clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - GPS Software pre SXG75 (internal)

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

GPS Software pre SXG75 (internal)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co cakate od GPS v SXG75?
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta
35%
 35%  [ 25 ]
Vizualnu navigaciu (obrazkovu)
32%
 32%  [ 23 ]
Detaily polohy a rychlosti
16%
 16%  [ 12 ]
Roznu "free time" funkcionalitu
15%
 15%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 71

Autor Zpráva
Supermince
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 01, 2006 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:

Ale jak koukám na Tvůj podpis.......

Dnes jsem dostal zprávu, že už tomu tak není, Mrtvolka obživla Whistle zásluhou Sutruse (tímto mu také děkuji) a tak se opět budu moci navigovat abych trefil do práce Laughing

Franta_X
začátečník
začátečník

115.46 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 02, 2006 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
... na prosté zobrazení polohy na on-line mapě v poslední době používám výhradně aplikaci NavXS ... jsou podstatně lepší pro obrazovku mobilu než ty "seznamové" ....

Tak jsem cestou domu NavXS zkousel. Funguje vyborne Applause , presne takhle jsem si predstavoval navigaci. Jsou tam sice nejake drobne mouchy ( napr. pri prezoomovani se mi ztratil mapovy podklad a musel jsem udelat reset aplikace), ale to je asi tim, ze zatim neumim program ovladat. Fotomapy ( i hybridni) jsou vyborne, nacitani velmi rychle. Je zajimave, ze obyc mapa ma priblizne stejny objem dat jako fotomapy, ale jel jsem jen nekolik km, mozna se rozdilne datove objemy projevi po delsim pouzivani. Muzu jen doporucit, jsem velmi spokojeny. GPSku mazu, nema vyznam ji resit ( alespon do te doby, nez bude NavXS placeny). Dobry tip Jirkob, diky !

T1018, C25, C35, A55, A57, A70, SE T68, SXG75, E90
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mc.cerny
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 09, 2006 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám takový problém s GPSkou - přepínání map. Udělal jsem si mapu Ostravy 1:42000 vel. souboru 120kB a podrobnou mapu NHčka 1:14000 92kB. Při cestě z práce vše makalo normálně až do místa kde končila mapa Ostravy a navazovala další mapa. Tam to napsalo "Map 1/1 failed loading". Po vypnutí a zapnutí GPSky mi naběhla mapa která se měla automaticky přepnout. To same děla i při simulatoru - přepinání měřítek funguje ,ale když zajedu do dalšího sektoru tak zase "failed.....". A je jedno jestli to mám nahrané v interní paměti nebo na kartě. Nevíte co s tím?
dík

a v tom kompasu, nemá být přehozené E<-->W ?

FW22, 1GB kingstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 09, 2006 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano to je chyba aplikace. Musíš mít mapy, které se překrývají a včas ručně přepnout na novu mapu, jinak to hodí tuto chybu. Autor to bohužel nestačil doladit než s vývojem skončil. Proto také preferuji on-line mapy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mc.cerny
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 09, 2006 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za odpověď!
Ale mám ještě jeden problem.
Nedávno jsem si nainstaloval " nav4all " , ale nejde mi nainstalovat čeština ani audio. Píše ,že nastala chyba při stahování - No GPRS - přičemž GPRS mi musí fungovat - jinak bych si to nemohl stáhnout , tím pádem nemám ani mapy pozici atd... A když dám GPS info tak speed a altitude jsou pořád na nule.
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 09, 2006 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To s tím fungováném GPRS nemusí být až tak pravda. Javu - aplikaci Nav4all jsi stahoval a instaloval do mobilu určitě přes vestavěný prohlížeč. Jinak to zatím ani nejde.
Ale připojení javy na internet (aktivace internetového spojovacího profilu) se nastavuje v Menu -> Vlastní soubory - > Aplikace -> vybrat například Nav4all dát Možnosti a zvolit poslední možnost "Spojovací profil" a tam vybrat a aktivovat správný profil na internet, který musíš mít předtím nastavený v Menu -> Nastavení -> Výměna dat -> Spojovací profily.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Franta_X
začátečník
začátečník

115.46 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 09, 2006 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
To s tím fungováném GPRS nemusí být až tak pravda. Javu - aplikaci Nav4all jsi stahoval a instaloval do mobilu určitě přes vestavěný prohlížeč. Jinak to zatím ani nejde .....

Jde to instalovat i jinak. Ja jsem si stahl do PC jad + jar. Nekde to na webovkach Nav4all je. Pokud to tam uz neni, muzu dat na svoje webovky jad a jar ke stazeni.

