Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MAO táta fóra

Založen: 06. 01. 2005 Příspěvky: 1029 Bydliště: Ústí nad Orlicí
7890.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 7:20 pm Předmět: SM opět v Mobilitách |
|
|
Dnes mi přišli Mobility Květen 2007 a opět je tam maly sloupec s dotazem na Siemens a v odpovedi je primi odkaz na SM
Otázka: citace: | Mám Siemens SXG75 a na internetu jsem našel různé patche a další úpravy telefonu, ale v popisu instalace se vždy mluví o složce brew/. Mně se ale po připojení telefonu kabelem k počítači zobrazí jen moje soubory - obrázky, zvuky atd. |
Odpověd: citace: | BREW je platforma, na které jsou postaveny některé telefony Siemens. Nepíšete co chcete konkrétně, ale nejspíš potřebujete program QXDM. Návody najdete třeba na www.siemensmania.cz . |
Myslim ze celkem dobre zodpovedeno nebo nekdo by jeste neco doplnil...
Ja sam jsem z toho mel velikou radost kdyz jsem sloco siemensmania zas jednou nekde videl  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moucha čestný člen

Založen: 25. 01. 2006 Příspěvky: 2125 Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
I mne to u srdicka zahralo
Skoda ze tam vic takovejhle dotazu neni vic. Treba by to zas pomohl SIemensu, ale ted uz asi tezko, ale aspon by SEckari dostali na zadek _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 8:21 am Předmět: |
|
|
Jo celkem dobré.
Sice tam mělo být spíše zmíněno v souvislosti se složkou brew: QPST, ale to už je detail, podstatné je, že ho správně nasměrovali.  _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymous Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 4:40 pm Předmět: |
|
|
To věřím,že to potěší.
SiemensMánia je hodně známá i v cizině (svědčí o tom sekce Non Czech Languages Here ). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MAO táta fóra

Založen: 06. 01. 2005 Příspěvky: 1029 Bydliště: Ústí nad Orlicí
7890.00 SMM
|
Zaslal: so květen 12, 2007 5:47 am Předmět: |
|
|
vcera sem tu potkal kamose moda z modopa a rikal ze u nich je to ted taky celkem mrtve...  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|