clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Patche m55

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Patche m55
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peta
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2004 10:16 pm    Předmět: Patche m55 Odpovědět s citátem

Existuje patche na odstranění vzrůstající hlasitosti na začátku každého zvonění?Takhle jsou krátké zvuky a melodie nepoužitelné.Prosím ještě o nejaký odkaz kde najdu další patche?Díky čau Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 8:55 am    Předmět: Re: Patche m55 Odpovědět s citátem

Peta napsal:
Existuje patche na odstranění vzrůstající hlasitosti na začátku každého zvonění?Takhle jsou krátké zvuky a melodie nepoužitelné.Prosím ještě o nejaký odkaz kde najdu další patche?Díky čau Laughing

Patch na odstranění vzrůstající hlasitosti bohužel neexistuje.
Snažímě se patche na našem serveru udržovat aktuální s tím co je ve světě. Větsinou se nový patch objeví ten samý den, maximálně druhý den co se objeví na světových serverech s tím, že ho vždy testujeme abychom předcházeli nepříjemnostem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože jsem se už s podobným požadavkem setkal, zkoušel jsem takový patch najít. Podle informací z netu jsem ale došel k závěru, že toto asi nepůjde spravit pomocí patche, protože je to technická vlastnost reproduktorů v Siemensech
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aj ja si myslim,ze to patch nevyriesi...
To mas tak opatchovanu 45i ako na tom obrazku? Very Happy

Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, tak vypadá display mojí ME45ky. wink
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm,pozeram,ze si sa vysantil Laughing
JUCE
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JoJo. Dost dobrééé Very Happy wink
Caleb
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukasisko napsal:
Protože jsem se už s podobným požadavkem setkal, zkoušel jsem takový patch najít. Podle informací z netu jsem ale došel k závěru, že toto asi nepůjde spravit pomocí patche, protože je to technická vlastnost reproduktorů v Siemensech

Nemůže to být technická vlastnost reproduktoru, protže když si tu Wavku nebi Mid pustim z CardExploreru, tak zmiňovaná nepatřičnost nenastane.

hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to skor firmwarom..robili to uz aj starsie Siemensy.Mal som M50 a tiez hlasitost narastala vzostupne ked mi niekto volal alebo poslal SMS a normalne mi melodiu prehralo bez vzostupneho narastania.
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 21, 2004 5:09 pm    Předmět: Umrtveni po provedeni Patche Odpovědět s citátem

Nevim jak ale povedlo se mi umrtvit M55 po aplikaci nektreho patche stazeneho s mobilmanie. U SL45 ti nebyl problem, tam pomohlo znovu prehrat original FW a chybovemu se pak vyhnout ale u M55 mi to uz jaksi nejde. Pritom jsem si daval sakra pozor abych pouzil ten spravny pro mou verzi FW. Nepomohlo ani nahrani FW11. Pri pokusu o zapnuti jen pipne a ani se nerozsviti. Zkusim jeste postup na http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/
repair.htm#2._Náprava_M55/MC60_pomocí_programu_M55_Siemenstool_by_p-gsm_ ale mam trosku obavu ze zmeny IMEI jelikoz s te samolepky pod baterkou nejsem moc chytry.
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 21, 2004 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

IMEI je patnáctimístné číslo pod čárovým kódem, ale opisuje se jen čtrnáct - kontrolní číslici si dopočítá program sám.

Pokud máš IMEI špatně čitelné na samolepce pod baterkou, najdeš ho i na krabici od telefonu.

Jestli sis zálohoval flashku, přepíše se správně IMEI při obnově zálohy. Asi je pozdě radit, ale záloha flash je před patchováním základ.
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2004 7:44 am    Předmět: Re: Umrtveni po provedeni Patche Odpovědět s citátem

Mr.Ferda napsal:
Nevim jak ale povedlo se mi umrtvit M55 po aplikaci nektreho patche stazeneho s mobilmanie. U SL45 ti nebyl problem, tam pomohlo znovu prehrat original FW a chybovemu se pak vyhnout ale u M55 mi to uz jaksi nejde. Pritom jsem si daval sakra pozor abych pouzil ten spravny pro mou verzi FW. Nepomohlo ani nahrani FW11. Pri pokusu o zapnuti jen pipne a ani se nerozsviti. Zkusim jeste postup na http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/
repair.htm#2._Náprava_M55/MC60_pomocí_programu_M55_Siemenstool_by_p-gsm_ ale mam trosku obavu ze zmeny IMEI jelikoz s te samolepky pod baterkou nejsem moc chytry.

Dnes urobim clanok,ktory dufam uz zodpoveda otazky ohladom patchovania a budete si vediet rady,co s umrtvenym fonom po aplikacii patchu.

A zaujimalo by ma,ktorym patchom si si ten telefon umtvil (typ fonu a cislo patchu na siemensmanii)

Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2004 2:27 pm    Předmět: Re: Umrtveni po provedeni Patche Odpovědět s citátem

[quote="hanni]
Dnes urobim clanok,ktory dufam uz zodpoveda otazky ohladom patchovania a budete si vediet rady,co s umrtvenym fonom po aplikacii patchu.

A zaujimalo by ma,ktorym patchom si si ten telefon umtvil (typ fonu a cislo patchu na siemensmanii)[/quote]

Jednalo se o oficielně koupeny M55 v servisu upgrade na FW10 se vsemi TMO nastavenimi. nektere Patche se vubec nechytly (ceske rozlozeni klavesnice, doplneni indikatoru profilu a vibraci rozhodilo grafiku stejne jako zobrazovani stavu baterie na setiny voltu.) Po FullFlash stazenem z techto stranek foun zase jede ovsem TMO vystridal O2. Ted uz ovsem ceske rozlozeni aplikovat slo. AeroCheck ovsem nezabralo ani ted.

Predpokladam ze se mi povedlo skombinovat nektere patche a poradi jejich vlozeni, ktere se asi nesnesly s konkretni verzi FW
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2004 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zaujimave...mas to nejake rozhodene Rolling Eyes
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 21, 2004 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanni: onehdá jsi tady někde psal, že většina patchů pro M55 je pro fw10 a pro fw11 je teprve portuje Alexsid a spol. Právě z alexsid.antex.ru mám mraky patchů pro fw11, ale pro fw10 mám jen cca 1/3. Kde teda jsou ty pro fw10? Potřeboval bych hlavně několik patchů pro odstranění potvrzovacích hlášek - Doručena nová SMS, Klávesy zamčeny apod., abych vysledoval jak jsou volaný subrutiny těch hlášení a pak jich mohl většinu odstranit. Nepotřebuju aby mi telefon potvrzoval, že jsem udělal, co jsem chtěl udělat a aby se mě ptal jestli opravdu chci udělat, co chci udělat.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: