Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ziki začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 5:43 pm Předmět: C75 firmware a chyba v profilu |
|
|
Zdravim, nedávno sem u C75ky přecházel z fw13 na 24 a byl sem plný očekávání na nějaká zlepšení, ale očekávané změny v telefonu se nestaly a navic přibyl problém, který sem do té doby neznal a to "Chyba v profilu!" při pokusu se dostat dostat do složek.
Takže dneska sem se vracel přes winswup opět k verzi 13.
Někde tu na foru sem četl, že onu chybu způsobuje např. násilné ukončení java aplikave atd. Mě se ta chyba stávala i při nenásilném ukončení a taky řeba při spuštěném jimmovi a "procházkách" v native menu a právě kvůli téhle degradaci toho skvělého multitaskingu se vrátil ke staršímu firmwaru, taky mě nebavilo furt restartova telefon....
Nevíte jak je to s chybou v profilu u verze fw 22 Nebo není ještě nějaká novější verze po třináctce (např. 15 :-), protože mezi 13 a 22 je docela velký skok, ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 4:19 pm Předmět: |
|
|
Noo možná to jako velký skok vypadá ale na m75 mi z přechodem z 13 na 25 pribyly jen problémy.. již zmiňovaná chyba profilu ale také " karta není zformátovaná " i přes to, že z formátovaná byla, na fw13 sem žádný z těchto problémů neměl.. 13 je stejně nejlepší, takže doporucuju nechat..  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|