View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
orfe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 9:01 pm Post subject: roras |
|
|
Dik ja sem si to nevšimol  |
|
Back to top |
|
 |
roras začátečník

Joined: 21 Aug 2005 Posts: 34 Location: Chomutov, Severní Čechy
61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 5:52 pm Post subject: |
|
|
Ahoj, podařilo se vám někomu na SL75ce rozdýchat Email. klienta? _________________ Hlavně když se kouří z hlavně. |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 6:06 pm Post subject: |
|
|
Jistě, je to jen otázka správného nastavení. Tutaj to jest. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
roras začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 7:11 pm Post subject: |
|
|
ccd98 wrote: | Jistě, je to jen otázka správného nastavení. Tutaj to jest. |
No, tomu bych rozuměl, ale po zadání údajů do Emailové aplkace a uložení se vypisuje hláška-OBSAH POVINN0HO POLE JE CHYBNÝ.Už jsem zkoušel kdeco a výsledek stejný. Samozřejmě se nezdaří ani stažení mailu.  _________________ Hlavně když se kouří z hlavně. |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 7:17 pm Post subject: |
|
|
Docela pech, že já jsem to ještě neměl kdy vyzkoušet, páč zrovna nemám do svýho pianofonu (S75) SIMku... určitě to ale bude nějaká naprostá banalita, ještě si kvůli tomu prohledám fórum... _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
roras začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:41 pm Post subject: |
|
|
Měl jsi pravdu, banalita.Už jsem nevěděl kudy kam tak jsem celý účet vymazal a znova vyplnil a bylo po problému. Vyplněnej naprosto stejně bez jakékoli změny. Moc tomu nerozumím, ale funguje to. _________________ Hlavně když se kouří z hlavně. |
|
Back to top |
|
 |
roras začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
GongorMiroslav kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 2:20 am Post subject: SL75 nefunkční T9 |
|
|
Chtěl bych se zeptat, zda česká T9 jde do SL75 nějak stáhnot nebo naistalovat. Bohužel mám v telefonu T9 v 10ti jazycích, ale v češtine ne. A ještě se mi stane, že při přehrání některých vyzváněcích melodií mi tel. zamrzne. Přesněji při ukončení přehrávání. Může někdo pomoc. Dík  |
|
Back to top |
|
 |
roras začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 6:33 pm Post subject: Re: SL75 nefunkční T9 |
|
|
GongorMiroslav wrote: | Chtěl bych se zeptat, zda česká T9 jde do SL75 nějak stáhnot nebo naistalovat. Bohužel mám v telefonu T9 v 10ti jazycích, ale v češtine ne. A ještě se mi stane, že při přehrání některých vyzváněcích melodií mi tel. zamrzne. Přesněji při ukončení přehrávání. Může někdo pomoc. Dík  |
Jakou verzi fw máš v telefonu? _________________ Hlavně když se kouří z hlavně. |
|
Back to top |
|
 |
GongorMiroslav kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 8:08 pm Post subject: Re: SL75 nefunkční T9 |
|
|
[quote="roras"][quote="GongorMiroslav"]Chtěl bych se zeptat, zda česká T9 jde do SL75 nějak stáhnot nebo naistalovat. Bohužel mám v telefonu T9 v 10ti jazycích, ale v češtine ne. A ještě se mi stane, že při přehrání některých vyzváněcích melodií mi tel. zamrzne. Přesněji při ukončení přehrávání. Může někdo pomoc. Dík [/quote]
Jakou verzi fw máš v telefonu?[/quote]
Naistaloval jsem poslední FW 35CZ, z těchle stránek. Z oficiálních FW40 mi nejde naistalovat. |
|
Back to top |
|
 |
roras začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 7:32 pm Post subject: Re: SL75 nefunkční T9 |
|
|
GongorMiroslav wrote: | roras wrote: | GongorMiroslav wrote: | Chtěl bych se zeptat, zda česká T9 jde do SL75 nějak stáhnot nebo naistalovat. Bohužel mám v telefonu T9 v 10ti jazycích, ale v češtine ne. A ještě se mi stane, že při přehrání některých vyzváněcích melodií mi tel. zamrzne. Přesněji při ukončení přehrávání. Může někdo pomoc. Dík  |
Jakou verzi fw máš v telefonu? |
Naistaloval jsem poslední FW 35CZ, z těchle stránek. Z oficiálních FW40 mi nejde naistalovat. |
Zkusil bych nainstalovat fw47cz.Je to WinSwup verze a musíš mít v mobilu zavedený S-key.Problém se zamrzáním by mohla odstranit.Problém s t9cs jsem zatím neřešil, ale pokud ten soubor seženeš tak by měl jít nakopírovat třeba pomocí SiMoCo do adresáře Data/System/T9. _________________ Hlavně když se kouří z hlavně. |
|
Back to top |
|
 |
sogi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 10:51 pm Post subject: slider |
|
|
ahojte.
mam problem so sliderom...niekedy mi reaguje a niekedy nie...firmware tam mam 47...ma svoje dobre aj zle dni...niekedy reaguje cely den v pohodke a potom mu staci hodinka v mraze (resp. vonku) a uz ho treba zatlacit v lavej strednej casti stale aby uzamkol klavesnicu...
ako to riesit? nechce sa mi cakat na "dobre dni" kedze toto by mobil nemal robit a mal by ist stale...
mam ho dat do reklamacie? (orange) s tym suvisi aj moja dalsia otazka...
ako bude orange reagovat ked im dam mobil v tomto stave (teda fw 47, skey atd., par patchov, napr. vypnutie pipania pri najdeni siete, vypnutie ochrany sluchu)?
dakujem za kazdu odpoved. |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 10:57 pm Post subject: Re: slider |
|
|
pokial chces reklamovat tak musis dat FF do povodneho stavu, a modlit sa aby sa v tom moc nesprtali.
A to co pises, to bude skor HW chyba, EL71 ma taky dotyk na zistovanie stavu slideru. Neviem ako SL75, ale v tych vodiacich drazkach je v pravej casti dole taky maly kontakt skus ho vycistit /ale neviem ci taky system ma aj SL75/ _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Gamp kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 12:13 am Post subject: SL75 vypíná |
|
|
V první řadě bych chtěla napsat, že nejsem žádný odborník. K vánocům jsem dostala SL75, ale dalo mi hodně práce ho nastavit "k obrazu svému". Problém je však v tom, že se sám prostě vypne. Není to často, ale stejně je to nepříjemné. Můžete mi (prosím laicky) poradit, co s tím? |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Feb 20, 2007 8:44 am Post subject: |
|
|
no, já bych v první řadě přehrál Firmware (pokud tam máš nějaky stary) _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|