Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
GrapherX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 3:36 pm Předmět: Odblokování kodu pristroje C65 |
|
|
Čavec. Mam takovej problem dal jsem si kod pristroje a zapl si funkci jen tato sim a jeste po sporici. Jak sem mel mobil v kapse tak se mi tam zadavali ti kody a ted to mam cely blokli. Jak se to da odblokovat. PLS co nejpodrobnejc su zacatecnik. V mobilu mam software 56. PLS help |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GrapherX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 3:53 pm Předmět: |
|
|
PLS odpovidejte. Nebo aspon co mam delat kdyz mi papua piše ze telefon je v ,,Error" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moucha čestný člen

Založen: 25. 01. 2006 Příspěvky: 2125 Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
Pokud uz mas zavedeny skey tak pokracuj zde podle tohoto navodu, musis mit kabel DCA-510, jinak to nepujde
Pokud to udelany nemas, tak vyndej SIMku, zapni telefon a v Papua utilis dej emulaci simkarty, a vygeneruj si kody a pak pokracuj zvyse uvedenyho navodu _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 2742 Bydliště: NZ, Slovensko
98063.28 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|