View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sentello táta fóra

6613.08 SMM
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 4:24 pm Post subject: |
|
|
Ja teda v zaseade Nero 7, tam je to taky _________________ ->Alcatel OT Club db, C35i, N3310, N3410, S45i, CTSL65, 2x S75, SXG75, HTC Touch Pro (Raphael)
->SE K750i
->ZTE Blade  |
|
Back to top |
|
 |
BlueSpirit badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 7:59 am Post subject: |
|
|
truhlik wrote: | BlueSpirit wrote: | Mám dotaz, když si najedu do kontaktu nebo do vlastností skupiny kontaktů a chci nastavit obrázek, tak najedu na pole obrázku, zmáčknu "Možnosti" a vyberu "Vlastní obrázky" - neděje se jakoby nic, a když zmáčknu červené tlačítko, tak se mobil vypne. Pokud dám vyfotit, obrázek se vyfotí a je to v pohodě.
Přišel jsem na to náhodou před pár dny, mám FW47 a jak se zdá, ani verze MAP47 tomu nepomohla - s MAP31 to zlobilo taky. Nevím, jestli to dělalo i se starším FW.
Nevšiml jsem si toho, protože jsem vždycky použil buď vyfocení dotyčného, nebo jsme na to šel obráceně - našel jsem si obrázek a ten jsem přiřadil kontaktu nebo skupině.
Jak je to u vašeho S75? |
to ja patchem, mas tam patch (ted nevim jak se presne menuje) ale umoznuje ti v normalnim exploreru chodit do skrytych disku. odeber ten patch, a melo by to by ok |
To asi nebude ono, jediné patche, které používám, jsou : zvětšení fotky volajícího při volání, fotky v max. kvalitě, disable ASP v1.3, Java acceleration, procesor speedup na 208, smootkeylight, smooth scrolling long names.
Nic jiného. Na zobrazení odblokovaných disků mám zavedený SKEY a používám java aplikaci ZEUS. _________________ Motorola d120 > Alcatel One Touch Easy > Nokia 3310, 5510, 6210 > Siemens SL45 (vrak), Siemens S75(FW47 + MAP47 + DCA-510, DCA-540 , 1GB Kingston) + Siemens SK65 (FW50) + Nokia N73 |
|
Back to top |
|
 |
BlueSpirit badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 8:18 am Post subject: |
|
|
truhlik wrote: |
to ja patchem, mas tam patch (ted nevim jak se presne menuje) ale umoznuje ti v normalnim exploreru chodit do skrytych disku. odeber ten patch, a melo by to by ok |
Tak už to mám, dělal to patch "work with midlets as files". Ten patch stejně nefungoval Každopádně díky za navedení jak to pořešit _________________ Motorola d120 > Alcatel One Touch Easy > Nokia 3310, 5510, 6210 > Siemens SL45 (vrak), Siemens S75(FW47 + MAP47 + DCA-510, DCA-540 , 1GB Kingston) + Siemens SK65 (FW50) + Nokia N73 |
|
Back to top |
|
 |
BlueSpirit badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 9:23 am Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | ad AAC++:
Já používám Easy CD-DA Extractor, ten to převádí i s ID3 tagy. |
Dík za tip, opravdu to vyrábí velmi malé soubory, z MP3 při 320kbs, který měl 12,6MB jsem udělal AAC o velikosti 1,57MB a na poslech není poznat zhoršení kvality. Ještě jednou díky. Jen trochu zamrzí, že mezi skladbami to dělá o dost větší mezery, než u MP3. Ale to se přežije
Te´d ještě sehnat serial nebo crack, mám jen 30ti denní trial... _________________ Motorola d120 > Alcatel One Touch Easy > Nokia 3310, 5510, 6210 > Siemens SL45 (vrak), Siemens S75(FW47 + MAP47 + DCA-510, DCA-540 , 1GB Kingston) + Siemens SK65 (FW50) + Nokia N73 |
|
Back to top |
|
 |
dadak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 10:14 am Post subject: |
|
|
LeoS75 wrote: | Postup aktualizace telefonu S75 z FW+FFS+MAP 31 na verzi FW47, FFS+MAP40
2.Záloha všech souborů a adresářů ze zapnutého telefonu (i skrytých – je potřeba zavést SKey do telefonu, což jsem při kopírování neměl :-(). Kompletní záloha v MPM (především telefonního seznamu, kalendáře, poznámek, SMS).
3. Záloha fullflash. Použil jsem V-Klay (připojit vypnutý telefon a při kontaktování zmáčknout červené tlačítko), je také možno použít PapuaUtils (pomocí něho je také možné převést zálohu z V-Klay do WinSwup – přípona exe).
5. Nahrání originálního firmwaru FW47, nastavení časového pásma, obnova zálohovaných dat, aplikování patchů (prozatím se mi nepodařilo odstranit SKey z telefonu – je pořád ve FactoryMode).
Použité programy: FW47 pro S75 |
Prosim Te, v jakem kroku se provede cela zaloha mobilu (pro pozdejsi moznost vraceni systemu do puvodniho stavu, aby nikdo nic nepoznal)? Procetl jsem uz hodne navodu a diskuzi a misto jesne odpovedi jsem z toho zmatenejsi.
Proc Ti vadi, ze nemuzes odstranit z mobilu SKey? Kdyz je porad ve FactoryMode tzn. neni mozno normalne pouzivat telefon? |
|
Back to top |
|
 |
Štěp@ badatel

