Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bíba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st červen 20, 2007 1:47 pm Předmět: Reklamace |
|
|
Čauky siemensáci.Mám problém.Reklamoval jsem mojí M65 protože mi nešel dobíjet a vrátily mi ho ze servisu s tím,že reklamace nelze uznad z důvodu mechanického poškození (ulomený držák 1-ho šroubku krytu).Jak mám postupovat jestli s tím nemáte někdo nějaké zkušenosti.Nemontoval jsem ni,jenom mi párkrát spadl a předpokládám že když je to "odolný telefon" tak by to mělo nějaké menší nárazy vydržet.Díky za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš Ranocha začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st červen 20, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
Nevim nevim, podivej se na TOHLE. Asi nic nevyhadas...  _________________ Rammstein s váma!!!Ať žije Siemens! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kapitan.Solo pisatel

740.54 SMM
|
Zaslal: st červen 20, 2007 2:35 pm Předmět: |
|
|
To je pravda, určitě nic nevyhádáš. Ačkoliv je to odolný telefon, jakékoliv poškození se bere bez jakékoliv zřetele na jeho "brnění". Viděl bych to tak, že by ses měl informovat, kolik bude stát oprava. Zároveň se poptat známých, zda někdo neví o člověku prodávajícím originální kryt na M65. Znáš to - kamarád kamaráda vždy něco sežene. Nový kryt stojí okolo 600 Kč, takže to by tě už i ta oprava mohla vyjít levněji bez záruky. _________________ C25->N6510->BoschGSM509->N3210->M55->C72->M65->S75->SX1->N6230. Nyní: Nokia E51(Route66 SW)+2GB MicroSD & Siemens S75 fw 47 + 1GB RS-MMC. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|