Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 10:21 pm Předmět: |
|
|
No okamžitě jak u mobilu zamknu klávesnici, tak mám vytížení CPU kolem 6% i se všemi elfy a patchmi. Ale když jsem ten mobil na sluníčku měl, tak jak jsem psal jsem projížděl menu, koukal na obrázky a tak... Takže to bylo vytížení na 100% a nic. Zítra to zkusím ještě s tím JBenchmarkem jak jsi říkal.  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
imtek začátečník

67.88 SMM
|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 8:08 am Předmět: |
|
|
MikeMaster napsal: | Zítra to zkusím ještě s tím JBenchmarkem jak jsi říkal.  |
No nevím, možná ten JBenchmark na pozadí spustit nepůjde, já to teda nezkoušel. Ale když říkáš, že i při menu 80-100%, což je možný, tak máš buď špatný oko nebo dobrej displej. Každopádně bych to asi už moc neřešil, ve stínu funguje v pohodě, jen na slunci trochu pozlobí, ostatně taky ještě udělám pár testů ohledně zatížení CPU a časem to sem dám.  _________________ Siemens M35i (FW25+T9CZ) => Siemens ME75 (FW22) + Krokodýl DCA-510 => ME75@C75-FW22 => odpálená FLASH => reklamace => dočasně M35i => ME75 neopravitelná => SE V630i => M75@CX75(FW25)+MP14+EP2.3+51patchů+MMC1GB+IFL-600 => Lenovo A660  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
benik.martin kolemjdoucí
27.96 SMM
|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 12:46 pm Předmět: |
|
|
nejléůe to jde poznat tehdy,když si nastavíte jako spořič ty klasický siemensácký digitální hodiny...páč je pak uplně černej displej,ukazuje to pouze hodiny a dole operátora...v tom jde nejlépe poznat do blikání...není to spíš blikání jako takový,spíš by se dalo říct jakoby zesvětlování a ztmavování...ale jakmile vypneš spořič a jseš v menu,tak nic nepoznáš...je mi to celkem jedno,ale jsem rád že nejsem sám,že o5 nemám něco extra:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|