Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SN0000PY začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so červen 09, 2007 6:25 pm Předmět: Záchrana adresáře... |
|
|
Lidičky, už mám docela M65ku pamětníka-ňákej ten patch a elf už zažil. Začal se mi pomalu ale jistě rozpadat plastovej kryt a konatakty už tak nedolíhaly a tak se stávalo, že se mi dost často vypnul v kapse no a teď kiksnul úplně soft (standartně jen pípnutí), normálně bych nahrál novou FF ale potřebuji z ní získat adresář- moje stará záloha ty čísla a emaily nemá A firmware nejde instalovat bez prechecků... Please beru jakýkoliv návrhy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pažout badatel

Založen: 13. 02. 2007 Příspěvky: 172 Bydliště: Divokej západ
454.16 SMM
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 6:04 am Předmět: |
|
|
Jo,to není žádný problém.Přes Smeltera si vytáhneš z poslední zálohy FF adresář úplně v poho.Akorát si nusíš nainstalovat jěště jednu knihovnu.Návod je tady
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=191  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pažout badatel

Založen: 13. 02. 2007 Příspěvky: 172 Bydliště: Divokej západ
454.16 SMM
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 6:34 am Předmět: |
|
|
Sorry.moc rychle sem četl.Jestli se ti spojí s V-klay,tak si udělej aktuální zálohu FF a pak postupuj viz. návod o příspěvek výše |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SN0000PY začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 10:16 am Předmět: |
|
|
Nóo jasný spojí, zálohu už mám dlouho, okej du na věc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|