Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 5:24 pm Předmět: s75 reprak dvakrat v prdeli a navic reklamace neuznana |
|
|
Před necelým měsícem sem zde na SM psal o tom jak mi u S75 2x rupnul reprák. Někdo mi zde na SM řekl že to bude asi deskou. No tak sem to dal do reklamace a oni mi to vratili že sem s tim hodil o zem a že teda to je moje chyba a nazdar. Tak sem se chtel zeptat co proti tomu muzu delat protoze sem presvedcenej ze to tim neni a navic poprve to oravily. Mam dojem ze se jim nechce vymenovat cela deska tak to svedou na tohle proste. slysel sem ze je nekde nejakej kontrol neutral kde zjistej jak to je. Muzete mi poradit kde to je a jak se k tomu dostanu a kolik to stojí? Díky moc za info nikdy nekupujte v Mobil Kuryru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|