Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NightKing začátečník

67.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 4:48 pm Předmět: Re: motorola |
|
|
gabos napsal: | stale som hroznee naivny a verim, ze ich kupi motorola....  |
Motorola nejspis koupi Sagem a na Siemens se vykasle  _________________ Rapid evolution ;-) C25 - The Founder-> M55 -> S75
Chevrolet Camaro - Unleashed Fuel Only |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 25, 2006 3:38 pm Předmět: |
|
|
a nevyhlasili bankrot jenom proto aby to v cine vyrabeli levnejs a sem to budou dovazet? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Třaskavina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 25, 2006 5:32 pm Předmět: |
|
|
Doufám že mi moje ME45 ještě dlouho vydrží a pak jdu do něčeho s PalmOS  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Zaslal: st říjen 25, 2006 7:40 pm Předmět: |
|
|
Cele je to obrovske fiasko....
Nehovorim len za seba, ale myslim ze aj za vsetkych priaznivcov znacky siemens. po tom, co sa dlho diskotovalo o spojeni siemensu a bengu sme vsetci verili, ze sa cierne mracna rozplinu, ale opak je pravdou...
bohuzial...
ked si odmyslime smutne fakty ako 3000 pracovnikov bez prace, strata doveri ku znacke-ktora za neda vycislit, strata patentov- ktore su mimochodom v rukach nejakych ..., coludia, ako my, ktorych firma siemens nezivy, ale napriek tomu siemensom zasvetili velku cast svojho zivota? vlastne nas zivi inak ako financne...
riesenie by bolo- v teoretickej rovine, keby sa patenty vratili nemcom- bez nich by sa tato divizia mohla budovat nanovo, vlastne len patenty a meno siemens- aj ked trochu poskodene maju nejaku hodnotu, potom by sa dalo verit, ze by tuto diviziu niekto kupil.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14311.82 SMM
Zaslal: st říjen 25, 2006 7:52 pm Předmět: |
|
|
Paradox histórie je: každú ríšu povalili barbari
Prečo? To nepovie história, na to má odpovedať sociológia?
Alebo je to len krutý zákon kapitálu?
Faktom je: v prípade značky Siemens je to poriadna facka Európe, a najmä Nemcom, ale aj nám fanúšikom tejto značky dlhodobo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st říjen 25, 2006 8:32 pm Předmět: |
|
|
Vsetci vlastne nadavaju na BenQ,zo zaciatku aj ja...ale v podstate tuto znacku pochovalo nemecke vedenie na cele s Clemensom Joosom svojim "hospodarenim"... pochovali znacku Siemens a nasledne aj BenQ-Siemens kazdemu s tohto "skveleho manazmentu" by som napchal do prdele raketu a vystrelil ho na Mars....  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: st říjen 25, 2006 8:36 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, sice to krachlo pod rukama BenQ, ale na začátku stojí 2 věci:
Siemens a jeho politika
Německé odbory a obecně drahá pracovní síla v Německu
Vemte si ten paradox: Odbory se snaží zajistit zaměstancům vysokou životní úroveň -> lidi od Siemense nemohou (nechtěji/neumějí?) vzdorovat -> situace je neúnosná, přichází konec, zaměstnanci mají míň než málo
Tak tomu říkám produktivita :-& _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14311.82 SMM
Zaslal: st říjen 25, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
Iste aj odbory aj tzv. neokomunizmus západu - nadmerné výhody môžu potopiť aj iné spoločnosti, aj nepriamo aj na Slovensku? http://mobil.sme.sk/clanok.asp?cl=2967820 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st říjen 25, 2006 8:54 pm Předmět: |
|
|
BEZY: ano,presne si to s tym paradoxom vystihol...ja sa iba cudujem manazerom z BenQu,ze ponechali vo vedeni manazerov a riaditela,ktori uz raz doniesli firmu takmer do krachu.Nie som teda ziadny manazer firmy,ale vymena celeho klucoveho manazmentu by bola prva vec,ktoru by som urobil. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14311.82 SMM
Zaslal: st říjen 25, 2006 9:00 pm Předmět: |
|
|
Faktom zostáva, že dopyt po mobiloch Siemens, ktoré na trhu chýbajú - napriek tomu, že čo to noviniek je ich historické maximum - začínajú odoberať iné značky a pre viacerých z nás v blízkej budúcnosti to tiež bude aktuálne: ak teda nedostanem mobil, ktorý má byť na trhu B-S a NIE je, a ani nebude, prejdem inde, a po 8 rokoch u Siemensu je pomerne vysoká pravdepodobnosť, že budem musieť, lebo B-S nevie vyrobiť a dodať na trh, to čo sľúbil. A nie som masochista, aby som škodil sebe, ak ktosi zanedbal to, čo je pre obchod podstatné.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jandas.ve kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 25, 2006 10:45 pm Předmět: |
|
|
Sááákra chlapíííí to není hezké co jsem si prečetl už jsem se navnadil na E71 uz jsem jen čekal až mi přijdou peníze už mám v záložkách asi 3 E-shopy s ním... Ale teď zhroutil se mi celý svět!!! Za tyhle prachy nic podobného neseženu beeeeeee  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mbad začátečník

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 41 Bydliště: Mariánské Lázně
61.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 27, 2006 10:29 am Předmět: S75 |
|
|
Už ve středu mi odmítli na Smíchově záruční opravu S75.Prostě bomba Vůbec mne teď nenapadá co s mrtvým tel.,který potřebuje novou zákl.desku.Ještě že máme u domu kontejnery na tříděný odpad.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Zaslal: so říjen 28, 2006 10:34 pm Předmět: |
|
|
No já jsem rád, že jsem si ještě naposlední chvíli koupil HW spolehlivý SXG75, patrně můj poslední Siemens
M65 jsem reklamoval asi 4x a pokaždé mi byla reklamace uznána, takže jestli se mi něco HW stane teď s SXG, tak tedy opravdu nevím, co budu dělat, jestli už ani prodejna na Andělu neopravuje
No každopádně už se "těším" jak to s BenQ-Siemens dopadne, jestli se vzpamatuje, nebo navždy krachne _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 10:01 am Předmět: |
|
|
BEZY napsal: | .............. -> lidi od Siemense nemohou (nechtěji/neumějí?) vzdorovat ........... |
NEMŮŽOU
Pojmenuj to přesně: Socanskej stát.
Já jsem už jsem se taky dopustil kacířství, když se mně přítelkyně ptala, o jaký telefon si má napsat Ježíškovi. Výběr je jasný. Něco od SE. Její CX65 slouží perfektně (až na to, že po pádu je mírně rozvrzaný a nový orgioš kryt sotva seženu ), ale potřebuje něco s BT a se SPOLEHLIVÝM SERVISEM. Na svůj Tančík nedám dopustit, ale nemůžu jí doporučit nějaký nový B-S, když nevím, 1) zda ho vůbec sežene 2) co kdyby se náhodou podělal (a kvalita je, podle všeho, u posledních B-S dost mizerná) _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|