Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Co cakate od GPS v SXG75? |
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta |
|
35% |
[ 25 ] |
Vizualnu navigaciu (obrazkovu) |
|
32% |
[ 23 ] |
Detaily polohy a rychlosti |
|
16% |
[ 12 ] |
Roznu "free time" funkcionalitu |
|
15% |
[ 11 ] |
|
Celkem hlasů : 71 |
|
Autor |
Zpráva |
Supermince badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 11:53 pm Předmět: |
|
|
jirkab napsal: |
Ale jak koukám na Tvůj podpis....... |
Dnes jsem dostal zprávu, že už tomu tak není, Mrtvolka obživla zásluhou Sutruse (tímto mu také děkuji) a tak se opět budu moci navigovat abych trefil do práce  _________________ Začalo to Siemensem C25 dále S35 poté ME45, M65 a poslední ze Siemensů SXG 75, FW 26+tuning,+512 MB zatím 2 x customizace. Nástupce je E-Ten X500 glofiish+2GB MSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Franta_X začátečník

115.46 SMM
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 12:20 am Předmět: |
|
|
jirkab napsal: | ... na prosté zobrazení polohy na on-line mapě v poslední době používám výhradně aplikaci NavXS ... jsou podstatně lepší pro obrazovku mobilu než ty "seznamové" .... |
Tak jsem cestou domu NavXS zkousel. Funguje vyborne , presne takhle jsem si predstavoval navigaci. Jsou tam sice nejake drobne mouchy ( napr. pri prezoomovani se mi ztratil mapovy podklad a musel jsem udelat reset aplikace), ale to je asi tim, ze zatim neumim program ovladat. Fotomapy ( i hybridni) jsou vyborne, nacitani velmi rychle. Je zajimave, ze obyc mapa ma priblizne stejny objem dat jako fotomapy, ale jel jsem jen nekolik km, mozna se rozdilne datove objemy projevi po delsim pouzivani. Muzu jen doporucit, jsem velmi spokojeny. GPSku mazu, nema vyznam ji resit ( alespon do te doby, nez bude NavXS placeny). Dobry tip Jirkob, diky ! _________________ www.sogra.net
T1018, C25, C35, A55, A57, A70, SE T68, SXG75, E90 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mc.cerny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 8:21 am Předmět: |
|
|
Mám takový problém s GPSkou - přepínání map. Udělal jsem si mapu Ostravy 1:42000 vel. souboru 120kB a podrobnou mapu NHčka 1:14000 92kB. Při cestě z práce vše makalo normálně až do místa kde končila mapa Ostravy a navazovala další mapa. Tam to napsalo "Map 1/1 failed loading". Po vypnutí a zapnutí GPSky mi naběhla mapa která se měla automaticky přepnout. To same děla i při simulatoru - přepinání měřítek funguje ,ale když zajedu do dalšího sektoru tak zase "failed.....". A je jedno jestli to mám nahrané v interní paměti nebo na kartě. Nevíte co s tím?
dík
a v tom kompasu, nemá být přehozené E<-->W ?
FW22, 1GB kingstone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 9:10 am Předmět: |
|
|
Ano to je chyba aplikace. Musíš mít mapy, které se překrývají a včas ručně přepnout na novu mapu, jinak to hodí tuto chybu. Autor to bohužel nestačil doladit než s vývojem skončil. Proto také preferuji on-line mapy. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mc.cerny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 9:39 am Předmět: |
|
|
Dík za odpověď!
Ale mám ještě jeden problem.
Nedávno jsem si nainstaloval " nav4all " , ale nejde mi nainstalovat čeština ani audio. Píše ,že nastala chyba při stahování - No GPRS - přičemž GPRS mi musí fungovat - jinak bych si to nemohl stáhnout , tím pádem nemám ani mapy pozici atd... A když dám GPS info tak speed a altitude jsou pořád na nule. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 12:50 pm Předmět: |
|
|
To s tím fungováném GPRS nemusí být až tak pravda. Javu - aplikaci Nav4all jsi stahoval a instaloval do mobilu určitě přes vestavěný prohlížeč. Jinak to zatím ani nejde.
Ale připojení javy na internet (aktivace internetového spojovacího profilu) se nastavuje v Menu -> Vlastní soubory - > Aplikace -> vybrat například Nav4all dát Možnosti a zvolit poslední možnost "Spojovací profil" a tam vybrat a aktivovat správný profil na internet, který musíš mít předtím nastavený v Menu -> Nastavení -> Výměna dat -> Spojovací profily. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Franta_X začátečník

115.46 SMM
|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 3:34 pm Předmět: |
|
|
jirkab napsal: | To s tím fungováném GPRS nemusí být až tak pravda. Javu - aplikaci Nav4all jsi stahoval a instaloval do mobilu určitě přes vestavěný prohlížeč. Jinak to zatím ani nejde ..... |
Jde to instalovat i jinak. Ja jsem si stahl do PC jad + jar. Nekde to na webovkach Nav4all je. Pokud to tam uz neni, muzu dat na svoje webovky jad a jar ke stazeni. _________________ www.sogra.net
T1018, C25, C35, A55, A57, A70, SE T68, SXG75, E90 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 4:06 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě máš pravdu: jde to instalovat tak, že si z .jadu vytáhneš link na .jar a ten potom z odkazu stahneš do PC a z PC nainstaluješ do telefonu.
