Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Maverik kolemjdoucí
35.72 SMM
|
Zaslal: st prosinec 27, 2006 1:48 am Předmět: S75 kabel nenajde telefon |
|
|
Asi jsem lama, ale nějak nechápu co už mám dělat, kdysi jsem si koupil kabel prolific 2303 k MC-60, vše fungovalo O.K. včetně V-KLAY apod. Koupil jsem si S75ku a opět bylo všechno naprosto vpohodě. Teď jsem kabel nějakou dobu nepoužíval a přeinstalovával systém a když mám ještě další CL75ku tak jsem chtěl zálohovat manželce data a ejhle s tím kabel nechodí. Tak jsem hledal a nikde nic nenašel, jako že by byly odlišnosti. No jo jenomže problém šel dál teď mi nejde ani S75ka jenom ona původní MC60ka tedy konkrétně v MPM se nenajde telefon, ale MC60ka se najde. Zkoušel jsem půstit flash FW na S75 a telefon normálně reaguje (software si ho vypne), ale MPM ho nenajde. Nevíte někdo kde může být problém zkoušel jsem různé ovladače a nic, už prostě nevím co s tím. Díky za nakopnutí a případnou pomoc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: st prosinec 27, 2006 1:54 am Předmět: |
|
|
já bych hledal z vlastní zkušenosti problém u té CL75. Nenahrával jsi do ní FW, nebo nedělal jsi s ní jiné pokusy? Po tom co se mi pracně povedlo spojit s CL75, tak už mi taky S a SXG75 nekomunikovaly... pomohlo kompletní odstranění MPM a instalace nového... pak už samozřejmě zase nekomunikoval s CL75 To je telefon za všechny drobné... _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lprudky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 27, 2006 2:09 am Předmět: |
|
|
me se treba stava ze pripojim telefon a nez si MPM uvedomi ze jsem ho pripojit tak chvili trva, pripoj ho nech ho chvili smrdet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maverik kolemjdoucí
35.72 SMM
|
Zaslal: st prosinec 27, 2006 2:15 am Předmět: |
|
|
No tohle všechno jsem zkoušel, fór je v tom že u té S75ky se mi klidně podaří nahrát FW ale nechodí s MPM. Nechal jsem je připojený i klidně dlouho. U té CL75ky jsem nic nedělal jenom ji zkusil připojit.
Tak další poznatek je ten že jsem zapojil do kabelu ty dva rezistory 10K na 5 a 7pin a rozjel jsem například SiMoCo na svém S75, nejnovější MPM ale pořád absolutně nic. A s CL75kou to neudělalo naprosto nic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|