View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 07, 2007 12:36 pm Post subject: Re: SiMoCo a Win Vista |
|
|
pavelc wrote: | Pokud by někdo chtěl používat SiMoCo ve Windows Vista, tak je tady na SM úprava. |
super diky
ale nejak mi to nejede s Sie S65 BT pripojeni. BT zacne blikat, ze navazuje spojeni, ale nic se nestane. kdyz dam v nastaveni vyhledat telefon tak projizdi COM porty a kdyz dojede k tomu co mam na BT tak napise Opening, BT blika a pak preskoci na dalsi COM port a nic. MPM jede v pohode, plugin do Total Commandera na pristup do telefonu taky jede, ale SiMoCo ne
ma nekdo nejaky napad? _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator |
|
Back to top |
|
 |
wewerka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:44 pm Post subject: problém s připojením C65 |
|
|
Mám C65 zatím zcela bez úprav, pouze odblokovaný. Nainstaloval jsem SiMoCo, nastavil port a rychlost a ... nic! I kdyz na stejném portu mobil bezproblémově komunikuje s pluginem pro TotalCmd a zobrazuje i skryté disky, v SiMoCo ani ň. Samozřejmě se nesnažím o současné připojení k oběma programům ... prostě v Totalu to jede OK a SiMoCo se nechytá. Můžete poradit, prosím? |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Dec 19, 2007 9:32 am Post subject: |
|
|
Ak boli problémy, postupoval som tak, že:
nastavím na strane PC: ... Ovládací panel, Modem a tak ho nastavím na konkrétny Com port (1 až 9), otestujem, či ide komunikácia, čo aj vidieť z výpisov a následne Simoco by sa mal spojiť  |
|
Back to top |
|
 |
zivan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:27 am Post subject: |
|
|
Pouzivam SiMoCo s telefonem S68 a pri odesilani dlouhe SMS mi ji to rozdeli na nekolik, ale v cilovem telefonu je to nespoji. Mam neco chybne nastaveno nebo je to dan za psani SMS z PC? |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 4:56 pm Post subject: |
|
|
pravdepodobne dan za psani z PC... nejspíš nedokáže odeslat telefonu delší zprávu než je omezení... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
hlafa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 27, 2008 6:03 pm Post subject: |
|
|
Nevie niekto ci to funguje aj cez Irda alebo bluetooth? |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|