Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vlkus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 1:08 pm Předmět: Vibrace při zapojené nabíječce |
|
|
Když zapojím můj S55 či CX70 na nabíječku, přestanou jít vibrace, jelikož mám z jistých důvodů všechny zvuky vypnuty, tak když mi někdo volá, nebo příjde zpráva, tak se jen rozsvítí displej, takže často tyto věci nepostřehnu.
V nastavení jsem nic nenašel.
Šlo by nějak ty vibrace aktivovat nebo třeba nejaké automatické zapnutí tónů při zapojeí na nabíječku?
Na manuální zapnutí tónů si člověk vždy nevzpomene. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Založen: 12. 12. 2005 Příspěvky: 1027 Bydliště: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
leda ze by byl nejaky atch,ale takto to delaj myslim vsechny mobily _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MAO táta fóra

Založen: 06. 01. 2005 Příspěvky: 1029 Bydliště: Ústí nad Orlicí
7890.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
presne tak maji to vsechny mobily ale nejaky patch by urcite mozny byl protoze se mne parkrat stalo ze mobil jakoby zapomel ze je na nabijecce a v klidu vibroval (parkrat=3 za 4 roky co jsem zacinal na C 65...) _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Založen: 12. 12. 2005 Příspěvky: 1027 Bydliště: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 6:10 pm Předmět: |
|
|
No ja cet ze ono je to ze kdyz je na nabijecce a mobil diky vibracim cestuje a pak spadne,tak se cosi nebezpecneho muze stat,nevim co ale bylo to tam _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
Patch na to pro CX70 je (tady pro CX70v56), pro S55 jsem nenašel... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|