Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Zaslal: pá září 28, 2007 7:22 pm Předmět: Přemapování levé dialogové klávesy |
|
|
Mám jeden takový problém. Mám SX1, na které nefunguje levá dialogová klávesa. Telefon jsem rozebíral, čistil, ale zádná změna, stále nefungovala. Hledal jsem tedy, zda by se nedala právě tato klávesa přemapovat (ideálně třeba na tlačítko foťáku nebo mikrofonu na pravém boku telefonu), ale našel jsem jenom informace o přemapování číselných kláves. Někdo mi dokonce tvrdil, že tyhle dialogové klávesy prostě nepřemapuju a mám smůlu . Takže se proto ptám. Narazil jsem totiž na jednu aplikaci pro SX1, která je bez zmíněné klávesy nepoužitelná . Jinak mi to ani nevadilo .
Díky . _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: ne září 30, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
No premapovat skutecne nelze, problemy s touto klavesou jsou ale celkem casty a myslim ze i u tebe by mela jit opravit, predpokladam ze jsi pri cisteni odlepil z MMI desky i bily plast s kontaktnimi plochami a dostal jsi se primo na spinaci kontakty na tistenem spoji, udelej to znovu a s lupou v ruce zkontroluj cestu spojujici prave a leve kontextove tlacitko pravdepodobne bude prerusena. Staci ji opravit a melo by to byt OK. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:32 pm Předmět: |
|
|
Uffff, no dobře, díky. Zkusím to ještě rozpitvat a v nejhorším seženu novou klávesnici...
Ještě nepíšu, jak to dopadlo ... _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 9:38 pm Předmět: |
|
|
No tedy! Ještě tomu sám nevěřím, ale fungují mi obě dialogové klávesy skvěle . Ještě jednou jsem klávesnici rozebral, důkladně očistil a MMI desku ze strany, kde jsou kontakty nastříkal kontaktolem (nebo prostě nejakým sprejem, který čistí elektické spoje). Jak jsem měl telefon v tomhle stavu delší dobu, je to teď ohromný rozdíl, najednou nemusím tolik tlačit na pravou a vymýšlet, jak něco obejít bez levé .
Díky za podpoření, protože už bych býval scháněl novou klávesnici a MMI . A nakonec to bylo snadné ... _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|