T1018, C25, C35, A55, A57, A70, SE T68, SXG75, E90
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 09, 2006 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozřejmě máš pravdu: jde to instalovat tak, že si z .jadu vytáhneš link na .jar a ten potom z odkazu stahneš do PC a z PC nainstaluješ do telefonu.
Reagoval jsem na to, že jinak než přes interní browser instalace javy z netu rovnou do telefonu nejde. Např. přes operu mini a tím by bylo zaručeno nastavení správného spojovacího profilu na javu.
Ve chvíli jak je nastavený správně "wap" na mobilu neznamená, že automaticky bude i správně nastavený "java spojovací profil". Vždy je nutný zásah uživatele a změna ze "Standardního profilu" na nějaký nastavený profil. Tedy pokud to za nás neudělal operátor a to u SXG75 nehrozí.

mc.cerny
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád to nejde ,furt -NO GPRS- . Ať nastavím cokoliv . Asi budu muset překopat nastavení spojovacích profilů.
Spojovací profily: WAP GPRS TMCZ
MMS GPRS TMCZ
T-Mobile cz Email
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 18, 2007 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ke stažení nový Nav4all. Verze 7.0.0. Sice přibylo mraky funkcí, ale momentálně nejde stahnout žádný hlas ani jazyk displeje. Všechny fonty na displeji se zmenšily Brick wall a jsou prohozena dialogova tlacitka Brick wall Brick wall, aplikace si nepamatuje po vypnutí položky z nastavení Brick wall Brick wall Brick wall . Doufejme ze to není konečná verze.
Jedna trochu lepsi zprava: v teto verzi ukazuje cas prijezdu do cile.

BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 21, 2007 12:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem vyzkoušel TrekBuddy a mam dotaz ohledně map - stáhl sem si ten autoatlas od mad1 a nějak se mi nezobrazuje Karlovarsko (mam oba zipy) pokud vyberu v adresáři Var Mapu tak se zobrazí jen to kolečko, mapa ne. Taky když chci přejet třeba z mapy Prahy na Plzeň, tak nepřejede, ale skočí to na horní hranu Pražský mapy...

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 21, 2007 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyber si v menu Load Atlas ve fs klepni na Atlas_CZ pak na cr.tba načte se ti atlas pak si vyber CZ_Auto potom var, potvrd pouziti pomocí yes. No a budes na bílé obrazovce - poněvadž jsi s kolečkem v Německu. Pokud budeš trvale držet posuv doprava tak jsi za chvíli na Cínovci.
Nejde v offline přesouvat mezi jednotlivýma mapama. Ale pokud si nastavíš v atlasu defaultní mapu třeba Ostravska tak při zapnutí GPS ti to po získání polohy skočí na správnou mapu (ve tvém případě KV - tedy pokud budeš doma). Přeskakovat ručně při prohlížení mezi mapama se dá pouze ruční volbou nové mapy atlasu.

Edit: v novější verzi jde přeskakovat mezi jenotlivýma mapama atlasu bez nutnosti volby mapy přes menu. Stačí podržet směrovou klávesu a při "naražení" na konec mapy uvolnit a zase stlačit a načte se automaticky další pokračující mapa atlasu.

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyšla nová verze Nav4all (7.0.31), u které již funguje přístup ke stažení jazyka menu a zvuku v češtině, přístup ke kameře (pro tvorbu profilu "my world"), pamatuje si nastavení menu, je možné prohazovat funkční klávesy, měnit zobrazení (denní-noční), měnit fonty...
SirTom
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 12:45 pm    Předmět: nenačítání map Navxs Odpovědět s citátem

Franta_X napsal:
jirkab napsal:
... na prosté zobrazení polohy na on-line mapě v poslední době používám výhradně aplikaci NavXS ... jsou podstatně lepší pro obrazovku mobilu než ty "seznamové" ....

Tak jsem cestou domu NavXS zkousel. Funguje vyborne Applause , presne takhle jsem si predstavoval navigaci. Jsou tam sice nejake drobne mouchy ( napr. pri prezoomovani se mi ztratil mapovy podklad a musel jsem udelat reset aplikace), ale to je asi tim, ze zatim neumim program ovladat. Fotomapy ( i hybridni) jsou vyborne, nacitani velmi rychle. Je zajimave, ze obyc mapa ma priblizne stejny objem dat jako fotomapy, ale jel jsem jen nekolik km, mozna se rozdilne datove objemy projevi po delsim pouzivani. Muzu jen doporucit, jsem velmi spokojeny. GPSku mazu, nema vyznam ji resit ( alespon do te doby, nez bude NavXS placeny). Dobry tip Jirkob, diky !

Nemáte někdo problém s načítáním map v NAVXS?
Mně fungují jen Satelitní mapy, bez cest. Když dám jakoukoliv jinou mapu zobrazí se bílá plocha a informace o načítání problikávají, jakoby tam vyskakovala chybová hláška, ale příliš rychle na přečtení..
verzi mám full 0.2.7
Jinak je ale aplikace perfektní. Také díky za tip JirkoB!

Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
Vyšla nová verze Nav4all (7.0.31), u které již funguje přístup ke stažení jazyka menu a zvuku v češtině, přístup ke kameře (pro tvorbu profilu "my world"), pamatuje si nastavení menu, je možné prohazovat funkční klávesy, měnit zobrazení (denní-noční), měnit fonty...
nemohl bys dat odkaz, kde ji stahnout?nejak su to nenasel...diky

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56  Další
Strana 52 z 56

Přejdi na: