Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jokifuky začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so březen 31, 2007 6:27 pm Předmět: Sbohom C81? |
|
|
cau ludia, mam velky problem, a cim dalej tym este vacsi... nedavno som sa pokusal prepalit C81 na S75. Toto dopadlo bez akychkolvek uspechov. Samozrejme nespravil som si zalohu FF. Nastastie sa nasiel jeden ochotný user SM, a dalej som sa pokusal prepalit znovu na C81. Ale nic proste len piip... Papua vyhodil toto:
kód: | Boot in "Service mode"...
Press RED key (Power ON)!
Auto Ignition...
Transfer boot...
Boot in "Service mode" Ok
Awaiting Power On phone...
Phone was switched off on error:
>>EXIT<<
ExitCode: 0x0202
FILE:
crypt_imei
Checksum: 0x222B
ExitType: Exit
CPSR: 0x60000010
CepId: 0x3701 |
Dakujem za vsetky rady a postupy.
PS: a teraz uz nejde ani TestPoint... Mam z toho iba hlavu v smutku... C81 ?
Naposledy upravil Jokifuky dne ne duben 01, 2007 7:42 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: so březen 31, 2007 10:08 pm Předmět: |
|
|
Pokud ti nekjde testpoint může to být banální chyba - vybitá baterie. Jinak se bude C81 oživovat špatně. Ale myslím že to půjde, změř si baterii, nebo nahraď napájení. Já třeba používám výstup z USB, které pro flashování a případný TP naprosto stačí. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SenorKohucik rozumbrada

Založen: 12. 10. 2005 Příspěvky: 343 Bydliště: MICHALOVCE(okolie) Fon:S75 FW47+512
3004.72 SMM
|
Zaslal: so březen 31, 2007 10:21 pm Předmět: |
|
|
Chcem ti len pripomenut ze po nahrati cudzej zalohi musis telefon este odblokovat  _________________ http://www.senorkohucik.wz.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jokifuky začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 7:58 am Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | Pokud ti nekjde testpoint může to být banální chyba - vybitá baterie. Jinak se bude C81 oživovat špatně. Ale myslím že to půjde, změř si baterii, nebo nahraď napájení. Já třeba používám výstup z USB, které pro flashování a případný TP naprosto stačí. |
V tomto som si istý, batt je full... 4174mV.
Iba žeby bol problém v tom, že som ju nabíjal prostredníctvom Sie S55 ... ??
SenorKohucik napsal: | Chcem ti len pripomenut ze po nahrati cudzej zalohi musis telefon este odblokovat  |
Ako na to? Nie všetky prog. podporujú C81 (alebo sa mi to iba zdá?). Proste nie a nie sa dostat ďalej.
... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jokifuky začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 27, 2007 8:07 am Předmět: |
|
|
... nič nové stále sa mi to nepodarilo ani v servise mi asi nepomožu len by ma zaujímalo že prečo sem dávajú návod ako prepalovať fw s S75 do C81 ked to nefunfuje a už mám asi mrtvi telefon každopádne aj ked to je na vlastné riziko dakujem stvoritelovi takéj somariny... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|