25.94 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 12:06 pm Post subject: po dvou hodinách hraní |
|
|
Tak mi dorazil Siemens S75. První pocity byly dobré, celkem jsem se namlsal. Z reproduktoru hraje přednastavené melodie jako žádnej jinej mobil. (on skoro nechrchlá) Co mi na něm vadí, že v ovládání trochu znokiovatěl. Červené tlačítko telefonku pro mě vždycky slouží jako zpět a jako návrat na úvodní obrazovku při delším přidržení tlačítka! To mě docela dost zklamalo. Dále je mi líto, že mi nejde přenastavit v hlavní obrazovce dvě funkční klávesy (pravou a levou) na přechod tam kam bych chtěl. Firmware co je v něm nahrán (24) mi přijde stabilní, videa jsem přehrál bez problému. Nechci to ale zakřiknout.
Ještě jeden dotaz mám správné tušení jestli je karta RS-MMC to tožná s MMC? _________________ Půlka pravdy může lhát!
C35i => C65 => S75 |
|
Back to top |
|
 |
dadak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 12:20 pm Post subject: Re: po dvou hodinách hraní |
|
|
Štěp@ wrote: | T Dále je mi líto, že mi nejde přenastavit v hlavní obrazovce dvě funkční klávesy (pravou a levou) na přechod tam kam bych chtěl. |
funkci klavesy jdou prednastavit: nastaveni>zkratky>dialogova tlac.>nastaveni co potrebujes za funkci |
|
Back to top |
|
 |
BlueSpirit badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 12:31 pm Post subject: Re: po dvou hodinách hraní |
|
|
Štěp@ wrote: | Tak mi dorazil Siemens S75. První pocity byly dobré, celkem jsem se namlsal. Z reproduktoru hraje přednastavené melodie jako žádnej jinej mobil. (on skoro nechrchlá) Co mi na něm vadí, že v ovládání trochu znokiovatěl. Červené tlačítko telefonku pro mě vždycky slouží jako zpět a jako návrat na úvodní obrazovku při delším přidržení tlačítka! To mě docela dost zklamalo. Dále je mi líto, že mi nejde přenastavit v hlavní obrazovce dvě funkční klávesy (pravou a levou) na přechod tam kam bych chtěl. Firmware co je v něm nahrán (24) mi přijde stabilní, videa jsem přehrál bez problému. Nechci to ale zakřiknout.
Ještě jeden dotaz mám správné tušení jestli je karta RS-MMC to tožná s MMC? |
RS-MMC je poloviční než MMC, dodává se s adaptérem, se kterým dohromady má rozměr MMC. Jestli je totožná po elektrické stránce netuším.
Na červené tlačítko existuje patch, pak se chová tak jak jste zvyklý. _________________ Motorola d120 > Alcatel One Touch Easy > Nokia 3310, 5510, 6210 > Siemens SL45 (vrak), Siemens S75(FW47 + MAP47 + DCA-510, DCA-540 , 1GB Kingston) + Siemens SK65 (FW50) + Nokia N73 |
|
Back to top |
|
 |
BlueSpirit badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 12:32 pm Post subject: Re: po dvou hodinách hraní |
|
|
dadak wrote: | Štěp@ wrote: | T Dále je mi líto, že mi nejde přenastavit v hlavní obrazovce dvě funkční klávesy (pravou a levou) na přechod tam kam bych chtěl. |
funkci klavesy jdou prednastavit: nastaveni>zkratky>dialogova tlac.>nastaveni co potrebujes za funkci |
Bohužel jde nastavit jen to pravé. _________________ Motorola d120 > Alcatel One Touch Easy > Nokia 3310, 5510, 6210 > Siemens SL45 (vrak), Siemens S75(FW47 + MAP47 + DCA-510, DCA-540 , 1GB Kingston) + Siemens SK65 (FW50) + Nokia N73 |
|
Back to top |
|
 |
dadak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 12:34 pm Post subject: Re: po dvou hodinách hraní |
|
|
BlueSpirit wrote: | dadak wrote: | Štěp@ wrote: | T Dále je mi líto, že mi nejde přenastavit v hlavní obrazovce dvě funkční klávesy (pravou a levou) na přechod tam kam bych chtěl. |
Bohužel jde nastavit jen to pravé. |
Máš pravdu, já to levé nenastavoval, mě vyhovovalo a na pravé jsem dal nováSMS |
|
Back to top |
|
 |
Štěp@ badatel