Reagoval jsem na to, že jinak než přes interní browser instalace javy z netu rovnou do telefonu nejde. Např. přes operu mini a tím by bylo zaručeno nastavení správného spojovacího profilu na javu.
Ve chvíli jak je nastavený správně "wap" na mobilu neznamená, že automaticky bude i správně nastavený "java spojovací profil". Vždy je nutný zásah uživatele a změna ze "Standardního profilu" na nějaký nastavený profil. Tedy pokud to za nás neudělal operátor a to u SXG75 nehrozí. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mc.cerny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 10, 2006 9:30 am Předmět: |
|
|
Pořád to nejde ,furt -NO GPRS- . Ať nastavím cokoliv . Asi budu muset překopat nastavení spojovacích profilů.
Spojovací profily: WAP GPRS TMCZ
MMS GPRS TMCZ
T-Mobile cz Email |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: čt leden 18, 2007 4:00 pm Předmět: |
|
|
Ke stažení nový Nav4all. Verze 7.0.0. Sice přibylo mraky funkcí, ale momentálně nejde stahnout žádný hlas ani jazyk displeje. Všechny fonty na displeji se zmenšily a jsou prohozena dialogova tlacitka , aplikace si nepamatuje po vypnutí položky z nastavení . Doufejme ze to není konečná verze.
Jedna trochu lepsi zprava: v teto verzi ukazuje cas prijezdu do cile. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 12:29 am Předmět: |
|
|
Tak sem vyzkoušel TrekBuddy a mam dotaz ohledně map - stáhl sem si ten autoatlas od mad1 a nějak se mi nezobrazuje Karlovarsko (mam oba zipy) pokud vyberu v adresáři Var Mapu tak se zobrazí jen to kolečko, mapa ne. Taky když chci přejet třeba z mapy Prahy na Plzeň, tak nepřejede, ale skočí to na horní hranu Pražský mapy... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 9:12 am Předmět: |
|
|
Vyber si v menu Load Atlas ve fs klepni na Atlas_CZ pak na cr.tba načte se ti atlas pak si vyber CZ_Auto potom var, potvrd pouziti pomocí yes. No a budes na bílé obrazovce - poněvadž jsi s kolečkem v Německu. Pokud budeš trvale držet posuv doprava tak jsi za chvíli na Cínovci.
Nejde v offline přesouvat mezi jednotlivýma mapama. Ale pokud si nastavíš v atlasu defaultní mapu třeba Ostravska tak při zapnutí GPS ti to po získání polohy skočí na správnou mapu (ve tvém případě KV - tedy pokud budeš doma). Přeskakovat ručně při prohlížení mezi mapama se dá pouze ruční volbou nové mapy atlasu.
Edit: v novější verzi jde přeskakovat mezi jenotlivýma mapama atlasu bez nutnosti volby mapy přes menu. Stačí podržet směrovou klávesu a při "naražení" na konec mapy uvolnit a zase stlačit a načte se automaticky další pokračující mapa atlasu. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: so únor 10, 2007 1:17 pm Předmět: |
|
|
Vyšla nová verze Nav4all (7.0.31), u které již funguje přístup ke stažení jazyka menu a zvuku v češtině, přístup ke kameře (pro tvorbu profilu "my world"), pamatuje si nastavení menu, je možné prohazovat funkční klávesy, měnit zobrazení (denní-noční), měnit fonty... _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SirTom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 19, 2007 12:45 pm Předmět: nenačítání map Navxs |
|
|
Franta_X napsal: | jirkab napsal: | ... na prosté zobrazení polohy na on-line mapě v poslední době používám výhradně aplikaci NavXS ... jsou podstatně lepší pro obrazovku mobilu než ty "seznamové" .... |
Tak jsem cestou domu NavXS zkousel. Funguje vyborne , presne takhle jsem si predstavoval navigaci. Jsou tam sice nejake drobne mouchy ( napr. pri prezoomovani se mi ztratil mapovy podklad a musel jsem udelat reset aplikace), ale to je asi tim, ze zatim neumim program ovladat. Fotomapy ( i hybridni) jsou vyborne, nacitani velmi rychle. Je zajimave, ze obyc mapa ma priblizne stejny objem dat jako fotomapy, ale jel jsem jen nekolik km, mozna se rozdilne datove objemy projevi po delsim pouzivani. Muzu jen doporucit, jsem velmi spokojeny. GPSku mazu, nema vyznam ji resit ( alespon do te doby, nez bude NavXS placeny). Dobry tip Jirkob, diky ! |
Nemáte někdo problém s načítáním map v NAVXS?
Mně fungují jen Satelitní mapy, bez cest. Když dám jakoukoliv jinou mapu zobrazí se bílá plocha a informace o načítání problikávají, jakoby tam vyskakovala chybová hláška, ale příliš rychle na přečtení..
verzi mám full 0.2.7
Jinak je ale aplikace perfektní. Také díky za tip JirkoB! _________________ SXG 75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Zaslal: út únor 20, 2007 10:34 am Předmět: |
|
|
jirkab napsal: | Vyšla nová verze Nav4all (7.0.31), u které již funguje přístup ke stažení jazyka menu a zvuku v češtině, přístup ke kameře (pro tvorbu profilu "my world"), pamatuje si nastavení menu, je možné prohazovat funkční klávesy, měnit zobrazení (denní-noční), měnit fonty... | nemohl bys dat odkaz, kde ji stahnout?nejak su to nenasel...diky _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|