redukce na 3,5 Jacka(bohužel jsem ztratil)---neopravená SX1,M75+32mb RS-MMC+256mb RS-MMC, vše až na SX1 prodáno a nyní T-mobile MDA II
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
....... Důkazní břemeno ja však na kupujícím." Takže jim tam zavolám protože k vrácení peněz záručák nepotřebuju. Dancing

Jak je uvedeno na konci Důkazní břemeno je na kupujícím, reklamaci ti samozrejme uznají, ale nemusí ti vrátit peníze, o to mi slo. Pravdepodobne se budou hodne kroutit a zdrzovat to nebo ti nabídnou daleko menší částku, popřípade daleko levnější jiný mobil.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: