clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Servisní kabel k MC60

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Servisní kabel k MC60
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
doglik
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 08, 2006 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

omg.. Omlouvám se za sebe. Já jsem po noční a nějak jsem ani nespal, tak mám celkem slušný úlety... Embarassed
Billy.Bob.Bean
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 08, 2006 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už se povedlo. Spustil jsem tu Javovou genialitku a teď se mi už konečně V-Klay spojí. Už jsem si raději uložil FF.
Zkoušel jsem Freia na odblokovýní a je tam nějak moc věcí na klikání.
Tak jsem kliknul na "Direct unlock no map is saved" a potom jśem dal Use original IMEI, a po nějaké době to napsalo UPDATE IMEI BLOCKS: Update is not accepted.

Mohl by mě někdo navést správným směrem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
doglik
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 08, 2006 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105

jestli ti to trochu pomuze

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 08, 2006 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo použij program Joker http://www.siemensmania.cz/content.php?id=746

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
doglik
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 08, 2006 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pravda, je lepsi a jednoduzsi...
Billy.Bob.Bean
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 13, 2006 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joker bych chtěl použít. Zdá se mi být dostatečně jednoduchej. Ale nespojí se mi. Funguje mi tam jenom V-Klay a Freia. Já ještě zkusím ten postup co mi posílal Snoopy :-) .
Billy.Bob.Bean
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar chlapi! Mám docela průser. Tak po dlouhé době jsem si zkusil odblokovat tu MC60. Tak vám popíšu svůj vražedný postup, jo přesně tak, telefon se zapne chvíli svítí zabzučí a vypne se. Jak jsem toho dosáhl:
Přesně podle návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105 Jsem to dělal. Až když jsem použil program S55 tool, začaly problémy. Bootcore jsem měl napatchovaný tou java utilitkou. Připojím mobil, zapnu program, dám write Flash a vyberu ten FF co jsem tam měl nahrát. Stisknu červenej čudl na mobilu a program se už připojil, dále to psalo booting phone nebo tak nějak a potom to vyhodilo error. TAk jsem to nahrál do V_Klay a zapsal ten FF. Napsalo mi to, že mám v nastavení zakázaný zapisovat na BOOTCORE a jestli chci pokračovat bez zápisu na boot. Tak jsem odklikl ať to tam zabíče bez BC. V klidu pohodě a míru se to zapsalo až do konce, potom jsem zmáčkl ten čudl s tím červeným čudlem a zkusil telefon zapnout...
Nic, prostě se to nerozjelo. TAk jsem zkusil první věc co mě napadla. Zpátky jsem to zkusil připíchnout k V_Klay z minulýho šílenýho pokusu jsem to měl nastavený na MC60 (patched bootcore) a připojilo se to. Aspoň něco. Tak jsem zkusil další věc co mě napadla, zkusil jsem tomu přehrát firmware verze 13 pomocí WinSwup. To se po nějaké době čekání povedlo, zapnu telefon, ten se už rozsvítil zapbzučel se a vypnul se.

Další pokus šíleného magora bylo zkusit nahrát FW verze 7, to mělo ten samý efekt. Tak jsem poslední krok udělal ten, že jsem zkusit tady ze SiemensManie stáhnout FF a ten do telefonu pomocí V-Klay nahrát. Zase bez zapisování do BOOTCORE. Efekt to mělo zase zapnutí a bzučení.

Takže se ptám jak tu starou mrchu přivést k normálnímu životu? Stačilo by tam nahrát FF s povolením aby tam mohl V_Klay zapsat aji BOOTCORE?

O pár témat níže jsem narazil na radu dát formát přes Jokera, tak tohle mi taky nejde, Joker se nespojí... NEmůže Pingnout mobil

Děkuji moc pánové.
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V prvom rade skus nahrat FF cez V_Klay alebo Freiu (pre oba mozes pouzit rovnaky FF) a odblokovat.Povol aj zapis do bootcore.A potom sa uvidi.
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

480623.78 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Důležity je (pokud tam nedáváš vlastní fullflash) pak telefon odblokovat. Pokud se ti ale nespojí JOKER, tak musíš přes Freiu. Bez odblokování se ti totiž telefon pouze rozsvítí, pípne a vypne.

SM
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Billy.Bob.Bean
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chlapi. O tomhle odblokování po změšně FF slyším poprvé. TAk prosím omluvte můj stupidní dotaz: To je normální odblokace jako třeba od operítora něco něco speciálního? Jinak zatím celkem zvládám patchování, a tohle byla první odblokace, takže... No výsledek opravdu povzbuzující.
Jo ještě: Když dám z telefonu vyčíst FullFlash, tak obsahuje aji EEProm anebo EEProm se dělá samostatně?
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

480623.78 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Billy.Bob.Bean napsal:
To je normální odblokace jako třeba od operítora něco něco speciálního?

Jj, je to stejná odblokace jako na operátora. Tato odblokace ti vlastně změní IMEI na to, jaky máš na štítku pod baterií v mobilu, protože fullflash obsahuje jinou.
Billy.Bob.Bean napsal:
Když dám z telefonu vyčíst FullFlash, tak obsahuje aji EEProm anebo EEProm se dělá samostatně?

FullFlash je celej obsah telefonu, tzn. BootCore, Firmware, EEPROM, Filesystem, atd.

SM
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Billy.Bob.Bean
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za radu, tak už mi mobil funguje. Nahrál jsem tam starej FF co jsem kdysi dávno z toho vytáhl, nechal jsem to zapsat aji do BOOT core a telefon už jede. Teď ho ještě odblokovat. Teď to už snad půjde. No musím uznat že máte velice zajímavou práci a docela mě baví Very Happy .

TAk teď jsem to zkoušel odblokovat přes m55 tool, jak se píše v návodu co mi poslal doglik. No a ten soft čeká až zmáčnu ten čudl, zmáčknu to, napíše to Booting phone a potom to hodi error... Program je nastavenej podle návodu.

Můžu to zkusit pomocí Freia? Tak jak je to napsaný v tom návodu na začátku? Když ve Freia zaškrtnu to Update flash IMEI, tak mi to hodí hlášku o tom že to je velice riskantní... Mám to teda udělat pomocí freia? Když jsem už ten telefon rozjel, tak bych byl nerad aby to skončilo na takové "kravině".
farokh
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 28, 2007 1:42 pm    Předmět: Siemens S60:Problem s drivery k daťáku. Odpovědět s citátem

Zdarec lidi,mam takovej problem. Koupil sem si daťák k S60ce,ale v balení nebylo CD s ovladaci.Tak sem se je pokousel stahnout ze siemensmanie a roschodit ho,ale pocitac mi porad nemuze najit ty drivery.Kamos mi radil, abych to zkusil rovnou pres nejakej flasher.Co byste mi poradili?
Moucha
čestný člen
čestný člen

60.08 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 28, 2007 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S60? Co to je?
Stahni si MPM (Mobile phone manager) a nainstaluj, ten ma vsechny ovladace v sobe

Sakra to uz je druhy dotaz, ktery je totalne OT, ale odpovidam na nej stejnou odpovedi d'oh!

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: