Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 12:55 pm Předmět: Re: problem |
|
|
Problem je ten ze s tymto kablom budes mat veelke problemy nahrat novy firmware, na to sluzi servisny kabel DCA110, alebo DCA100. Pren (DCA110) je potrebne nainstalovat ovladace lebo obsahuje suciastku ktora prevadza USB na RS232. Ako vlastne vyzera ten kabel co mas. Nie je tam nieco kde sa nachadza elektronika? Este ked ho pripojis k telefonu a das *#06# a dasraz joystic dolava co je na samom spodku napisane. Pluged In, prip AAC... mal by tam byt typ kabla. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peter024 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 1:01 pm Předmět: Re: problem |
|
|
mario_liptov napsal: | Problem je ten ze s tymto kablom budes mat veelke problemy nahrat novy firmware, na to sluzi servisny kabel DCA110, alebo DCA100. Pren (DCA110) je potrebne nainstalovat ovladace lebo obsahuje suciastku ktora prevadza USB na RS232. Ako vlastne vyzera ten kabel co mas. Nie je tam nieco kde sa nachadza elektronika? Este ked ho pripojis k telefonu a das *#06# a dasraz joystic dolava co je na samom spodku napisane. Pluged In, prip AAC... mal by tam byt typ kabla. |
skusal som uz rozne driveri USB2SERIAL ale nic nepomahalo, mozno bude problem s tym kablom, lenze ked som to objednaval tak som sa este pred objednanim pytal ci to podporuje tuto zalezitost a bolo mi povedane, ze ma kladne odozvy od uz stavajucich zakaznikov, tak som nemal dovod neverit. ked som mu dnes napisal ze to vobec nereaguje ani na pripojenie telefonu tak mi odpisal, ze on je predajca nie technik. nic viac nic menej, kazdy sme nejaky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peter024 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 1:05 pm Předmět: Re: problem |
|
|
Peter024 napsal: | mario_liptov napsal: | Problem je ten ze s tymto kablom budes mat veelke problemy nahrat novy firmware, na to sluzi servisny kabel DCA110, alebo DCA100. Pren (DCA110) je potrebne nainstalovat ovladace lebo obsahuje suciastku ktora prevadza USB na RS232. Ako vlastne vyzera ten kabel co mas. Nie je tam nieco kde sa nachadza elektronika? Este ked ho pripojis k telefonu a das *#06# a dasraz joystic dolava co je na samom spodku napisane. Pluged In, prip AAC... mal by tam byt typ kabla. |
skusal som uz rozne driveri USB2SERIAL ale nic nepomahalo, mozno bude problem s tym kablom, lenze ked som to objednaval tak som sa este pred objednanim pytal ci to podporuje tuto zalezitost a bolo mi povedane, ze ma kladne odozvy od uz stavajucich zakaznikov, tak som nemal dovod neverit. ked som mu dnes napisal ze to vobec nereaguje ani na pripojenie telefonu tak mi odpisal, ze on je predajca nie technik. nic viac nic menej, kazdy sme nejaky |
prepac zabudol som napisalo mi to : unknown accessory unsuported accessory
myslim, ze mi to je celkom jasne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 1:08 pm Předmět: Re: problem |
|
|
Daj ho na reklamaciu. Musi to vyriesit k tvojej spokojnosti. Neviem ti viacej poradit. Je mi to luto. Inac mohol by si to vyskusat aj s inym telefonom co ma taky isty konektor. napr.C81, EF81 _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peter024 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 1:12 pm Předmět: Re: problem |
|
|
mario_liptov napsal: | Daj ho na reklamaciu. Musi to vyriesit k tvojej spokojnosti. Neviem ti viacej poradit. Je mi to luto. Inac mohol by si to vyskusat aj s inym telefonom co ma taky isty telefon. napr.C81, EF81 |
vies nejak sa mi to nechce riesit on je z nitri ja z BA je to dost daleko, nezvyknem sa vzdavat ale, uz fakt nemam ani cas ani energiu. je mi uz celkom jasne ze nie s telefonom bude problem, hlavne po tej odpovedi co mi poslal , ziadne riesenie alebo nieco podobne ani sorry ani nic, len par slov NIE SOM TECHNIK ALE PREDAJCA cele znenie emailu, myslim ze tym povedal vsetko. co uz asi sa poobzeram po tom DCA110 co si spominal, nemas nejaky doveryhodny a hlavne zaruceny tip odkial? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
benq69vito kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 24, 2007 4:30 pm Předmět: dca-140 |
|
|
zdravim. ja by som len chcel,ze mam presne ten isty problem. len morzeovka a jedine co dokaze je nabijat mobil. aspon,ze mi uznali reklamaciu. _________________ sendo, 3510i, myx5-2,! EL71 !fw31 DCA-140 2Gb kingston |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|