25.94 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 1:03 pm Post subject: |
|
|
No na tom levym je kvůli T-mobile verzi softwaru nastaven vstup do menu. (grr!) A už mi systém poprvé spadnul. Potřeboval bych radu jak na adresář. Zkopíroval jsem ho z C65 a
1. nenakopčilo se mi tam všechno
2. všechno jsem musel ukládat jednotlivě
3. u některejch jmen zmizely půlky
4. nejhorší je, že kontakty nejsou seřazený podle abecedy!!!
Určitě budete vědět, já teď beru návod a kouknu jestli tam něco neni, ale v systémech siemensů si věřim dost a software který řídí C65 je lepší, přijde mi logičtější! _________________ Půlka pravdy může lhát!
C35i => C65 => S75 |
|
Back to top |
|
 |
BlueSpirit badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 1:45 pm Post subject: |
|
|
Štěp@ wrote: | No na tom levym je kvůli T-mobile verzi softwaru nastaven vstup do menu. (grr!) A už mi systém poprvé spadnul. Potřeboval bych radu jak na adresář. Zkopíroval jsem ho z C65 a
Určitě budete vědět, já teď beru návod a kouknu jestli tam něco neni, ale v systémech siemensů si věřim dost a software který řídí C65 je lepší, přijde mi logičtější! |
Otázka je, čím jsi to tam kopíroval, jakým softem. Ovládání je věc zvyku, ale asi z x65 řady vycházeli, protože na některých místech např. zůstalo mazání levou funkční klávesou, kdežto jinde je to pravou atd. Konkrétně když se zadává nové slovo do slovníku T9 - jinak se to chová když se píše SMS, jinak v java aplikacích nebo když se upravuje kontakt v adresáři.
Jinak na tvém místě bych to odblokoval a dal tam jiný FW, který není upravený pro t-mobile. Na levém tlačítku je standardně seznam událostí a je to velmi praktická věc. _________________ Motorola d120 > Alcatel One Touch Easy > Nokia 3310, 5510, 6210 > Siemens SL45 (vrak), Siemens S75(FW47 + MAP47 + DCA-510, DCA-540 , 1GB Kingston) + Siemens SK65 (FW50) + Nokia N73 |
|
Back to top |
|
 |
Sentello táta fóra

6613.08 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 2:56 pm Post subject: |
|
|
Ja jsem seznam nakopiroval seznam pres Ir z CT65....
Nevite kde sehnat MAP do FW47cz  _________________ ->Alcatel OT Club db, C35i, N3310, N3410, S45i, CTSL65, 2x S75, SXG75, HTC Touch Pro (Raphael)
->SE K750i
->ZTE Blade  |
|
Back to top |
|
 |
BlueSpirit badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 3:24 pm Post subject: |
|
|
Sentello wrote: | Ja jsem seznam nakopiroval seznam pres Ir z CT65....
Nevite kde sehnat MAP do FW47cz  |
Já bych to osobně zkusil přes Mobile Phone Manager, který používám.
MAP47 mám doma, je sice stažený z ukrajinských stránek, ale chodí mi to s ním _________________ Motorola d120 > Alcatel One Touch Easy > Nokia 3310, 5510, 6210 > Siemens SL45 (vrak), Siemens S75(FW47 + MAP47 + DCA-510, DCA-540 , 1GB Kingston) + Siemens SK65 (FW50) + Nokia N73 |
|
Back to top |
|
 |
Štěp@ badatel

25.94 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 3:50 pm Post subject: |
|
|
BlueSpirit wrote: | Štěp@ wrote: | No na tom levym je kvůli T-mobile verzi softwaru nastaven vstup do menu. (grr!) A už mi systém poprvé spadnul. Potřeboval bych radu jak na adresář. Zkopíroval jsem ho z C65 a
Určitě budete vědět, já teď beru návod a kouknu jestli tam něco neni, ale v systémech siemensů si věřim dost a software který řídí C65 je lepší, přijde mi logičtější! |
Otázka je, čím jsi to tam kopíroval, jakým softem. Ovládání je věc zvyku, ale asi z x65 řady vycházeli, protože na některých místech např. zůstalo mazání levou funkční klávesou, kdežto jinde je to pravou atd. Konkrétně když se zadává nové slovo do slovníku T9 - jinak se to chová když se píše SMS, jinak v java aplikacích nebo když se upravuje kontakt v adresáři.
Jinak na tvém místě bych to odblokoval a dal tam jiný FW, který není upravený pro t-mobile. Na levém tlačítku je standardně seznam událostí a je to velmi praktická věc. |
Nakopčil jsem do toho stroje seznam z C65, kde už byl pěkně rozvrstvenej abych nemusel předělávat více položek. Nevim teď jestli jsem si tím práci ubral, nebo přidělal ale už je to ready. Nepřišel jsem nato jak přejmenovávat skupiny ale to snad taky nějak prubnu Hrozně mě je divný, že se telefon při práci zahřejvá. Nojo C65 byla holt na tohle fajnější. Snad si zvyknu, ale některý věci mi budou chybět. Teď bych potřeboval zkopírovat si seznam v mobilu (adresář) na SIMku a nevim jestli to musim dělat jednotlivě, nebo to nejde vůbec. Pokud to nejde tak šoupnu simku do C65 a tam to zmáknu spolehlivě =P~ protože C65 rulezz  _________________ Půlka pravdy může lhát!
C35i => C65 => S75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|