Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Maaarty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 29, 2004 5:09 pm Předmět: SX a internet od oskara |
|
|
Prosim vas, jak si mam nastavit, muj SX1 abych mel co nejlevnejsi internet. Ne GPRS internet na PC, ale primo v mobilu. Dival jsem se na GPRS WAP ale ten stoji 0,68kc/kB coz je pro stahovani mailu zcela nepouzitelne.A je tam jeste GPRS Internet, ten stoji 0,06kc/kB a to uz je o necem jinsim. Nevite nahodou nekdo jak to mam nastavit, a jak se potom muzu pripojit? Dekuji za odpoved Mam OSKARTU _________________ -Maaarty- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
odklizec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 11:34 pm Předmět: |
|
|
Data Bearer: GPRS
APN: ointernet
user name/password: nezadava se
gateway IP: 0.0.0.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maaarty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 7:16 am Předmět: |
|
|
Dekuji za odpoved.Jeste jeden maly detail. Jake cislo mam vytacet, abych se pripojil?  _________________ -Maaarty- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maaarty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 9:43 am Předmět: |
|
|
Nastavene to mam jak ma byt.Dokonce jsem uz nasel i automaticke posilani nejake konfiguracni zpravy pro internet, ale nic. Kdyz se chci pripojit normalne pomoci operatora, tak to nefunguje. Napise mi to zadna data.
Pokud se pripojim pres kabel pomoci pocitace, tak mi intenet bezi normalne.
Prosim porad te mi. _________________ -Maaarty- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
odklizec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 1:07 pm Předmět: |
|
|
No ja nevim..mi to bezi v pohode? Zadne cislo vytacet neopotrebujes. Proste si ten oskar profil nastav jako default (v Internet >> Settings) a pak staci zadat stranku, potvrdit a uz to jede. Browser se bude chvili konektovat a pak by mely stranky nabehnout. Pouzivas vestaveny browser, nebo nejaky jiny? Ja mam NetFront a je to OK. Vestaveny browser je na houby a obcas stavkuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdeno1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maaarty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 10, 2004 9:54 am Předmět: |
|
|
Ja se vam vsem omlouvam, ale jsem uplne levy. Udelal jsem presne to co jste mi tady napsali a porad nic. Asi se z internetem rozloucim. Fakt mi to nejede. Zkousel jsem to na me staricke Me45 a tam mi to funguje.Opravdu nevim. Zkousel jsem Oskara i T-Mobile. Nechal jsem si poslat konfiguracni zpravu.Pokecal jsem si s operatorkou 8) a nic .Je to smutne. ALe dekuju vsem za pomoc.Jste cool lidi  _________________ -Maaarty- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 484 Bydliště: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 10, 2004 8:45 pm Předmět: T MOBILE |
|
|
Já bych se připojil k dotazu, ale mám twistkartu tak nevim jak bych to měl nastavit.. Má to někdo? Jestli jo tak nějaký rady a typy by se mi hodily. Dikes |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maaarty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 10, 2004 10:31 pm Předmět: |
|
|
Haleluja. Tak jsem se nastval a zformatoval mobil. U oskara to nepomohlo ALE T-Mobile mi jede. Takze jsem uplne vysmaty . A jak jsem to nastavil? Musis jit na www.t-mobile/konfigurator a tam si vyberes SX1 a co chces jestli inet nebo mms a tak. Oni ti poslou overovaci sms a na www zadas kod z SMS do kolonky. A oni ti poslou konfiguracni zpravu a jede to. Fakt super. Jenom ted doufam ze budu platit tech 0,07kč/kB  _________________ -Maaarty- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maaarty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 484 Bydliště: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 9:26 am Předmět: dikes |
|
|
Jo dikes, skusim to. No snad za to nebudou chtít větší prachy než píšeš:o))) _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maaarty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 9:23 am Předmět: |
|
|
Tak jsem ten net na T-Mobil odzkousel a je to super. Fakt to vychazi zhruba na tech 0,07kc/kB. Doporucuji vyzkouset: AbsoluteSMS, ktery si muzete stahnout zdarma z http://nezbeda.net , muzete posilat SMS do Oskara a Eurotelu pres GPRS. Cena vychazi asi kolem 0,6 nebo 0,58kč/SMS. Celkem super  _________________ -Maaarty- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|